Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Victoria & Sigurd

22. august 2020 Frogner kirke

Brudeparet

Vi møttes rett før sommerferien i 2013. De fleste av dere har vel allerede hørt om det andre treffet vårt. Victoria skulle få prøve kiten til Sigurd. Det endte på legevakten med brudd i albuen. Når det da likevel ble en tredje date gikk det unna de neste måndene. Sigurd flyttet inn før utgangen av 2013, vi kjøpte tomt i 2014 og vi fikk Saga og bygget hus i 2015. Noen år senere har det også blitt opparbeidet hage, bygget en garasje, et dukkehus og Elliot ble født i slutten av 2017.

 

Forlovelsen

En tilfeldig tirsdag etter påske hadde Sigurd disket opp med gourmet fiskepinner, tatt på seg (jogge)dressen og gikk ned på kne. Han fikk selvfølgelig et JA (!) og Saga lurte på om vi skulle gifte oss på torsdag. Tross effektivitet i Brøyn-Carlsen hjemmet trengte vi noe lenger tid og datoen ble satt til 22.08.2020.

Vårt bryllup

Vielsen finner sted i Frogner kirke i Lier.

Wikipedia:\"Frogner kirke er en korskirke fra 1694 i Lier kommune. Byggverket er i stein og har 370 plasser. Kirken er bygd på restene av en middelalderkirke som brant ned etter et lynnedslag i 1651. Denne kirken nevnes første gang i 1327, men den var sannsynligvis fra før 1200-tallet.\"

Adresse: Kirkeveien 70, 3400 Lier

Moserud Gård

Mottakelsen skal holdes på fantastiske Moserud Gård, som eies av Kathrine Hvamstad. Gården er 200 år gammel, men Kathrine har pusset den opp etter at hun tok over. Oppussingen ble gjort i anledning Kathrines eget bryllup i 2017 og etter flere forespørsler begynte de å leie ut til andre bryllup i 2019. Det var flaks for brudeparet som har hatt Moserud i tankene lenge før både frieri og utleie av låven var på plass.

Praktisk informasjon

Foreløpig Program:

13.00 Vielse i Frogner kirke.

14.00 Selskap på Moserud gård.

14.00-17.00 Mingling, servering av kald drikke og mat. Brudepar kommer og bryllupskake serveres.

17.00 Middag på låven.

(Det er 3km mellom Frogner kirke og Moserud gård)

 

Parkering: Det er parkeringsmuligheter på gården eller ved Origo-bygget Kjellstadveien 5. På gården må biler hentes innen kl.15 søndag.

Toastmaster er brudens barndomskompis Andreas Førde. Han har ledet tidligere eventer med stødig hånd og var et selvklart valg til det ærefulle (?) oppdrag. Hvis du ønsker å si noen ord kan du kontakte han på andreasfoerde@gmail.com eller tlf/sms 924 63 790.

Ønskelister er lagt ut liste på tilbords, kitchn og gavelisten.no (https://www.gavelisten.no/list/93LMSE8/guest)

I tillegg ønsker vi oss:

  • Bidrag til utekjøkken


 

Forlovere

Forlovere:

Sigurd har valgt sin barndomskompis, Marius, som forlover. De ble kjent på ungdomsskolen gjennom Konneruds konkurransedrevne gamingmiljø. Marius og Sigurd bodde sammen under studietiden i Drammen og har opp gjennom årene hatt mange felles interesser som gaming, trening og kiting.

Victoria har valgt, ikke mindre enn for fire forlovere (beslutningsvegring, høye krav eller omtanke for mulig fordeling av oppgaver i en travel hverdag?). Silje og Hanne er barndomsvenninner av bruden og de har fulgt hverandre gjennom barneskole, fotballnedturer, ungdomsskole, fotballoppturer, videregående og sydenturer.  Under et friår etter videregående ble bruden kjent med sin tredje forlover, Ina, som hun også bodde sammen med og tilbragte store deler av studietiden i Oslo med. De flyttet fra hverandre etter endt bachelor, men for at savnet ikke skulle bli for stort fikk bruden eget rom i Inas nye leilighet som gjorde at de nå bodde sammen fredag-søndag de kommende årene. Brudens siste forloveren er Lise, brudeparets nabo. Et nytt bekjentskap som likevel har blitt en av brudens nærmeste og beste støttespiller i det daglige.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres