Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Pia & Sander

22. august 2020 • Fantasigården
147 dager igjen!

Bryllupsdagen vår


Velkommen til vårt bryllup 22.08.2020 på Fantasigården, Stjørdal!


 

Vi er så heldig å få dele denne store dagen med alle dere, og det gleder vi oss enormt mye til!

Nedenfor finner dere alt av informasjon.

 

Lørdag 22.august:


Kl. 15:00 - Vielse i hagen på Fantasigården

Kl. 17:00 - Middag

Etter vielsen går det slag i slag, med bobler, 3-retters bryllupsmiddag, kaffe, kaker og bryllupsfest! Og spar litt plass til nattmaten; pølsekjelen kommer på bordet godt utpå kvelden/natten en gang.

Vi setter opp buss fra Trondheim sentrum til Fantasigården. Eksakt lokasjon og tidspunkt vil vi komme tilbake til. Det vil også gå buss tilbake til Trondheim sentrum i løpet av kvelden/natten. For å planlegge dette er det fint om dere gir beskjed til oss når dere svarer på invitasjonen om dere ønsker skyss eller ikke.

Antrekk: Mørk dress

 

Fantasigården


I en restaurert låve i idylliske omgivelser på Hell i Stjørdal, omtrent 30 minutter med bil fra Trondheim sentrum, ligger Øvre Geving gård, populært kalt Fantasigården. Her lever både høns og hester i perfekt harmoni midt mellom åkre og enger. Vi gleder oss veldig til å feire dagen vår der!

Adresse: Havdalsveien 131, 7517 Hell. Se kart

Ta en kikk på hjemmesiden deres dersom dere ønsker det: Fantasigården

 

Overnatting


Det har kommet oss for øret at det arrangeres fiskerimesse i Trondheim samme uken som bryllupet. For de av dere som kommer utenbysfra er det derfor viktig å være tidlig ute med bestilling av hotellrom. Gi oss beskjed hvis dere trenger bistand til dette.

Det nærmeste hotellet til Fantasigården er Scandic Hell som ligger en 4-minutters kjøretur unna. Ellers er det fullt mulig å bestille hotellrom i Trondheim, da transporten til/fra gården vil gå derfra.

 

Toastmaster


Personen som skal lede oss gjennom middagen er ingen ringere enn vår gode venn Martin Fevaag Larsen.

Martin er kjæresten og samboeren til Pias forlover, Maiken. Han er en fyr vi har blitt veldig glad i, og som vi er sikre på at mestrer oppgaven med glans.

Dersom du har lyst til å si noen ord til brudeparet eller ta en trall, kontakter du Martin på tlf.: 924 64 974 eller på mail: mfl@sands.no.

 

Gaver


Vi har fått spørsmål om hva vi ønsker oss, og har derfor laget ønskeliste hos Kitchn og CI Pedersen (i Trondheim). Linker til ønskelistene finnes under:

Kitchn:

CI Pedersen:

Ellers er penger til bryllupsreisen vår veldig kjærkomment! Turen går nemlig til Sri Lanka noen dager etter bryllupet.

Hvis man ønsker å sette inn penger på konto, så brukes kontonummer: 9051.12.89024

 

Annen informasjon


Ta kontakt med Pia (tlf.: 456 72 215) eller Sander (tlf.: 905 92 409), eller send en mail: pia.sorli@gmail.com dersom dere lurer på noe.

Vi ønsker at alle våre gjester skal kose seg og nyte kvelden til det fulle, og barn er derfor ikke invitert. Ta kontakt hvis dere har et lite barn som ikke kan være borte fra mor/far, da får vi selvfølgelig ordnet det.

Har du allergier eller er det andre ting vi skal ta hensyn til, er det fint om du sender oss en mail med informasjon om det.

Svar på invitasjon sendes også på mail, evt. telefon.


 

 

 

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres