Logg inn for å se sidene

Christine & Lars Wilhelm

05. september 2020
Christinegaard Hovedgaard

Vårt bryllup

Velkommen til vår bryllupshjemmeside!

Her vil du finne alt av informasjon før den store dagen vår.
Ta kontakt hvis noe er uklart eller hvis du lurer på hva som helst.

Send oss gjerne en hilsen her på siden og skriv om du kommer eller ikke.
Ellers er svar på SMS, messenger, snap eller in real life også et alternativ.

Christine&Lars

Ønskeliste

Vi har planer om å reise noen dager til Spania etter bryllupet. Så det vi ønsker oss aller mest er penger til å bruke på denne reisen.
Vi har en felles sparekonto med kontonr 4212 54 32454.

Ellers har vi en ønskeliste hos Kitch'n her https://www.kitchn.no/onskeliste/109705

 

Toastmaster

Vi er så heldig at vår gode venn Adel har takket ja til den store jobben med å være toastmaster i bryllupet vårt. Det setter vi stor pris på! Vi var begge helt klar på at det var akkurat han vi ønsket til den jobben.
Christine traff Adel i ungdomsskoletiden på de mange hjemmefestene som var rundt om kring i Åsane. Men det var ikke før Adel ble kjæreste med Miriam et par år etter, at de ble godt kjent med hverandre.
Så en gang i august 2014 ville Miriam og Christine reise på sommerferie sammen, og da ble naturligvis Adel og Lars kjent med hverandre de også. De hadde møttes en eller to ganger før den ferien... men det var full klaff fra første stund og siden har de vært veldig gode kompiser.

Hvis du ønsker å holde tale, ha en form for underholdning, lese et dikt, hva som helst. Ta kontakt med Adel, så ordner han det.
Søk han opp på Facebook på Adel Kadum, eller send en SMS på mob: 928 67 913.

Bryllupsdagen

Vielse og fest skal holdes på samme sted, Christinegaard Hovedgaard i Sandviken. Adr er Formannsvei 3, 5037 Bergen. 
Det tar ca. 10min å spasere til Bryggen i sentrum.

Vielsen begynner kl. 1400. Vi ber om at alle som skal delta på den kommer senest kl. 1340.
Vielsen vil foregå ute i hagen om været tillater det. Vi ønsker å ha en såkalt mobilfri vielse. Vi har leid inn en veldig flink fotograf som tar seg av fotograferingen. Så la mobilen ligge trygt i vesken eller lommen din under selve vielsen og ta den frem (om du vil) når vielsen er ferdig. Tusen takk.

Kl. 1430-1630 er det fotografering og mingling.

Kl. 1700 begynner middagen med taler underveis.

Kl. 2000 kaffe, kaker og fest.

De som er invitert til kake, kaffe og fest er velkomne fra kl. 2000 og utover.
Lokalet har egen bar og bartender og det er fri bar til alle gjester hele dagen.

Kleskode: dress

Gi beskjed til Christine på tlf 92293308 eller Lars på tlf 47706844 om du har noen allergier vi bør vite om.

Vår begynnelse

En kort historie om hvordan vi møttes og endte opp med og snart være gift.

Det hele begynte i år 2010. Da var både Lars og Christine i Kreta på bartenderskole og jobbet i en Skandinavisk bar etterpå. Men vi deltok ikke på samme kurs. Christine var på maikurset og Lars på junikurset. Så hele den sommeren møttes vi faktisk ikke. Eller... vi vet at vi har jobbet i samme bar i en periode, og vært med de samme folkene, men vi kan bare ikke huske hverandre!

Så i 2011 reiste vi begge ned igjen til Kreta for å jobbe på Havana Club. Den samme baren vi hadde jobbet i året før. Da ble vi raskt venner og var sammen med en god gjeng med nordmenn i samme situasjon.
Alle de andre nordmennene kjørte rundt på mopeder. Men Lars hadde ikke sertifikat på det tidspunktet, og Christine fikk ikke lov å leie av en eneste forhandler pga dårlige kjøreferdigheter... så vi to ble alltid spaserende sammen til diverse steder vi skulle. Det må nevnes at Lars hadde en gulvvifte i leiligheten sin, så Christine kom ofte opp og tok ettermiddagsduppen før jobb hos han. Alt i alt så tilbragte vi mye tid sammen de første ukene vi var i Kreta. En ting førte til en annen, og plutselig var vi et par og Lars ble med til Bergen da sommeren var over.
Foreldrene på begge sider hadde ikke akkurat veldig stor tro på at dette var noe som kom til å vare. Det hadde forsåvidt ikke vi heller, men vi var villig til å gi det en sjanse. Og resten vet jo dere. Det ble leilighetskjøp på Åsane Senter i 2014. Vår kjære Eline ble født i 2016. Huskjøp i 2018. Og lille store Troy ble født i 2019.

Etter 9 år som kjærester og samboere er vi nå klare for å gifte oss!

Forlovere

Christine sin forlover er Merethe.
De møttes i gaten i Gamle Steinstøvegen i 1995 der de begge bygget hus. Merethe er den vennen Christine har hatt aller lengst. De har gått i samme klasse på barne og ungdomsskolen. Det var aldri noen tvil om hvem Christine ville velge til sin forlover.

Ønsker du kontakt med Merethe angående noe med bryllupet kan du sende henne en SMS på 91372128.

 

Lars sin forlover er Michael. De møttes i 1.klasse på Høvik Barneskole og har ikke skilt lag siden. Selv om Lars flyttet til Bergen i 2011 og Michael senere utvandret til Stavanger, var det heller ikke her noen tvil om hvem som skulle være hans forlover.

 

 

 

PS. Fikk ikke til å snu noen av bildene som kommer ned på siden her. Lars gadd ikke hjelpe meg...

Corona

Pga coronaviruset er vi enda usikker på om bryllupet vil la seg gjennomføre. Vi ønsker ikke å ha et bryllup med masse restriksjoner. Det skal etter det vi har lest komme flere retningslinjer 15.juni. Vi håper og tror at vi får muligheten til å holde bryllupet som planlagt den 5.september.
Vi endrer derfor svarfrist til 1.juli og krysser alt for at det vil gå bra.

Christine og Lars

Oppdatering 21.06.20

Vi har fått klarsignal fra arrangøren at bryllupet kan gjennomføres! Så da gleder vi oss veldig til å dele denne dagen med dere. Håper de av dere som ikke har svart enda kan gi oss en lyd snart :)

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres