Bryllupsfotografering -alle bildene inkl. i prisen

Har dere tenkt over hvor mange bilder dere får etter bryllupsfotograferingen? Normalt er det ingen. Bryllupsdagen_artikkel_bilde_2Dere må vanligvis kjøpe ut ett og ett bilde og får kun se alle  bildene i lav oppløsning. Skal dere ha en digital kopi av alle bildene, i full oppløsning, blir dette normalt en mer-kostnad på mange tusen kroner. Slik behøver det ikke være. Hos Stilfoto får dere en CD med alle bildene i høy oppløsning, med alle rettigheter, uten noen begrensninger på bruken. Alle bildene i forbindelse med deres bryllup er i deres eierskap.

Vi tilbyr bryllupsfotografering ute eller i studio. Hos Stilfoto kan du velge mellom flere ulike bryllupspakker.  Fra den minste pakken som omfatter bilder etter vielsen helt til den pakken som inkluderer egen bryllupsfotograf som følger dere hele dagen.  Dere kan også velge en fotograf som både tar bilder i kirken og bryllupsbildene etterpå, eller skreddersydde løsninger for akkurat dere.

Om dere ønsker kun bryllupsbilder etter vielsen eller en egen tilpasset løsning, så har Stilfoto svært konkurransedyktige priser  på all fotografering.

Vi levererer også flotte bryllupsalbum fra et bredt sortiment og du får kvalitets-forstørrelser til en hyggelig pris. Snakk med oss for et uforpliktende tilbud etter fotograferingen til ditt bryllup.

Før  fotograferingen treffes vi for å planlegge alle detaljer og ønsker dere måtte ha til hvordan bildeneskal være. Dette planleggingsmøtet inngår i prisen på alle pakkene våre, for de som bor i Østfold. Bor dere lengre unna gjennomfører vi planleggingsmøtet på telefon.  Dere velger om dere vil ha klassiske, tøffe, morsomme eller moderne bilder. Eller alt sammen. Spesielle ønsker dere har tar vi hensyn til i den grad det er praktisk gjennomførbart.

Stilfoto holder til i Fredrikstad men tar oppdrag over hele landet. Vi tror bildene vi har tatt er den beste reklamen vi kan få og oppfordrer alle til å ta en titt på nettsidene våre www.stilfoto.no.


Husk at du hos Stilfoto får alle bildene med alle rettigheter etter fotograferingen til ditt bryllup.
Det er verdt å merke seg.

Bryllupsdagen_artikkel_bilde_1
Vi skal fange de magiske øyeblikkene i bryllupet, blikkene og følelsene som er mellom dere på den store dagen.
Se mer informasjon og flere bilder på våre nettsider, www.stilfoto.no
Du finner også stilfoto på Facebook

Ta kontakt på telefon 901 45 312
eller e-post anders@stilfoto.no

Hjertelig gratulerer med dagen!
Fotograf Anders Ellefsen

logo_stilfoto

Artikkel levert av: www.stilfoto.no