fbpx

Anne-Mette & Johan

18. april 2020
Skaun Kirke

Vårt bryllup

Vi fornyer ekteskapsløftene våre i Skaun kirke 18.04.2020, klokken 1200. Deretter holder vi bryllupsfest for gjestene våre i Damphuset i Orkdal kommune.

Vi gleder oss!<3

Informasjon

Tidspunkt:

Vielse: 12:00

Middag: Oppdateres..

Kaffe: Oppdateres..

Ønsker du å holde en tale i vårt bryllup? Ta kontakt med vår toastmaster Erlend Drange: 995 29 169

Om noen skulle ha eventuelle allergier, så ber vi om at dere gir en tilbakemelding på dette til oss innen 18.01.2020.:-) Denne kan enten gis via melding på denne hjemmesiden eller på SMS til enten:

Anne-Mette: 47328678

Johan: 95275288

Lokasjon

Skaun kirke: Kirken ligger i Skaun kommune ca 4mil sørvest for Trondheim. Følg E6 ut av Trondheim, for å så ta av på E39 mot Orkanger/Ålesund. Når dere kommer til Børsa så tar dere av E39 for å så svinge inn på fylkesvei 709 mot Skaun. Følg denne veien i ca 1 mil, så vil dere se Skaun kirke på venstre side av veien.

Damphuset: Ligger i Orkdal kommune og ca 2mil fra Skaun. Kjør fylkesvei 709 tilbake til Børsa, for så å svinge inn på E39 mot Orkanger/Ålesund igjen. Sving deretter av mot Thamshavn og ta til venstre inn på fylkesvei 800 og følg denne til dere ser Damphuset.

 

Overnatting

For dere som har behov for overnatting så har vi følgende forslag:


Bårdshaug herregård: Dette er det eneste hotellet som ligger i Orkanger kommune der bryllupsfesten skal være. Hotellet ligger i underkant av 3km fra Damphuset. Vi har fått reservert 15 standard rom for anledningen. Prisen på disse ligger på 1425kr pr natt. Oppgi Anne-Mette sitt navn når dere ringer for booking. OBS: Vi fikk dessverre ikke reservere rommene lengre enn til 16.september, så her anbefaler vi å være tidlig ute med reservasjon. Selv om vi kun fikk reservere 15 rom, så var det flere tilgjengelige  så om dere er tidlig nok ute så løser det seg for flere!:-)

Tråsåvika camping: Ligger mellom Skaun og Orkanger, og ligger ca 6km fra Damphuset. Her fikk vi ikke reservere noe, men de har hytter av ganske god standard og her er det mulig å gå sammen flere på en hytte. Priser fra 990-1440kr pr natt avhengig av størrelse på hytta.

Trondheim sentrum ligger ca 36min med bil fra Orkanger. Her er det hoteller i massevis, men da blir reiseveien lengre på natta, men Trondheim lufthavn Værnes blir i tillegg en god del nærmere dagen derpå.;-)

I tillegg jobber vi med å få lånt noen utleie leiligheter i Orkanger sentrum, men om dette lar seg gjøre får vi dessverre ikke avklart før til vinteren. Mer info om dette kommer om vi får leie leilighetene.

 

Gaveønsker

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres