Vi gifter oss!

Karoline & Fredrik

20. juni 2020 Sola Ruinkirke

Covid-19

På grunn av situasjonen rundt Coronaviruset, og det at Hummeren hotell brukes som karantene hotell av oljebransjen må vi dessverre avlyse vårt bryllup og fest for denne gang. Det er utrolig trist at vi ikke kan feire denne dagen sammen med alle dere. Men, vi skal fortsatt bli gift! Pr nå blir det en mindre seremoni og en middag med kun foreldre og søsken. Vi håper å kunne ta igjen festen om ett års tid! Husk å avbestille deres hotellrom for nå. Ta vare på hverandre!

 

  • Karoline & Fredrik

Vårt bryllup

En lang historie kort:


26.09.2015 møttes de for første gang


03.11.2015 ble de et par


20.08.2017 fridde han


hun sa JA!


30.12.2018 kom lille Victor til verden


20.06.2020 skal bryllupet stå.


Vi gleder oss til å feire denne dagen sammen med deg!

Vielsen

Vi gifter oss i Sola ruinkirke, Bautavegen 10. 4050 Sola. den 20.Juni.2020 kl: 16:00.

Litt informasjon om kirken for de som er interessert:

Sola ruinkirke, også omtalt som Sola gamle kirke, ligger i Sola kommune Rogaland.  Den ble bygd rundt 1150 i stein og var i bruk frem til 1842, da den begynte å forfalle. Kunstmaleren Johan Benneter kjøpte kirkeruinen i 1871, og bygde den om til privatbolig med atelier.

Etter 1940 overtok tyskerne Sola flyplass som en av de viktigste basene i Norge. Man fant da ut at kirkeruinen kunne nyttes av de allierte som innflyvningsmål for angrep på flyplassen. Den ble derfor revet allerede i 1940. Da ble bygningsrestene etter kirken liggende som en stor steinhaug. Heldigvis markerte tyskerne hver stein, og hvor de hadde stått.

I 1982 begynte Riksantikvaren i samarbeid med Sola kommune et opprydnings- og restaureringsarbeid. Dette ble avsluttet med en arkeologiske utgraving av kirkeruinen i 1986. Arbeidet med å restaurere kirken ble fullført i perioden fra 1992 til 1995, etter en arkitektkonkurranse.

Kilde:https://no.wikipedia.org/wiki/Sola_ruinkirke
 

Forlovere

Kristoffer Holtermann, forlover for brudgom.

Barndomsvenn fra Porsgrunn. Jeg har kjent Kristoffer "hele livet" og vi deler tidvis samme jobb i Halliburton også, først som lærlinger, så mange år offshore, og nå sist på kontoret. Opp igjennom årene har vi reist sammen rundt om i verden, på mer eller mindre planlagte turer. Vi har alltid holdt kontakten og Kristoffer er min go to guy når det trengs en ekstra hand til ett av våre prosjekter i heimen. Kristoffer er en mann av mange talenter, og liker "å pusle litt" med det meste som kan pusles med, dog helst med en gammel bil eller en motorsykkel.

-  Fredrik

Annie Vangsnes og Malene Olsen, forlovere for bruden.

Annie

Min beste venninne, som jeg ble kjent med i stallen for mange år siden. Senere ble hest byttet ut med fest, morro og mange drinker på utestedet Hall Toll. Vi har også hatt noen kjekke turer sammen, som blant annet mojito kurs på Granka. Det var gøy! Annie er snill, god og omtenksom, ja hun har alle kvaliteter en god venninne skal ha. Til min fordel er hun kjempe flink med sminke, hår og klær, og sier aldri nei til stylinghjelp. Jeg stoler på at Annie passer på at jeg er «smashing» hele dagen.

Malene

Min gode venninne, søster og tante til Victor. Jeg kan takke henne for at jeg ble kjent med Annie, for det var nemlig hun som fikk meg med i stallen. Vi har mange gode minner sammen fra stallen, hytta på Breivik og Spania. Malene kjenner Annie godt, og jeg er sikker på at de vil være et bra team både før og under bryllupet. Malene er smart, inspirerende og en viktig person i livet mitt. Hun kjenner meg godt og vil passe på at jeg holder nervene under «kontroll» på den store dagen.

- Karoline

Toastmaster

Toastmaster Atle Simonsen skal lose deg gjennom kvelden fra middag til fest. Atle er venn av brudgom, og har i sin lange karriere som politiker blitt en erfaren taler. Vi ber om du kontakter Karoline (tlf: 911 90 743) eller Fredrik (tlf: 932 68 688) innen 1.juni om du ønsker å si noen ord under middagen slik at vi kan legge en plan med Atle og servitørene på hotellet.

FestenMiddag og bryllupsfest blir på Hummeren Hotell, Havnevegen 30, 4056 Tananger. Vi har bestilt fint vær og har bryggen til disposisjon. Det blir satt opp buss til kirken fra Hummeren hotell. Denne er tilgjengelig for alle som vil bruke den. Bussen går fra hotellet ca kl 15:20 til Sola ruinkirke, og tilbake til hotellet etter vielsen. (ca kl 17:15 / 17:30) Det vil bli servert middag ca kl 18:15, og festen starter med musikken etter kakene!

Overnatting

Vil du overnatte på Hummeren hotell, kan du booke rom direkte med hotellet på tlf: 51 69 40 00.

https://www.hummeren.no/

Hotellet kan tilby dobbeltrom for 1095 ,- inkl. Frokost eller enkeltrom for 995 ,- inkl. Frokost.

Vi har holdt av 15 dobbeltrom, men vær tidlig ute å bestill rom om du ønsker å overnatte.

Husk å merke bookingen med Bryllupet til Karoline & Fredrik.

 

Ønskelisten

Om du vil gi en gave til vårt bryllup har vi laget ønskeliste hos Tilbords og Brødrene Pedersen:

https://www.tilbords.no/bryllup/vis-liste/?WishListId=56418

https://www.designforevig.no/bryllupslister/170514

Finner du ikke noe der, ønsker vi oss ett økonomisk bidrag til bryllupsreisen.

Tusen takk !

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres