Tone & Stian
Velkommen til bryllup den 15. Juni 2019.

Vi gifter oss!

Velkommen til bryllupshelg på Sunnmøre!

Vi har visst vært litt treige har vi hørt rykter om , men nå blir det omsider bryllup på Øye på Sunnmøre - etter at vi har vært sammen i 18 år.
Datoen er 15. juni 2019 og vi håper du blir med oss også i dagene i forkant. Vi inviterer til feiring 13.-15. juni med program for hver dag og hjemreise søndag. 

Tone & Stian
Velkommen til bryllup den 15. Juni 2019.

Vielsen

kirke

Vielsen er kl 12 i Hjørundfjord kyrkje på Sæbø. 

For å komme oss dit må vi ta ferge kl 10.45 med avreise 10.20 fra Øye.

Alle som vil er velkomne til å være sammen med oss i kirken. :o)

Tone & Stian
Velkommen til bryllup den 15. Juni 2019.

Bryllupsfesten

union

Middag og bryllupsfest er på Hotel Union Øye.

Dette er et ærverdig hotell fra 1891 som Tones oldefar Lars Øye var med på å bygge, og brudebildet av oldeforeldrene Lars og Berta henger i spisesalen på hotellet. De giftet seg 19. juni 1893.
Hotel Union ligger rett over veien for huset til Tones besteforeldre, som nå er Ingebjørgs hus og feriehuset til familien. Tone hadde sommerjobb på hotellet i 92-94 og har servert i flere bryllup og redd haugevis av senger. :o)
Hotellet har huset både kongelige og fjellklatrere opp gjennom tidene - noe som gjenspeiles i navnene på rommene. Da Tone var liten sto hotellet tomt i perioder, men i 1989 ble hotellet kjøpt opp og restaureringen begynte. Siden har det blitt mer og mer populært. Rommene er blitt pusset opp 2-3 ganger siden den gang, mens hotellet er stengt gjennom vinteren.

Hotellet har 27 rom + 3 rom i den tilhørende Torestova fra 1850. Denne ligger rett ved hotellet og huset vårt.

Adressen er

Hotel Union Øye
Norangdal 41
6196 Norangsfjorden

Tone & Stian
Velkommen til bryllup den 15. Juni 2019.

Forlovere

Stians forlover

Roger

Roger

Roger Evensen er Stians forlover.

De har kjent hverandre i rundt 10 år, og ble kjent da vi hadde barn i samme klasse. Roger er fra Oslo, men gjorde som oss og flyttet til Rygge i voksen alder. Stian og Roger treffes oftest på løpetur og hjelper hverandre med stort og smått. De har løpt mang en maraton sammen og har alltid en eller annen utfordring på lur. 
Roger er singel (come on, ladies!) og har fire døtre.

Tones forlover

Moa

Moa

Moa Stridbeck er Tones forlover.

De har kjent hverandre siden 1996 da begge jobbet på Rimi Bøler. I 2002 hadde de termin med Tobias og Victor omtrent samtidig og hadde store planer om felles barsel på Ullevål. En "fødepizza" 31. mai satte en stopper for det da Moa fødte dagen etter og Tone måtte vente tre uker til. Fødepizzaen virket altså 50%. :o)
Moa er opprinnelig fra Gøteborg, men flyttet til Oslo da hun gikk på barneskolen og bor der fortsatt. Hun er kjæreste med Martin og er mamma til Madde og Tobbe.
 

Blomster- og brudepiker

Blomsterpiker er Tones nieser Anna Emmeline (5 år) og Lilly Alina (2 år).

I tillegg vil Miriam Aakre, Elisabeth Elgesem og Yvonne Sjem være brudepiker sammen med Ailin og Marianne. Disse tre er Tones venninner fra Lindeberg og Furuset. Elisabeth og Tone gikk i samme klasse siden 2. klasse, Miriam kom inn i 7. klasse og Yvonne gjennom konfirmasjonen. Ailin er Tones datter på 19 år og Marianne er Tones søster.

Tone & Stian
Velkommen til bryllup den 15. Juni 2019.

Toastmaster

Arne

Arne

Arne Sekkelsten er vår toastmaster. 

Arne er Tones tremenning og bor på Øggarden når han er på Øye. Arne er oppvokst på Kolbotn, men bor nå på Kråkerøy i Fredrikstad med Lene og deres to barn. Lene og Arne giftet seg på Hotel Union Øye i 2014.

Arne er en kar med godt humør som vil ha full kontroll på eventuelle taler og andre innslag. Han vil sørge for at tidsskjemaet holdes sånn at kaffegjestene ikke blir sittende og vente. :o)

Kontakt Arne på telefon 416 11 404 for å melde deg på talelisten, eller om du har andre innslag.

Tone & Stian
Velkommen til bryllup den 15. Juni 2019.

Fotograf

MA

Som fotograf har vi booket MA Ortiz. MA er en fotograf som holder til i Ørsta og hun tar fantastiske bilder i sunnmørsk natur. Hun har også tatt masse spektakulære bilder av brudepar og konfirmanter på toppen av Sunnmørsalpene, bl.a. konfirmasjonsbilder av Victor på toppen av Saksa. :o) Her er hun avbildet på Slogen i prosjektet sitt Tyll på tind, der hun tok selvportrett i ballkjole på flere topper.

Etter fotosession er MA gjest i bryllupet sammen med sin mann Christian.

Tone & Stian
Velkommen til bryllup den 15. Juni 2019.

Program

Vi inviterer til et ekte tredagersbryllup, fra torsdag 13. juni til lørdag 15. juni (med hjemreise søndag). Bortsett fra de av gjestene som har tilhørighet på Øye, har vel kun et fåtall av dere vært der, så vi vil gjerne vise fram stedet vi tilbringer det meste av feriene våre.

Det er opp til deg hvilken dag du ankommer og hva du vil ha med deg av programmet. Det er også helt frivillig å være med på aktiviteter og sammenkomster. Det er langt å reise for de aller fleste, så dette er for de som vil ha litt mer ut av turen enn kun en helg.

Det er mulig å bo rimeligere andre steder i bygda (Knutegarden eller Marigarden, ca 10 minutter å gå fra hotellet) eller nabobygda Urke (Urke Camping) for så å flytte seg over til hotellet fredag eller lørdag. Vi booker overnatting, så se mer her for alternativer.

Det kan komme endringer i programmet.

Onsdag:

De første gjestene ankommer.

De som ikke har spist på veien og ønsker mat etter en lang reise kan bli med oss til Urke Kaihus og spise hamburger. Deretter kjører vi tilbake til Øye for historiefortelling på Hotel Union Øye. Der fortelles hotellets historie hver kveld rundt kl 22.

Torsdag:

Ca kl 9: Fjelltur på Saksa eller Slogen. Avhengig av hvem som blir med blir det enten Slogen som er tøffest, eller Saksa som er lettere. Vi kan også dele oss, så går Stian på Slogen og Tone på Saksa. Dette er dagsturer og vi går i rolig tempo. Det er bratt, så velg joggesko (terrengsko) med godt grep. Fjellsko er ikke nødvendig, men det funker det også. Saksa har en del trappetrinn laget av sherpaer, noe som gjør det lettere å gå. Husk masse mat og drikke og klær etter vær! (Turen er væravhengig)

Ca kl 19/20: Vi tar båt til Trandal for å spise middag på Christian Gaard. Alle betaler for seg selv. Til Trandal kommer man seg kun med båt og det bor bare 8 stykker der - men pub har de! Svarfrist for å bli med til Trandal er 1. juni.

Ca kl 22/23: Retur til Øye

Meny:
Ovnsbakt torsk med krema fløtesaus 245,-

Evt. dessert: Brunostis med blåbær 75,-

Evt. forrett: Heimerøkt laks med flatbrød 95,-

 

Pris båt tur/retur kommer

Fredag:

Ca kl 10: Tur på Laua. Dette er en kort, men bratt tur. I veldig rolig tempo tar det ca to timer opp og ned (med start fra hotellet), inkludert en god stopp når vi har kommet opp. Laua ligger på ca 370 høydemeter og utsikten over Øye og Norangsfjorden er fantastisk! Laua er på vei til Slogen, så det er mulig å fortsette dit for de som gikk glipp av turen dagen før. (Vi har en del ting som må ordnes denne dagen og snur på Laua.)

Ca kl 19-23: Vi inviterer til åpent hus på Ungdomshuset fra kl 19. Det er omtrent fem minutter å gå fra hotellet. Vi stiller med mat og drikke utover hele kvelden og etterhvert blir det Kahoot-quiz. Vi serverer brennsnut og Pizza Grandiosa, samt øl, vin og alkoholfri drikke. Alle kommer og går når de vil.

Lørdag:

Ca kl 10.25: Avreise Øye mot Leknes

Kl 10.45: Ferge Lekneset-Sæbø

Kl 12: Vielse i Hjørundfjord kyrkje på Sæbø

Kl 13.45: Ferge Sæbø-Lekneset

Kl 14.30-16: Enkel bevertning på Buda (rett over veien for hotellet) mens brudeparet fotograferes

Kl 15: Innsjekking på Hotel Union Øye for de som sjekker inn lørdag

Kl 16: Aperitiff og fotografering i hotellhagen - vi ber om at alle er tilgjengelige for gruppefotografering

Kl 17: Middag på Hotel Union Øye med påfølgende bryllupsfest

Kl 1/2: Nattmat på Buda

Kl 2: Baren på hotellet stenger og de som orker fortsetter med kaihusfest

Søndag: 

Frokost på hotellet for de som bor der. 

Kl 12: Utsjekk fra hotellet og hjemreise for de som ikke vil fortsette ferien på Sunnmøre. :o)

Kl 12: Kakebord på Buda

Tone & Stian
Velkommen til bryllup den 15. Juni 2019.

Overnatting

Vi skulle gjerne ha åpnet huset vårt for alle som vil, men det er dessverre helt fullt.

For deg som vil ha med deg alle dagene anbefaler vi å komme onsdag ettermiddag/kveld og bo rimelig i Marigarden, Knutegarden eller på Urke Camping for så å flytte deg over til Hotel Union Øye fredag eller lørdag. Siden vi har reservert hele hotellet lørdag til søndag håper vi at flest mulig vil sove her da. Det er kjekt med kort vei fra bryllupsfesten! Hotellet har 30 rom (inkludert Torestova), så det kan bli fullt og da er det andre overnattingssteder tilgjengelige. Vi anbefaler at dere går flere sammen for å leie hele Knutegarden eller Marigarden, og det går også fint an å bo her hele oppholdet. Det er kun 10-15 minutter å gå fra hotellet.

Fra Oslo tar det ca 7-8 timer å kjøre, så du må ha tre dager fri fra jobb om du vil ha med deg hele tredagersfesten. Vil du slå til og ta en hel uke ferie på Sunnmøre er det selvfølgelig ingenting i veien for det. Helgen før er det pinse, så da passer det jo fint å ta fri tirsdag-fredag. :o)

Hotel Union Øye

union

Bookes til oss. Scroll ned så finner du bilder og beskrivelse av alle rom. Vi har reservert hele hotellet fra lørdag til søndag, inkl Torestova. Vi kan ta i mot booking også fra onsdag 12/6-19 om du vil ligge på hotellet alle nettene. Vær oppmerksom på at da er hotellet åpent for andre gjester og det kan bli fullt. Vær tidlig ute med booking, så ordner det seg nok. Du kan lese mer om Hotel Union Øye på nettsiden til hotellet her.

Prisene for 2019 på Hotel Union Øye pr natt er:

2290,- for dobbeltrom med frukost
1990,- pr pers i enkeltrom inkludert frukost
1290,- for fjellrom som dobbeltrom med frukost (Køyesengrom med felles fasiliteter på gangen) (3 stk fjellrom)
990,- for fjellrom som enkeltrom med frukost (Køyesengrom med felles fasiliteter på gangen) (3 stk fjellrom)
350,- pr pers i ekstraseng/barneseng

Torestova

tore

Bookes til oss. Torestova er fra 1850 og ble pusset opp av hotellet i 2017. Torestova har 2 soverom med hvert sitt bad, hems med soveplass og tilhørende toalett samt felles stue og kjøkken. Vi har reservert denne fra lørdag til søndag. Vi kan ta i mot booking også fra onsdag 12/6-19 om du vil ligge her alle nettene. Vær oppmerksom på at da er Torestova åpen for booking for andre gjester som kan booke før oss. Vær tidlig ute med booking, så ordner det seg nok. Torestova passer fint for 6 stk som vil dele ett hus. 

Prisene for 2018 i Torestova pr natt er:

Det kan komme på en liten prisøkning til 2019.

Knutegarden

Knute

Knutegarden ligger i Norang, ca 10-15 minutter å gå fra hotellet. Her er det Edith og Jon Arne (Tones tremenning) som leier ut en stor leilighet i huset sitt. Leiligheten har egen inngang og hage, stue, kjøkken, bad og 4 soverom med plass til totalt 8 gjester. 

Knutegarden koster 500 kr pr natt pr person. Vi har holdt av Knutegarden 12.-16. juni, så kontakt oss for booking så videreformidler vi kontakt med Edith. Her kan du se bilder og lese mer.

Marigarden

mari

Marigarden ligger også på Norang, ca 10-15 minutter å gå fra hotellet. Dette er et stort hus med 5 soverom med plass til 10 gjester.

Marigarden koster rundt 450 kr pr natt pr person. Vi har foreløpig ikke holdt av Marigarden, men kan gjøre det ved interesse - så sant det ikke allerede er utleid. Her kan du se bilder og lese mer.

Villa Norangdal

villa norangdal

Villa Norangdal er et fantastisk Boutique Hotell fra 1885 som ligger i Norangsdalen, ca 15 min å kjøre fra Øye. Det har kun 6 rom, men hvert rom er pusset opp i stil fra tiårene 1900, 1920, 1930, 1950, 1960 og 1970. Som Hotel Union Øye er dette som å bo i et museum. Vi har ikke reservert Villa Norangdal, så her booker du rom selv. Her kan du se bilder og lese mer.

Villa Norangdal har disse prisene i 2019:
Enkeltrom: 1575,-
Dobbeltrom: 2150,-
Ekstraseng kr 350,-

Urke Camping

urke camping

Urke Camping ble gjenåpnet i 2014 etter å ha vært stengt i mange år, og har 8 campinghytter med 2-5 sengeplasser i hver. Det går også an å ha eget telt eller bobil. Campingplassen har sanitæranlegg med dusj og WC, samt en kjøkkenhytte som kan benyttes av alle. Urke ligger knappe 10 minutter med bil fra Øye, og det er også her matbutikken ligger. Vi har ikke reservert Urke Camping, så her booker du selv. Her kan du se bilder og lese mer.

Urke Camping har disse prisene i 2019:
Hytte 3-5 sengeplasser: 700,-
Hytte 2 sengeplasser: 500,-
Bobil: 250,-
Campingvogn + bil: 250,-
Telt + bil: 150,-

Det er også andre hytter til leie på Urke via privatpersoner. Du finner dem ved å f.eks. søke etter Urke på Airbnb.

Ledige overnattingsplasser og fordeling

Hotel Union Øye

NB! Det er først til mølla på hotellrom! Vi har kun reservert hotellet lørdag til søndag, så vi må ta forbehold om at det kan være booket til andre gjester de andre nettene. Er du tidlig ute går det sikkert problemfritt. :o) Rom bookes direkte til oss så fordeler vi etter romønsker. Vi prøver så langt det går å la par få førsterett på dobbeltrommene.

1. etasje

0 Rein Alexander

Nr 0 Rein Alexander
Dobbeltrom på forsiden - Sangeren Rein Alexander har jobbet på hotellet og fikk dermed et rom oppkalt etter seg.
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Yvonne og Jarle Lørdag 15.: Yvonne og Jarle

1 Henrik Ibsen

Nr 1 Henrik Ibsen
Tomannsrom på forsiden med to enkle senger
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Ledig Lørdag 15.: Ledig

2 Kristoffer Randers

Nr 2 Kristoffer Randers
Dobbeltrom på forsiden
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Ledig Lørdag 15.: Ledig

2. etasje

4 Roald Amundsen

Nr 4 Roald Amundsen
Dobbeltrom på baksiden
Onsdag 12.: Odd Torsdag: 13.: Odd Fredag 14.: Odd Lørdag 15.: Odd

5 Dronning Julianne

Nr 5 Dronning Julianne
Dobbeltrom med himmelseng og balkong, på siden med utsikt mot hotellhagen og fjorden
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Lene og Øystein Lørdag 15.: Lene og Øystein

6 Kong Oscar

Nr 6 Kong Oscar
Stort dobbeltrom med himmelseng og balkong, på siden med utsikt mot hotellhagen og fjorden - Det første året Tone jobbet på hotellet var ikke 3. etasje pusset opp ordentlig ennå og dette var bruderommet.
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Elisabeth og Bjørn Fredag 14.: Elisabeth og Bjørn Lørdag 15.: Elisabeth og Bjørn

7 Det Blå Rommet

Nr 7 Det Blå Rommet
Dobbeltrom med himmelseng, med utsikt mot hotellhagen, fjorden og Øye  - Du har kanskje hørt historien om Linda som skal spøke på Det Blå Rommet? Tør du å la være å ta i mot skålen med hvitløk når du sjekker inn?
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Martin Lørdag 15.: Moa og Martin

8 Dronning Wilhelmina

Nr 8 Dronning Wilhelmina
Dobbeltrom med himmelseng, på forsiden - Dette var Dronning Wilhelmina av Nederland sitt faste rom hver gang hun ferierte på Øye med datteren Julianne (rom 5). Dronning Wilhelmina ble ofte funnet på kaia eller andre steder hvor hun satt og malte.
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Siri og Stian Lørdag 15.: Siri og Stian

9 Konsul Tonning

Nr 9 Konsul Tonning
Fjellrom på forsiden med køyeseng, med felles bad i 3. etasje (et dame- og et herrebad)
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Ledig Lørdag 15.: Ledig

10 Karen Blixen

Nr 10 Karen Blixen
Dobbeltrom med himmelseng, på forsiden - Her finner du støvlene til Karen Blixen. Jan Åge Fjørtoft har sovet her (og satte igjen en tom flaske ananasbrus som Tone tok som souvenir. )
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Ledig Lørdag 15.: Arne og Lene

11 Erkebiskopen av Canterbury

Nr 11 Erkebiskopen av Canterbury
Dobbeltrom med himmelseng, på forsiden
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Ledig Lørdag 15.: Lene og Bjørnar

12 Kaiser Wilhelm

Nr 12 Keiser Wilhelm
Dobbeltrom med himmelseng og stort bad med badekar, på forsiden - Keiser Wilhelm var ofte gjest på hotellet. På badet finner du badekaret hans. Her har Drillo sovet en gang i tiden.
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Ledig Lørdag 15.: Caroline og Morten

13 Sir Arthur Conan Doyle

Nr 13 Sir Arthur Conan Doyle
Dobbeltrom, på baksiden
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Ledig Lørdag 15.: Caroline og Mortens barnevakter

14 Dronning Maud

Nr 14 Dronning Maud
Dobbeltrom, på baksiden - Kong Haakon og Dronning Maud besøkte Øye da de var på signingsferd i 1906.
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Ledig Lørdag 15.: Ledig

15 Kong Haakon

Nr 15 Kong Haakon
Tomannsrom med to enkle senger, på baksiden - Kong Haakon og Dronning Maud besøkte Øye da de var på signingsferd i 1906.
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Terje Lørdag 15.: Terje

16 Prinsesse Victoria

Nr 16 Prinsesse Victoria
Dobbeltrom, på baksiden
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Stian og Siris barnevakter Lørdag 15.: Stian og Siris barnevakter

3. etasje

17 WC Slingsby

Nr 17 W.C. Slingsby
Dobbeltrom med badekar, på baksiden
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Lise og Espen Fredag 14.: Lise og Espen Lørdag 15.: Lise og Espen

18 Edvard Grieg

Nr 18 Edvard Grieg
Dobbeltrom med balkong og badekar, på siden med utsikt mot hotellhagen og fjorden
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Janicke og Øyvind Lørdag 15.: Janicke og Øyvind

19 CW Patchell

Nr 19 C.W. Patchell
Stort dobbeltrom med balkong, på siden med utsikt mot hotellhagen og fjorden - Dette var fjellklatreren C.W. Patchells faste rom. Han var på Øye i en årrekke. Like nedenfor fjellet Slogen ligger Patchellhytta.
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Stian og Roger Lørdag 15.: Roger

20 Konsul Endresen 

Nr 20 Konsul Endresen
Bruderommet - Stort dobbeltrom med balkong og badekar, med utsikt mot Øye (og huset vårt)
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Tone og Moa Lørdag 15.: Tone og Stian

21

Nr 21
Fjellrom på forsiden med køyeseng, med felles bad rett over gangen (et dame- og et herrebad)
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Ledig Lørdag 15.: Ledig

22 Dronning Anne Marie

Nr 22 Dronning Anne Marie
Dobbeltrom med balkong, på forsiden - utsikt over hele Øye
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Miriam og Christian Fredag 14.: Miriam og Christian Lørdag 15.: Miriam og Christian

23 Dronning Silvia

Nr 23 Dronning Silvia
Dobbeltrom med balkong, på forsiden - utsikt over hele Øye
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Unni Bente og Idar Lørdag 15.: Unni Bente og Idar

24 Dronning Sofia

Nr 24 Dronning Sofia
Dobbeltrom med himmelseng og balkong, på forsiden - utsikt over hele Øye
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Unni og Tor Arne Lørdag 15.: Unni og Tor Arne

25 Knut Hamsun

Nr 25 Knut Hamsun
Fjellrom på forsiden med køyeseng, og felles bad i den andre enden av gangen (et dame- og et herrebad)
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Ledig Lørdag 15.: Ledig

26 Bjørnstjerne Bjørnson 

Nr 26 Bjørnstjerne Bjørnson
Dobbeltrom på baksiden med stort takvindu - her kan du se Sunnmørsalper fra du legger deg til du står opp.
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Mette og Per Lørdag 15.: Mette og Per

27 Claus Helberg

Nr 27 Claus Helberg
Dobbeltrom på baksiden med stort vindu i taket - her kan du se Sunnmørsalper fra du legger deg til du står opp.
Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Harald og Jeanette Lørdag 15.: Harald og Jeanette

Torestova

Hus i tilknytning til Hotel Union Øye, med 3 soverom, stue, kjøkken og bad.

Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Ledig Lørdag 15.: Ledig

Knutegarden

Leilighet med 4 soverom, stue, kjøkken og bad.

Onsdag 12.: Soverom 1: Roger Soverom 2: Moa og Martin Soverom 3 og 4: Ledig
Torsdag 13.: Soverom 1: Roger Soverom 2: Moa og Martin Soverom 3 og 4: Ledig
Fredag 14.: Ledig
Lørdag 15.: Ledig

Marigarden

Hus med 5 soverom, stue, kjøkken og bad.

Onsdag 12.: Ledig Torsdag: 13.: Ledig Fredag 14.: Ledig Lørdag 15.: Ledig NB! Ingen av dagene er reservert, så med forbehold om at det ikke er utleid til andre gjester.

Tone & Stian
Velkommen til bryllup den 15. Juni 2019.

Praktisk info

Veibeskrivelse

Fra Oslo kjører du mot Lillehammer - Otta - Stryn - Hornindal og tar av inn mot Norangsdalen/Øye. Det tar 6-7-8 timer å kjøre.

Reisemåter

Egen bil - samkjør gjerne med andre gjester og kjør færre biler.

Buss - Nettbuss fra Oslo til Stryn, alternativt til Ørsta/Volda. Vi kan avtale henting. Sjekk Nettbuss.no for avganger og priser.

Fly - Norwegian eller SAS til Vigra/Ålesund eller Widerøe til Hovden/Ørsta. I Ørsta kan vi avtale henting. Lander du i Ålesund går det sikkert buss til Ørsta, Volda, Hellesylt eller Tryggestad hvor vi kan hente.

Transport til kirken

Avreise fra Øye kl 10.25. Ferga går fra Lekneset 10.45 og det er ca 10-15 minutter å kjøre. Det er begrenset med parkeringsplasser på Lekneset, så prøv å fylle bilene så godt det går. :o)

Ferga koster 37,- for voksen og 19,- for barn hver vei og det betaler du ombord på ferga.

Det tar 2-3 minutter å gå til kirken fra fergekaia på Sæbø. Det er også to matbutikker og bakeri på Sæbø i tilfelle du ikke rakk frokost eller om du vil slå ihjel litt tid. Du har ca en halvtime på Sæbø før du bør gå inn i kirken, så gå gjerne ned til vannkanten og nyt utsikten inn mot Øye og Slogen. Den er spektakulær!

Etter vielsen tar vi ferge tilbake igjen fra Sæbø til Lekneset og kjører tilbake til Øye.

Fotografering i kirken

Ta gjerne bilder i kirken, men siden vi har leid fotograf som tar bilder fra vielsen setter vi pris på om ingen går i veien for henne og at ingen går ut i midtgangen for å ta bilder. :o)

Antrekk

Vi har valgt MØRK DRESS som dresskode. Det innebærer egentlig knelang kjole til damene, men lang kjole er også helt innafor. Vil du ha bunad så ta gjerne det!
Attire: Semi-formal 

Meny

Vi vil ha 3-retters meny. Denne vil komme her i løpet av april/mai.

Allergier

Har du noen allergier er det fint om vi får beskjed om dette samtidig som svarfrist sånn at vi får gitt beskjed til hotellet når vi bestiller mat.

Svarfrist

Invitasjoner sendes i posten i løpet av høsten. Svarfrist 1. mars 2019 for middagsgjester og 1. april 2019 for kaffegjester. Svarfrist 1. juni for tur til Trandal og Christian Gaard.

Tone: 47615064
Stian: 97070639

Ønskeliste

Vi har alt vi trenger og mer til, men etter forespørsel har vi satt sammen en ønskeliste. Den finner du her. Der kan du også registrere hva du evt har kjøpt av det som står på listen.

 

Sightseeing

Ønsker du å være flere dager enten før eller etter bryllupet har vi masse forslag til steder å se og ting å finne på!

Fjelltur: Øye er omkranset av Sunnmørsalper. Slogen, Saksa, Jakta, Smørskredtind, Keipen og Skruven er topper i forskjellige vanskelighetsgrader.

Kortere turer: Laua er på vei til Slogen og et fint utsiktspunkt ca 370 meter opp. Bentebu er en gapahuk på vei til Saksa og har fantastisk utsikt inn mot Øye. Leknesnakken er en fjelltopp som er en del lavere enn de andre, men likevel en fin tur. Urkeegga er en spektakulær tur med flott utsikt. Det går også an å gå den store eller lille turrunden i Norangsmarka. Det er en del flatere tur enn de andre. Det står skilt til denne utenfor hotellet og stien er merket. Du kan også kjøre inn til Urke og gå i Urkedalen.

Fisking: Lån en båt og ta en tur på fjorden eller fisk fra kaia.

Norangsdalen: Norges vakreste dal? Ja, helt klart! Her finner du alt! Bratte fjellvegger, Lygnstøylvatnet hvor du kan se rester etter sela på Lygnstøylen - en seter som ble demmet opp i 1908 da det gikk ras fra Keipen, kyr og sauer, Stavbergsetra og Urasetra. I enden av dalen ligger Villa Norangdal.

Villa Norangdal: En tur innom Villa Norangdal er et must. Dette er et fantastisk Boutique Hotell fra 1885 som ligger i Norangsdalen, ca 15 min å kjøre fra Øye. Det har kun 6 rom, men hvert rom er pusset opp i stil fra tiårene 1900, 1920, 1930, 1950, 1960 og 1970. Drikk kaffe i salongen og ta deg en tur for å se på rommene. Her kan du se bilder og lese mer.

Fjordcruise Hjørundfjord: Tur/retur Øye-Ålesund med båt. En fin tur på Hjørundfjorden. Se mer her.

Stryn: Stryn er ca en times kjøring unna. Kjører du 45 km til mot Strynefjellet kan du stå på ski på sommerskisenteret

Ørsta/Volda: Hit kommer du enten med ferge til Sæbø og kjøre derfra, eller kjøre gjennom Norangsdalen og Hornindal og kjøre den nye Kvivsvegen. Om du tar ferge eller reiser rundt tar det ca en time.

Ålesund: Hit tar det et par timer å kjøre. Har du ikke vært i Ålesund før bør du legge et besøk hit.

Loen: Til Loen er det litt over en time og her bør du ta den nye gondolbanen: Loen Skylift Der er det restaurant på toppen.

Stranda: Hjemstedet til Pizza Grandiosa. Til Stranda er det ca en time å kjøre. Her kan du også ta gondolbane opp på Strandafjellet som er skisenter om vinteren. På toppen kan du spise på Roalden. Se mer her

Geiranger: Kjør inn til Hellesylt (ca 20 min), sett fra deg bilen og ta ferga til Geiranger og tilbake igjen. Evt ta et fjordcruise på Geirangerfjorden.

Barnevakt

Vi har ikke ordnet med barnevakt, så om du har med barn må du ordne med barnevakt til disse selv. Barn kan gjerne være med i dagene før og i kirken, men fra middagen starter kl 17 er det kun voksne + Victor.

Tone & Stian
Velkommen til bryllup den 15. Juni 2019.

RSVP

Invitasjoner sendes i posten i løpet av høsten. Svarfrist 1. mars 2019 for middagsgjester og 1. april 2019 for kaffegjester. Svarfrist 1. juni for tur til Trandal og Christian Gaard.

Tone: 47615064
Stian: 97070639

Vi har åpnet for booking av hotellrom og oppdaterer fortløpende under fanen Overnatting. Vær tidlig ute så ordner det seg med både soveplass og evt flybilletter. :o)

Siden det er langt å reise og mange dager, har vi satt opp et enkelt program og setter pris på å få vite så tidlig som mulig hvem som blir med på hva og hvem som kommer når.

I Facebookgruppen ligger det også arrangementer for hver dag som du kan melde deg på for å få informasjon om den dagen. Meld deg inn i den for å få oppdatert informasjon fortløpende. 

Vi tar i mot svar i Facebookgruppen, på telefon, sms, Messenger, face to face - eller brevdue om du ønsker det. :o)

Tone & Stian
Velkommen til bryllup den 15. Juni 2019.

#StianogTone2019

Vi vil gjerne se bilder! På Instagram kan du bruke hashtaggen #StianogTone2019, så finner vi bildene dine igjen.

Vi har også en lukket Facebookgruppe for alle inviterte gjester hvor du kan legge inn bilder.

Vårt bildegalleri

Bryllupet til Tone & Stian