Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Pia & Sander

14. august 2021 • Fantasigården
52 dager igjen!

Bryllupsdagen vår


Velkommen til vårt bryllup 14.08.2021 på Fantasigården, Stjørdal!


 

Vi er så heldig å få dele denne store dagen med alle dere, og det gleder vi oss enormt mye til!

Nedenfor finner dere alt av informasjon.

 

Lørdag 14.august:


Kl. 15:00 - Vielse i hagen på Fantasigården

Kl. 17:00 - Middag

Etter vielsen går det slag i slag, med bobler, 3-retters bryllupsmiddag, kaffe, kaker og bryllupsfest! Og spar litt plass til nattmaten; pølsekjelen kommer på bordet godt utpå kvelden/natten en gang.

Vi setter opp buss fra Trondheim sentrum til Fantasigården. Eksakt lokasjon og tidspunkt vil vi komme tilbake til. Det vil også gå buss tilbake til Trondheim sentrum i løpet av kvelden/natten. For å planlegge dette er det fint om dere gir beskjed til oss når dere svarer på invitasjonen om dere ønsker skyss eller ikke.

Antrekk: Mørk dress 

 

Fantasigården


I en restaurert låve i idylliske omgivelser på Hell i Stjørdal, omtrent 30 minutter med bil fra Trondheim sentrum, ligger Øvre Geving gård, populært kalt Fantasigården. Her lever både høns og hester i perfekt harmoni midt mellom åkre og enger. Vi gleder oss veldig til å feire dagen vår der!

Adresse: Havdalsveien 131, 7517 Hell. Se kart

Ta en kikk på hjemmesiden deres dersom dere ønsker det: Fantasigården

 

Overnatting


Det nærmeste hotellet til Fantasigården er Scandic Hell som ligger en 4-minutters kjøretur unna. Der har vi holdt av rom til en fin pris frem til 15.juli. Oppgi kode: 47670697 ved booking. Ellers er det fullt mulig å bestille hotellrom i Trondheim, da transporten til/fra gården vil gå derfra. Anbefaler Britannia (absolutt best for de som ønsker litt lyx), Scandic Nidelven, Scandic Bakklandet og Clarion Hotel & Congress av hoteller i Trondheim. Busstransporten vil stoppe innom Scandic Hell dersom det er behov for det.

 

Toastmaster


Personen som skal lede oss gjennom middagen er ingen ringere enn vår gode venn Martin Fevaag Larsen.

Martin er kjæresten og samboeren til Pias forlover, Maiken. Han er en fyr vi har blitt veldig glad i, og som vi er sikre på at mestrer oppgaven med glans.

Dersom du har lyst til å si noen ord til brudeparet eller ta en trall, kontakter du Martin på tlf.: 924 64 974 eller på mail: mfl@sands.no.

 

Gaver


Vi har fått spørsmål om hva vi ønsker oss, og har derfor laget ønskelister hos Kitchn og CI Pedersen (i Trondheim). Nedenfor følger linker til ønskelistene.

Kitchn

CI Pedersen/Design for evig

Ellers er penger til bryllupsreisen vår veldig kjærkomment!

Hvis man ønsker å sette inn penger på konto, så brukes kontonummer: 9051.12.89024

 

Annen informasjon


Ta kontakt med Pia (tlf.: 456 72 215) eller Sander (tlf.: 905 92 409), eller send en mail: pia.sorli@gmail.com dersom dere lurer på noe. All fremtidig informasjon kommer ut på denne siden. Dere vil motta en SMS i tilknytning til at det legges ut noe nytt.

Vi ønsker at alle våre gjester skal kose seg og nyte kvelden til det fulle, og barn er derfor ikke invitert til middag og fest. Barna er veldig velkommen til vielsen. Ta kontakt hvis dere har et lite barn som ikke kan være borte fra mor/far, da får vi selvfølgelig ordnet det.

Har du allergier eller er det andre ting vi skal ta hensyn til, er det fint om du sender oss en mail med informasjon om det.

Svar på invitasjon sendes også på mail, evt. telefon.

Vi håper og tror dagen kan feires som normalt, og at situasjonen med Covid-19 er annerledes i august.  Vi gleder oss utrolig mye til å feire dagen med dere!

Stor klem fra Pia & Sander

 

 

 

 

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres