Logg inn for å se sidene

Rebecca & Thomas

09. juli 2022
Roskilde, DK

Vårt bryllup

 

Vi ønsker deg og dere hjertelig velkommen til vårt bryllup på Restaurant Herthadalen i Roskilde, Danmark.


Det vil bli satt opp felles transport for våre gjester til vielsen. Avreise vil skje fra Comwell Hotell Roskilde kl. 13:15. Det vil legges til et stopp på Roskilde Camping for de av våre gjester som overnatter her. Vi ber om at våre gjester gir beskjed om de ønsker å benytte seg av dette tilbudet eller ikke når S.U. sendes inn.


Etter vielsen følger en mottagelse og middag, etterfulgt av fest.


Dersom noen ønsker å si noen ord under middagen, meldes interesse til toastmaster Johannes Wang på
tlf. 414 28 505 eller på mail: johannes.wang@ice.no. Frist for dette er 01.05.22.


Festen vil pågå til kl. 02:30.


Dresscode: Pent & sommerlig


Transport hjem bookes separat og kan gjøres via Dantaxi på telefon +45 48484848.


S.U. innen 01.04.22.


Vi gleder oss til å feire kjærligheten med deg!


Med vennlig hilsen Rebecca og Thomas

Bryllupshelgen

Fredag 08.07


Vi ønsker å invitere til en felles samling der det vil være mulighet for alle å bli bedre kjent før den store dagen. Den vil finne sted på Comwell Hotel i Roskilde. Dette er valgfritt og betales hver for seg. Brudepar med forlovere vil ikke være tilstede. Mer informasjon rundt denne kvelden vil komme nærmere bryllupsdatoen.


 

Lørdag 09.07


 Kl: 13:10 - Avreise fra Roskilde Camping. Fra Comwell hotell avreise kl. 13:20)


Kl. 14:00 - Vielse starter


Kl. 14:30 - Mottagelse med servering av fingermat, forfriskende drikke og bryllupskake. Vi vil by på live DJ.


Kl. 17:00 Treretters middag etterfulgt av fest


Kl. 02:30 Vi takker for oss


 

Søndag 10.07


Vi inviterer til en frivillig brunsj i København for å samles rundt gode smaksopplevelser og hyggelige samtaler om gårsdagens feiring. De nygifte, forlovere og nærmeste familie vil være tilstede. Dette vil bli en intim og koselig sammenkomst der vi betaler hver for oss. Dersom man ønsker å starte hjemreisen før eller under brunsjen er det fullt forståelig. Vi ber om at gjester som ønsker å delta på dette gir beskjed ved S.U.

Overnatting

Comwell hotell ****

Comwell Roskilde har utsikt over Roskilde Fjord, og tilbyr avgiftsfri parkering. Restauranten på Comwell Roskilde serverer sesongbaserte retter tilberedt med ferske råvarer ledsaget av utvalgte viner. Du kan hygge deg med noe å drikke i hotellbaren, som også har en terrasse hvor du kan beundre utsikten over fjorden. Overnattingsstedet har flere koselige terrasser, paviljonger og uteplasser.

Roskilde Camping


Her finnes det utallige muligheter og noe for enhver smak. Her får du alt fra hytter med to soverom (ca. 1000DKK/natt, 4 personer) til enkelt- og dobbeltrom av enklere standard (450DKK/natt). Teltplasser og campingplasser er også et fint alternativ. Dette er svært populært og bør bookes i god tid.


-


Det finnes i tillegg et begrenset utvalg for overnatting via Airbnb, så dersom dette alternativet skulle være ønskelig anbefaler vi å være tidlig ute. Et fjerde alternativ vil være overnatting i København, men her står man selv ansvarlig for transport tur/retur. Vi kan anbefale å booke dette via Dantaxi. Bilturen fra København sentrum til lokalet beregnes å ta 40 minutter, og det anslås at turen vil koste rundt 1200 NOK per vei. Maxitaxi (8 pers) vil koste omlag 1600 NOK per vei.


-


Ta kontakt ved spørsmål.

S.U.

S.U. innen 01.04.22 til Rebecca - 40473260/Thomas - 93069084 eller via hjemmesiden.


 

Vi ber om at våre gjester melder inn på følgende punkter:


- Om deltakelse i bryllupet og allergener/vegetar.


- Om deltakelse på felles samling fredag 08.07.22.


- Om transport til bryllupet fra Comwell Hotel eller Roskilde Camping.


- Om deltakelse på brunsj 10.07.22.

Spilleliste

Vi ønsker å gi vår kveld et personlig preg og inviterer derfor familie og venner til å lage en felles spilleliste som er med på å spre god stemning utover kvelden. Vi håper dere vil hjelpe oss å velge sanger som får frem selskapets barnslige side, noen skjulte dansetrinn og gamle minner. Har dere en favoritt til dansegulvet eller en låt som minner dere om brudeparet? Eller kanskje en god låt for allsang? Her er alle ønsker velkomne.


Vi har lagd en spilleliste på Spotify som er "collaborative" (det vil si at alle med lenke til listen kan legge til musikk), hvor dere enkelt kan legge inn deres ønskelåter. Dere får tilgang til spillelisten ved å trykke her


Dersom du ikke har en Spotify-konto kan du enkelt sende inn sangønsker via "Send en hilsen"-funksjonen nederst på hjemmesiden vår.

Ønskeliste

At du som gjest vil delta under bryllupshelgen vår er en gave i seg selv. Dersom du allikevel skulle ønske å gi en oppmerksomhet til brudeparet vil vi fikse en digital ønskeliste. På denne måten sikrer vi at ingen av våre gjester kjøper det samme.


 

Backe i Grensen oppbevarer gavene i butikk og leverer gavene hjem til brudeparet i etterkant av bryllupet.
Klikk på linken for å komme til ønskelisten:
https://www.backeigrensen.no/


 

Illums bolighus har også samme ordning, der de oppbevarer gavene i butikk til vi kommer hjem.
Klikk på denne linken  https://www.illumsbolighus.no/  for å komme til ønskelisten.


Vi ønsker oss også bidrag til kunstverk eller annet interiør, samt til bryllupsreise eller andre uforglemmelige opplevelser.


 

Send hilsen

Legg igjen en hilsen til brudeparet om ønskelig.