Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Kine & Dag-Rune

01. august 2020
Oslo Rådhus

Vårt bryllup

Sist oppdatert 18/03.2020 kl 12

Hei alle sammen.

Koronaviruset gjør at vi følger situasjonen tett og vurderer hele tiden hva som må gjøres. Inntil videre har vi ikke tenkt å endre på planene våre, men vi er fullt klar over at det kan bli nødvendig å gjøre endringer etter hvert som situasjonen utvikler seg. Det er heldigvis en stund til bryllupet og vi håper dette har roet seg til da. Vi oppdaterer denne siden etter hvert som vi må.

Vask hendene og bli hjemme fra jobb om du har mulighet =)

 

Kine og Dag-Rune

 

Hipp hurra nå er dagen snart her! Vi gleder oss veldig til å feire dagen med dere :)

Vi kommer til å ha en intimt, avslappa bryllup der vi starter med vielse på rådhuset, spiser ute og har resten av kvelden hjemme i egen leilighet :)

Antrekk: Pyntet. Kom som dere selv! Bruden og brudgommen kjører dress og rød penkjole.

Transport og overnatting:

Mesteparten av bryllupet vil finne sted i Oslo sentrum der alt ligger i gåavstand.
For de av dere som trenger overnatting så er det mulig å finne noe via airbnb i hele Oslo. Ellers er det mange hoteller sentralt i Oslo i ulike prisklasser. Ta gjerne kontakt ved spørsmål!
Siden lokalet er vår egen leilighet på Veitvet så har vi tenkt å ta t-banen dit. Det er lurt å laste ned ruter appen i forkant. Den kan kobles til vipps slik at å kjøpe billett blir enkelt.

Program for dagen:

13:00 Vielse på Rådhuset.
Vielsen holdes i Munchrommet i 2.etg og varer rundt 10-15 min. Det er plass til maks 30 personer. Dette innebærer at  vi må gjøre noen prioriteringer i forhold til hvem av gjestene som kan bli med inn. Vi vil ta direkte kontakt med de det gjelder.

13:30 Brudeparet forsvinner en stund for bildetaking (mulig tidspunktet endrer seg). Tips til hva dere kan finne på i sentrum: Aker Brygge er rett i nærheten. Skinner sola er det perfekt å ta en is der. Brudeparet kommer etterhvert til å sette seg på en kafe rundt rådhuset før middag. Vi sender sms når vi er på vei, er bare til å joine!

15:00-19:00 Middag på Villa Paradiso Sentrum ved Egertorget:) Dørene åpner til lokalet kl 15:00 og maten vil begynne å komme rundt kl 16:00. De serverer 4-5 typer pizza fortløpende og av drikke vil det være mulig å få hvitvin, rødvin, brus, øl og vann. Si fra til oss hvis vi skal ta hensyn til allergier. Adressen er Grensen 10 og lokalet er i 3. etasje som har heis.

19:00 Dørene åpnes på veitvet og da blir det kaffe og kaker.

23:00 (ca) blir det enkel nattmat

02:00 Kvelden avsluttes med mindre brudeparet er keen på å feste videre :D Det er svært enkelt å komme seg til sentrum. T-banen går frem til kl ca 00:30. 31-bussen fra Veitvet busstopp går hele døgnet. Oslo taxi kan også ringes på tlf 02323.

Gave:

Om dere ønsker å gi en gave finnes det to muligheter som vi vil ha stor glede av.
Dere kan gjerne gi en donasjon til bryllupsreisen til konto: _(kommer)__ .

Om du heller vil hjelpe til med å gjøre dagen fantastisk så har vi behov for praktisk hjelp:
- Kakebaking: Vi bestiller en bryllupskake og andre kaker). Brudens far ordner eplekake. Er det noen andre som kan bake og ønsker å bidra med det?
- Dagen før så hadde det vært fint å få hjelp til å pynte og gjøre i stand leiligheten.
- Det er mulig vi får behov for hjelp på selve dagen til å åpne opp dørene på Veitvet før hele brudefølget kommer fra middag. Vi kommer tilbake til dette når det nærmer seg.

Bilder og sosiale medier

Ønsker dere å ta bilder i løpet av dagen og legger de ut på sosiale medier så merk de gjerne med hashtag #kineogdagrune. I etterkant oppretter vi en gruppe på facebook for bildedeling for å samle bilder fra den store dagen vår :)

Taler?

Vi kommer til å ha ett talefritt bryllup. I stedet for taler vil vi sette utrolig stor pris på at dere gjester skriver en hilsen i gjesteboken og kommer med et forslag til eventyr/opplevelse som vi skal prøve å gjennomføre de kommende årene.

 

Vi gleder oss veldig til å feire dagen med dere! <3

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres