Lag bryllupsside – moro og enkelt!

Den store dagen går så alt for fort. La familie og venner bli bedre kjent med dere gjennom en egen personlig bryllupsside. Garantert en suksess!  Hos oss kan du enkelt lage egen hjemmeside for bryllupet ditt. Det blir garantert en populær side for venner, familie og gjester å følge med på. Dere sender enkelt ut linken til de dere ønsker skal få følge med på bryllupssiden deres, og dere velger selv om de må ha passord eller ikke for å kunne se innholdet på siden. Etter du har registrert deg, så kan du enkelt velge mellom 30 design, og det vil garantert bli en morsom oppgave for dere som kommende brudepar å jobbe sammen om fremover mot bryllupet. I tillegg får venner, familie og gjester muligheten til å følge dere litt lenger enn bare på selve bryllupsdagen.

lage_egen_bryllupsside
Du kan enkelt lage egen hjemmeside for bryllupet ditt. Det blir garantert en populær side for venner, familie og gjester å følge med på. Dere sender enkelt ut linken til de dere ønsker skal få følge med på bryllupssiden deres, og dere velger selv om de må ha passord eller ikke for å kunne se innholdet på siden. Etter du har registrert deg, så kan du enkelt velge mellom 30 design, og det vil garantert bli en morsom oppgave for dere som kommende brudepar å jobbe sammen om fremover mot bryllupet. I tillegg får venner, familie og gjester muligheten til å følge dere litt lenger enn bare på selve bryllupsdagen.

Designbakgrunnen på bryllupssiden deres kan dere endre så ofte dere ønsker. Bilder og tekst som dere allerede har lagt inn på siden forblir selvfølgelig som før, uten at noe blir borte 🙂 (Slik endrer du designet: Logg inn på din Bryllupsplanlegger -> Gå til den siden som heter «Rediger info» -> Trykk «lagre» etter du har endret design. Ferdig!)

Ønsker du å prøve tjenesten gratis i 14 dager?  Registrer deg her
En nyttig og spennende aktivitet under forberedelsene til ditt bryllup! Både for deg og dine gjester.

Bryllupsdagen.no

– Benytt vår Bryllupsplanlegger på nett