Sidene lastes inn av Kitchn ...
Logg inn for å se sidene

Maren & Joachim

25. mai 2019 • Borgund kirke
2 dager igjen!

Velkommen

Velkommen til vår hjemmeside!


Her finner du praktisk informasjon om alt fra kleskode til overnatting. Om det er noe som er uklart, er det bare å ta kontakt.

Joachim kan nås på telefonnummer 992 09 322 og Maren kan kontaktes på telefonnummer 993 92 161.

Generelt

Vielsen vil finne sted i Borgund kirke i Ålesund kl. 13:00 og bryllupsfesten holdes på Quality Hotel Waterfront Ålesund.


Antrekk: mørk dress.


Toastmasteren for anledningen er Magnus Kroken. Han kan kontaktes på telefonnummer 922 83 557 eller på mailadressen kroken.magnus@gmail.com. Om du ønsker å bidra med et innslag i form av en tale eller annen underholdning, må dette avtales med Magnus innen 1. mai.


Gi beskjed om eventuelle matallergier og/eller -preferanser i god tid før bryllupet, helst til samme tid som svarfristen (01. februar).


 

 

Overnatting

Vi har reservert 30 dobbeltrom på hotellet hvor bryllupsfesten skal finne sted. Gi beskjed til Maren eller Joachim innen 20. april dersom du ønsker å leie et hotellrom. Pris per dobbeltrom per natt: 890 kr.


 

Ønskeliste

Vi har opprettet ønskelister hos Kitchn og Christiania Glasmagasin. Listene er tilgjengelige både i nettbutikkene og i alle deres butikker.


Link til listene:

https://www.cg.no/weddinglist/index/shared/weddinglist_id/11222/


https://www.kitchn.no/bryllup/vis-liste/?WishListId=98369

 

Vi har også opprettet en sparekonto som er øremerket til bryllupsreisen vår og vi setter stor pris på økonomiske bidrag til reisen vår til Sardinia. Kontonummeret er 3930 08 30807.


Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres