Eventyret begynner nå

Digitalt verktøy for planlegging av bryllupet

Lag deres egen hjemmeside enkelt og effektivt

Finn leverandører til bryllupet i deres fylke

Prøv gratis nå Mer informasjon

Hjemmeside

Lag deres egen hjemmeside og kommuniser med gjestene.

Gjesteliste

Sett opp gjesteliste og få svar på invitasjonene.

Bordkart

Planlegg bordplasseringen med et interaktivt bordkart.

App

Planlegg bryllupet i farta, med appen for iPhone/Android.

Budsjett

Full kontroll over kostnadene med budsjettverktøyet.

Send SMS

Send tekstmeldinger til alle gjestene deres.

Leverandører

Finn de beste leverandørene til bryllupet i nærområdet.

Huskeliste

Unngå forglemmelser med huskelisten for bryllupet.

Monogram

Lag deres egen unike "logo" eller monogram for bryllupet.

Finn de mest populære leverandørene av bryllupstjenester over hele landet

Få inspirasjon til bryllupet

La Piada – Catering med foodtruck

Italienske – La Piada tilbyr catering med foodtrucks til bryllup, og disse fungerer som en forlengelse av kjøkkenet deres, så de kan fullføre matlagingsprosessen akkurat der de er. De tre foodtruckene deres kan servere både bryllupsmeny og nattmat – alt etter brudeparets ønske. 

Nydelige forlovelses- og gifteringer for enhver smak

Hvordan ser din drømmering ut? Vil du ha en klassisk eller moderne variant? Edelstener eller diamanter? Gull eller hvitt gull? Mulighetene er mange, og i denne artikkelen vil vi veilede deg til å finne akkurat den ringen som passer til din stil og personlighet.

Vigeland Hovedgård – Herskapelig og moderne

I praktfulle omgivelser på Sørlandet ligger vakre Vigeland Hovedgård. Gården drives i dag som restaurant og selskapslokaler med alle rettigheter. Med sin unike beliggenhet rett ved elven Otra, er stedet en svært fin lokasjon å feire bryllup.

Illums Bolighus – gaveønsker til bryllupet samlet på ett sted

Siden grunnleggelsen har Illums Bolighus ønsket å være mer enn kun en butikk. Et besøk i Illums Bolighus skal være en totalopplevelse, hvor du finner et bredt utvalg av skandinavisk og internasjonalt design, blir inspirert og får lyst til å komme igjen.

Unik bryllupsfeiring på Vikingegarden

Godt skjermet i det kuperte landskapet ligger Vikingegarden Maurenga som en oase i landbrukslandskapet omkring. Her har de ønsket brudepar og gjester velkommen siden St. Hans i 2001.

Kreativ Catering: Velrennomert kvalitetscatering til bryllup

Kreativ Catering består av en gjeng matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. De har lang fartstid i bransjen, og ble startet av tidligere norgesmester i kokkekunst, Tommy Østhagen.

Kommuniser med gjestene via deres egen hjemmeside

La gjestene svare på invitasjonene, send ut informasjon om overnatting og beskrivelse, og opprett ellers innhold som dere synes er relevante for bryllupet. Det er enkelt å lage hjemmesiden, og den er et utmerket støtteverktøy til planleggeren!

Opprett konto

Musikk til vielsen – Trompetist Arne Kollandsrud

Musikken under vielsen er i stor grad med på å sette stemningen i seremonien.Vår leverandør Arne Kollandsrud har 31 års erfaring som trompetist og bidrar gjerne med den rette stemningen i ditt bryllup.

Hva har pandemien å si for årets gifteplaner?

Året 2020 ble ett av de lengre, med sine restriksjoner og påbud om sosial avstand. Flertallet av fjorårets bryllup ble som følge av dette lagt på is, og aldri før har det vært like mange par som venter på å få gjennomført sin store dag.

Fotograf Odin Jæger – utendørs bryllupsfotografering

Odin fattet interesse for fotografering allerede som 15- åring. Etter å ha flyttet til Ålesund og fotografert den vakre naturen der ei stund, ble det til at han startet som frilansfotograf i ung alder.

Losby Gods – En fantastisk ramme rundt bryllupsfeiringen

En landevei slynger seg gjennom et vakkert landskap av åker og skog. Midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg – et historisk hotell bare 20 minutter fra Oslo.

Bryllup i utlandet – gifte seg utenlands

Mange drømmer om et storslått bryllup i utlandet, gjerne i eksotiske omgivelser i tropiske strøk. Gjennom våre samarbeidspartnere kan drømmen bli virkelighet.

Bryllupsmesser og arrangementer

Vi har her samlet en oversikt over flere bryllupsmesser og bryllupskvelder i Norge. Vi anbefaler alle som er inne i den spennende tiden med bryllupsplanlegging å melde seg på bryllupsmessene.