Logg inn for å se sidene

Rebecca & Thomas

09. juli 2022
Roskilde, DK

Vårt bryllup

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vårt bryllup i Roskilde, Danmark.


En presis beskrivelse av lokasjon for vielse og feiring vil holdes hemmelig for nå.


Våre kjære gjester vil møtes på Comwell Hotell Roskilde kl. 13:00 den 09.07.2022 der dere vil bli transportert til vielsen. Etter vielsen følger en mottagelse og middag, etterfulgt av fest.


Festen vil pågå til kl. 02:30 og som gjest av bryllupet vil du få mulighet til å transporteres tilbake på dette klokkeslettet. Dersom du skulle ønske å returnere tidligere er dette selvsagt helt i orden og kan løses med det lokale taxiselskapet.


 

Vi gleder oss til å feire kjærligheten med deg!


Med vennlig hilsen Rebecca og Thomas

Bryllupshelgen

Fredag 08.07


Vi ønsker å invitere til en felles middag der det vil være mulighet for alle å bli bedre kjent før den store dagen. Den vil finne sted i Roskilde sentrum. Dette er valgfritt og betales hver for seg. Brudepar med forlovere vil ikke være tilstede. Mer informasjon rundt denne kvelden vil komme nærmere bryllupsdatoen.


 

Lørdag 09.07


 Kl: 13:00 - Avreise fra Comwell Hotell (Roskilde Camping 12:50)


Kl. 14:00 - Vielse starter


Kl. 14:30 - Mottagelse med fingermat, forfriskende drikke og bryllupskake. Vi vil by på live DJ og selskapsspill i hagen


Kl. 17:00 Treretters middag etterfulgt av fest


Kl. 02:30 Vi takker for oss og felles transport står klart. De som ønsker fortsetter festen individuelt


 

Søndag 10.07


Vi inviterer til en frivillig brunsj for å samles rundt danske smørrebrød og hyggelige samtaler om gårsdagens feiring på Vigen restaurant. Denne ligger like ved Roskilde Camping. De nygifte, forlovere og nærmeste familie vil også være tilstede. Dette vil bli en intim og koselig sammenkomst der vi betaler hver for oss. Dersom man ønsker å starte hjemreisen før eller under brunsjen er det fullt forståelig.

Dagens situasjon

Hei dere!


Det er med tungt hjerte at vi grunnet covid 19-situasjonen ser oss nødt til å utsette bryllupet til neste år.


Vi har i tett dialog med lokalet kommet frem til en ny dato som vil falle på den 09.07.2022.


For de av dere som allerede har booket overnatting er vi positive til at det skal kunne være mulig å gjøre om på datoene for bookingen, og vi beklager så mye for den ekstra jobben dette eventuelt måtte medføre.


Vi gleder oss til å feire kjærligheten sammen med dere i 2022! ??


De beste hilsener,


Rebecca & Thomas

Overnatting

Comwell hotell ****


Gjester av bryllupet får ta del av følgende deal; 900DKK/natt i twin room (13kvm) eller 1150DKK/natt  i superior twin room (23kvm). Innsjekk skjer fra kl 15:00, så dersom dette skal være aktuelt anbefaler vi å velge to netter (fredag til søndag). Dealen gjelder for to personer med frokost inkludert. Ekstraseng er mulig mot et gebyr.


Denne dealen er kun mulig ved at rom bookes samlet. Derfor ber vi om at du tar kontakt med oss dersom det skulle være ønskelig å benytte seg av dette tilbudet.


Roskilde Camping


Her finnes det utallige muligheter og noe for enhver smak. Her får du alt fra hytter med to soverom (ca. 1000DKK/natt, 4 personer) til enkelt- og dobbeltrom av enklere standard (450DKK/natt). Teltplasser og campingplasser er også et fint alternativ.


-


Overnevnte alternativer befinner seg litt utenfor Roskilde med kun 1,5km avstand Roskilde sentrum. Felles avreise til vielse og feiring vil være mulig fra begge alternativer. Det finnes i tillegg et begrenset utvalg for overnatting via Airbnb, så dersom dette alternativet skulle være ønskelig anbefaler vi å være tidlig ute.


Spilleliste

Vi ønsker å gi vår kveld et personlig preg og inviterer derfor familie og venner til å lage en felles spilleliste som er med på å spre god stemning utover kvelden. Vi håper dere vil hjelpe oss å velge sanger som får frem selskapets barnslige side, noen skjulte dansetrinn og gamle minner. Har dere en favoritt til dansegulvet eller en låt som minner dere om brudeparet? Eller kanskje en god låt for allsang? Her er alle ønsker velkomne.


Vi har lagd en spilleliste på Spotify som er "collaborative" (det vil si at alle med lenke til listen kan legge til musikk), hvor dere enkelt kan legge inn deres ønskelåter. Dere får tilgang til spillelisten ved å trykke her


Dersom du ikke har en Spotify-konto kan du enkelt sende inn sangønsker via "Send en hilsen"-funksjonen nederst på hjemmesiden vår.

Ønskeliste

At du som gjest vil delta under bryllupshelgen vår er en gave i seg selv. Dersom du allikevel skulle ønske å gi en oppmerksomhet til brudeparet vil vi fikse en digital ønskeliste. På denne måten sikrer vi at ingen av våre gjester kjøper det samme. Dette feltet vil bli oppdatert nærmere bryllupshelgen.

Send hilsen

Legg igjen en hilsen til brudeparet om ønskelig.