Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Tonje & Sondre

19. september 2020 Corte Marzago, Italia

Koronakrise - hva gjør vi nå?

Hei alle våre kjære gjester!

Som følger av corona viruset, er ting pr. dags dato svært usikkert når det gjelder bryllupet. Regner med at dette er noe de aller fleste allerede har klart å skjønne selv. Men bryllup skal det bli uansett, vi vet bare ikke helt når.

Det vil komme fortløpende info når vi har tatt en endelig avgjørelse slik at dere kan legge inn den nye datoen i kalenderen.

Vi håper det står bra til med dere alle, hold dere hjemme og hold dere friske så skal vi feire som aldri før når dette er over!

Svar frist er selvfølgelig også utsatt.

Klem fra Tonje og Sondre!

 

 

Reise og overnatting

Reise

Corte Marzago, villaen hvor det hele vil foregå, ligger ved byen Verona midt mellom Milano og Venezia. Det er altså flere muligheter når det kommer til valg av flyplass så her bør man sjekke ut de ulike alternativene før man bestemmer seg. Milano har flere flyplasser, Linate og Orio al Serio (Bergamo) er nok de nærmeste. Ellers kan man fly til Venezia, Verona og Bologna.

Videre fra flyplassen kan man velge å leie bil om man er mange, dette er perfekt for de eventyrlystne som ønsker å utforske landet litt. Ellers går det tog fra alle byene, ta da tog til «Peschiera del Garda» eller Verona. For de som ikke er fullt så eventyrlystne og ikke er så glad i kollektivtransport, kan man alltids ta en taxi.

 

Overnatting

Det finnes mange ulike muligheter for overnatting i nærheten av villaen. Ut fra behov kan man velge Airbnb, camping eller hotell.

www.airbnb.no kan man velge og vrake mellom ulike tilbud, filtrer søket etter egne ønsker. Søk på området «Valeggio sul Mincio» for å få opp tilbud som ligger i nærheten av selve bryllupsstedet.

Det samme gjelder også om du søker på f.eks. Hotels.com.

Spør oss gjerne dersom du lurer på noe i forbindelse med reise og overnatting.

Toastmaster

Har du et ønske om å holde en tale eller bidra med annen underholdning?

Gi beskjed til vår toastmaster .....

Mobil:

Mail:

Plan for helga

Fredag

Kleskode: sommerlig, pent og komfortabelt.

Fra klokken ? vil vi ønske dere velkommen med middag, lek og mingling.

 

Lørdag

Kleskode: Finstasen må på (ingen beige dresser blant herrene, ingen hvite antrekk hos kvinnene, takk).

Sermoni kl ?

Mingling og aperitiff

Velkommen til bords

Party time (brudevals, dessert)

Nattmat for de som fortsatt er sultne

Dancing all night long!!

 

Viktig informasjon til tørste trøndere (og andre drikkeglade sjeler): Ja, det er fri bar.

Søndag

.....

 

 

Ønskeliste

Vårt største ønske og den fineste gaven er at flest mulig har mulighet til å feire denne helgen sammen med oss.

For de som likevel ønsker å gi en gave, vil vi lage to krukker som vil stå fremme under bryllupet. Her vil det være en krukke med pengegaver eller tjenester til møblering/oppussing av vårt fremtidige hjem, og en krukke for bidrag til bryllupsreise.

Husk at vi skal frakte med oss ting tilbake til Norge, så dersom noen absolutt ønsker å gi en gave, ber vi om at denne heller sendes hjem til oss på adresse: Bivegen 7c, 2312 Ottestad.

Ønskeliste kommer...

Pakkeliste

Kommer når det nærmer seg.

 

Svar på invitasjonen her!

Gi oss gjerne beskjed så snart som mulig og før 1.mai! Har du spørsmål som du ikke finner svar på her på hjemmesiden, må du selvfølgelig bare ta kontakt om dette også!