Logg inn for å se sidene

Elise & Herman

10. oktober 2020
Øyer Kirke
Vi gifter oss!

Bryllupet

10. oktober 2020 gifter vi oss, og vi er takknemlig for at dere vil komme å feire dagen med oss!


På grunn av situasjonen Norge og verden er i, tenkte vi det kunne være greit med en plattform hvor vi hele tiden kan holde dere oppdatert. Her blir det lagt ut eventuelle endringer eller retningslinjer som må holdes, så vi anbefaler dere alle å ta en titt innom her i ny og ne.  Likevel krysser vi fingrene, og tar utgangspunkt i at bryllupet går som planlagt 10.10.20 med alle menneskene vi er så glad i oransje hjerte

Gaveønsker

Vi har lagd to ønskelister, den ene hos Tilbords og den andre hos Kitchn.


Listene finner dere ved å trykke på butikknavnet under:


TILBORDS


KITCHN


Dere kan selvfølgelig gå til butikken og de vil hjelpe dere der, ved å oppgi ett av navnene våres.


Vi ønsker oss også penger til bryllupsreisen!


 

#teamodden

Dersom dere legger ut bilder eller videoer fra feiringen, hadde vi satt stor pris på om dere benytter hashtaggen vi har laget for anledningen. Det blir da lettere å se tilbake på alle minnene som ble delt, dagene og tiden etter bryllupet. Det vil også stå informasjon rundt hashtaggen på selskapslokalet, for de som måtte være usikre.


Så bruk gjerne #teamoddenoransje hjerte- Det er viktig at det er skrevet i ett ord og at det er med oransje hjerte.


TAKK!


 

Korona oppdatering

Nå har regjeringen og helsemyndighetene økt med 200 mennesker på arrangementer (HURRA). Det betyr at hvis ingenting endres blir det bryllup og fest på oss alle, så lenge vi er friske. Kirken har også sagt at antallet vårt er helt innafor å ha i kirken, selv i denne tiden.

Husk smittevern - 1 meter der det går og vær nøye med vask av hender. Vi kommer selvfølgelig til å legge det til rett for det i oktober også, dersom pandemien fortsatt er vedvarende.

Utsettelse!

Hei fine folket!


Nå er verden inne i en uforutsigbar og usikker tid for både skole, jobb og i vårt tilfelle bryllup. Slik det er per nå kan vi gjennomføre bryllupet, «lovlig», men med flere retningslinjer og mye usikkerhet i forkant. På bakgrunn av det har vi den siste tiden diskutert om vi skal utsette bryllupet, siden vi ikke ønsker at pandemien skal styre dagen vår. Det er med tungt hjerte at vi har kommet frem til at vi utsetter bryllupet, til covid-19 er under kontroll. Fordi vi ønsker at bryllupet vårt skal være en fest og glede. Det skal ikke være begrensninger på hvem man kan danse med, klemme på eller omgås. Vi kommer tilbake, i god tid, med ny dato.


Det er fryktelig vondt, men vi føler dette er det beste både for oss og ikke minst; for dere vi er så glad i!


Vi håper det ikke skaper store problemer for dere som har bestilt hotell eller hytter. Krysser fingre for at bookingselskapene er ekstra forståelig i disse tider.


Håper vi alle sees igjen til bryllup, en gang, hvor vi kan danse, feste og klemme så mye vi vil? Ta vare på hverandre og familien i denne tiden, så sees vi til hyggelige stunder igjen <3

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres