Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene

Serina & Stian

09. juli 2022
Kroatia, Supetar

Vårt bryllup

Kjære venner og familie!


Vi gifter oss i Kroatia den 09/07/22 og ønsker å dele dagen vår med deg/dere.


 



Vi har laget denne siden for å samle informasjon som kan være nyttig for dere. Klikk dere fram i menyen øverst på siden om dere er på en PC (Scroll nedover om du er på mobilen), så skal dere finne det meste. Skulle dere likevel ha noen spørsmål eller trenge mer informasjon, ikke nøl med å ta kontakt! Vi har også laget en Facebook side for å kunne holde dere oppdatert underveis.

Vi har valgt destinasjonen Kroatia, Brac - Supetar da vi har tilbragt mange ferier her i Saltkjelviks´ leilighet. For oss er dette et paradis og vi ønsker at dere alle skal få kjenne på feriefølelsen, spise nydelig mat, nyte det varme været og strendene sammen med oss. Selve vielsen og festen vil holdes 09/07/22 på Brac, men vi har også laget et program for resten av helgen som man kan delta på om man ønsker. Vi vil være i Supetar ca 1 uke i forkant og 1 uke i etterkant av bryllupet, om noen ønsker å feriere sammen med oss utover bryllupshelgen.

Vi gleder oss og håper alle får muligheten til å delta.

God lesing videre og velkommen skal dere være!

- Serina og Stian <3

Bryllupshelgen

Vi ønsker dere velkommen til bryllupshelg i Kroatia, Supetar!



Fredag 08/07/22: Båttur


De som ønsker er velkommen til å delta på båttur ut til en av våre favoritt restauranter på fredags formiddag. Husk å nevn eventuelle allergier eller andre hensyn i RSVP med tanke på matbestilling!   

 • Oppmøte: Vi kommer med mer informasjon om oppmøte når det nærmer seg, vil være i Supetar 

 • Tidspunkt: ca kl. 10.00 - 15.30

 • Antrekk: Beachwear, ta med håndkle og badetøy da restauranten ligger på ei strand!

 • Mat/drikke: Vi dekker transport (båt). Vi spanderer nydelig sjømat til lunsj og alkohol-/alkoholfritt å drikke!


Fredag 08/07/22: Velkomstfest


BEACH CLUB & RESTAURANT ROSO - Croatia Gems

For de som ønsker å delta på velkomstfest skjer dette fredagskveld i Supetar! Her vil det bli mat, mingling og musikk!

 • Antrekk: Pent antrekk

 • Tidspunkt: 19:00-00.00

 • Oppmøte: Roso Restaurant og Bar, Supetar

 • Mat/drikke: Vi spanderer pizza til middag på alle . Det vil være bar hvor man selv kan kjøpe alkohol-/alkoholfritt å drikke. 


Lørdag 09/07/22: Bryllupsdagen


Vielsen vil holdes på Dominican Monastery i byen Bol. Middag og fest vil være på Konoba Oliva i Supetar (mulig det vil bli et annet lokale i Supetar for festen, dette er ikke avklart enda, men det trenger dere ikke tenke på - da vi står for transport og sørger for at dere kommer til riktig plass).

 • Oppmøte: Gjestene vil bli hentet og kjørt samlet fra Supetar til vielsen. Oppmøte kommer vi tilbake til. Turen tar ca.40 minutter.

 • Transport fra vielsen: Etter vielsen vil gjestene bli kjørt samlet til Konoba Oliva hvor vi skal være resten av kvelden.

 • Antrekk: Pent antrekk. Gjerne lett og luftig tøy - shorts, kort skjorte og kort kjole er helt innafor. Vi vet av erfaring at det kan bli varmt (klamt) og at det derfor er lurt med et ekstra skift, men også at det kan bli kjøligere mot kvelden og at det er fint med noe å slenge over seg. For barna kan det være fint å ha med badetøy, da det er mulighet for å bade både ved vielseplassen og på festlokalet.

 • Mat/drikke: Det vil serveres forfriskninger på Dominican Monastery etter vielsen. Deretter vil det serveres tradisjonell kroatisk middag, dessert, kaffe og kaker på Konoba Oliva. Det vil serveres drikke til maten og videre vil det være åpen bar utover kvelden. Gi oss beskjed i RSVP hva dere ønsker å spise der dere på menyen ser at det er alternativer. Hvis ingen av alternativene passer, gi oss også beskjed om dette så ordner vi noe annet med restauranten. Menyen er med forbehold, forandringer kan skje. 


Meny:
Cold appetizers ( Dalmatian prosciutto, dalmatian cheese, olives, other dry meats, octopus salad)

Warm appetizers ( Black squid risotto/ veal risotto/ vegetables risotto)

Main course ( Fish filet or Beefsteak + potato + salad )

Sweets, dessert ( Traditional Brac cake, fruits, dry sweets)

Drinks (beer, wine, spirits, juices, soda and water)


 • Adresser:
  - Oppmøtested: Kommer vi tilbake til 
  - Dominican Monastary: Shetalishte Andjelka Rabadana 4, Bol, Brac Island 21420 Kroatia
  - Konoba Olivia: Put Svetog Roka 22, 21400, Supetar, Kroatia

 • Transport hjem: Gjestene velger selvfølgelig selv når de ønsker å dra, festen slutter når siste mann drar hjem. Konoba Oliva ligger ca 5-6 minutter med taxi fra Supetar sentrum og vi vil være behjelpelige med å skaffe taxi.


Dominican monastery in Bol - Santo

Søndag 10/07/22: Hangover lunch 


For de som ønsker møtes vi til dagen-derpå lunch på Punta Restaurant ved stranden. Her har de virkelig de herligste retter for slitne sjeler på menyen!

Oppmøte: Punta Restaurant, Supetar

Tidspunkt: 14.00

Antrekk: Whatever you like, innafor med badetøy og ei litta skjorte over!

Adresse: Punta ul.1, 21400, Supetar, Kroatia

Punta | Restaurant list

 

Søndag 10/07/22: Uformell samling over noen drinker 


Uformell samling for de som ønsker dagen-derpå med mulighet for å kjøpe seg drinker både med og uten alkohol, avhengig av formen! :-)

Oppmøte: Benny´s bar

Tidspunkt: 21.00

Antrekk: Whatever you like

Adresse: 13A, Put Vele Luke, 21400, Supetar



 

 

 

 

Reiseinformasjon

Under finner dere informasjon og anbefalinger rundt reisen



Reise


1. Split Flyplass.
Vi anbefaler å ta fly til Split Airport. Fra Oslo er det flere flyselskaper som flyr til Split. Sjekk værtfall både SAS og Norwegian for å få oversikt over ulike priser. Vanligvis har vi bestilt billetter på nyåret (januar/februar) og billettene har ligget på alt fra 2500-5000 per pers tur/retur. Prisene er også avhengig av om man reiser direkte (ca 2 timer og 50 minutter) eller om man tar ett stopp på veien. Slik situasjonen er og har vært med corona vet vi ikke om dette også er tilfellet når vi skal reise denne gangen, anbefaler dere derfor å følge med på billetter og bestille om prisene er lave.

2. Buss/taxi/Uber til Split Harbour.
Fra flyplassen i Split går det shuttlebuss eller taxi til Split Bus Station/Harbour, som ligger i umiddelbar nærhet til fergen ut til Supetar, Brac. Bussturen fra Split til havnen tar ca 30 min og koster 30-40 Kuna. Taxi ligger på ca. 300-400 Kuna.

3. Ferge til Supetar.
Når man kommer til havnen går man bort til Jadrolinija, som vist på kartet under, og kjøper fergebillett til Supetar. Spør de i skranken om hvilken havn fergen til Supetar går ifra og når den går. Fergeturen tar ca.1 time.Man kan også gjøre dette enkelt ved å laste ned en app som heter Jadrolinija, der får man både kjøpt billett og sjekket fergetider!
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.rathmann.mJadrolinija&hl=no
Apple: https://apps.apple.com/us/app/jadrolinija/id1442187942

undefined

Ved ankomst Supetar er de fleste hoteller/overnattingssteder i gå-avstand fra fergetillegget.

 

Hotell & booking

Hoteller, overnatting, restauranter og ting å gjøre i Supetar


Supetar har mange muligheter for bo og overnatting, vi har lagt ved noen anbefalinger under! Vi oppfordrer dere også til å sjekke ut AirBnB og booking.com (og andre bookingsider) hvor dere kan finne både villaer, andre hotell, leiligheter og hus til en god pris! Bryllup og aktiviteter vil foregå i Supetar, og det vil derfor være mest praktisk å bo her selve helgen. Så og si uansett hvor dere måtte booke bosted i Supetar, så vil det være gåavstand til det meste. Om man leier villa/leilighet, så anbefaler vi å leie bil en dag slik at dere kan kjøre opp til Lidl eller Konsum for å handle matvarer (billigere enn de små supermarkedene som ligger sentralt i Supetar). Vi kan også anbefale å se på hoteller i nabobyene til Supetar, nemlig Mirca og Splitska/Postira. Mirca ligger ca. 5 km fra Supetar og Splitska/Postira ca. 9 km.

Vi har tatt kontakt med flere hoteller for å høre om muligheten for en pakkepris eller tilbud på pris på rom for gjester, men har dessverre ikke fått noen gode tilbud.. De mest populære hotellene (Waterman og Hotel Osam) har informert oss om at de vil åpne bookingen for sommeren 2022 rundt oktober 2021.

 

Hoteller og villaer i Supetar


 

Waterman Svpetrvs ResortWaterman Supetrus Resort - Supetar, Brac Island | eBeach.no


4-stjerners hotell. Put Vele Luke 4, 21400, Supetar, Kroatia+385 21 631 133




Ligger sentralt i Supetar. Stort, innholdsrikt og familievennlig hotell. Muligheter for all-inclusive opphold. Man kan booke både egne leiligheter og rom. I umiddelbar nærhet til restuaranter, strand og andre fasiliteter. Hotellet ligger 1.3 km fra Supetar fergetillegg.



Hotel Osam


4-stjerners hotell. Vlacica 3, 21400 Supetar, Kroatia

Hotel Osam i Supetar | Hotels.com

Hotel Osam er et hotell kun for voksne som ligger i Supetar sentrum. Hotellet serverer frokostbuffét, har à la carte-restaurant og utendørsbasseng. Du får gratis Wi-Fi overalt. Hotellet har også en fabelaktig skybar, som må prøves. Dette er hotellet vi selv tenker å bo på selve bryllupshelgen.

 

Hotellet ligger 0.3 km fra Supetar fergetillegg.

 


Villa Vela Luka


4-stjerners hotellBluesun Villa Vela Luka (Supetar) – oppdaterte priser for 2020

Put Vele Luke 10, 21400, Supetar, Kroatia

Hotellet ligger rett ved stranden. Ble renovert i 2019. Har rom med hver sin unike innredning. Har tilgang til hotellet Bluesun Amors utebasseng.

Hotellet ligger 1.8 km fra Supetar fergetillegg.


Bluesun Hotel Amor


4-stjerners hotell

Put Vele Luke 10, 21400, Supetar, Kroatia

 

Ligger rett ved hotellet Villa Vela Luka og stranden. Har eget utebasseng.

Hotellet ligger 1.8 km fra Supetar fergetillegg.

 

Hotel Bracka Perla


4-stjerners hotell

Hotel Bracka Perla - Adults Only Brac Island Kroatia ...Put Vele Luke 53, 21400, Supetar, Kroatia

Hotellet er et lite hotell, kun for voksne. Hotellet beskrives som et luksuriøst hotell.

Hotellet ligger ca. 2 km fra Supetar fergetillegg.

 

 

 

 

 

Villa Lavender 




 

Liten, sjarmerende villa ca.1 km fra Supetar sentrum. Villaen ligger rett ved stranden og har 4 soverom, 2 bad, kjøkken, stue, jaquzzi, svømmebasseng og stor terrasse.

 

For booking, se nettsiden:

www.bractours.com (gå inn på accomodation)

 

 

Villa Olive


Stor og luksuriøs villa nær stranden.

Villaen har 6 soverom med plass til 13 gjester, svømmebasseng og stor terrasse.

For booking, se nettside:

www.bractours.com (inne på siden accomodation)


 

 

Restauranter verdt å besøke



 • Punta restaurant. Ligger rett ved stranden, serverer nydelige retter både til lunsj og middag! Vi anbefaler å prøve dalmatian plate med en sopska salat og hvitløksbrød til lunsj. Til middag er både lasagnen, grillspyd og muskalica å anbefale. Lurt å booke bord på forhånd, da de vanligvis er veldig travle!

 • Vinotoka. The place to go hvis du vil ha en god biff! Koselig atmosfære og god service. Lurt å bestille bord også her!

 • Apinelo. Liten, koselig restaurant som er god på burger og pasta!

 • Roso bar og restaurant. Digg pizza og pasta!! Stor og moderne restaurant, trenger sjeldent å booke bord her.

 • Restaurant Ziza. Ligger opp i høyden, fantastisk fin utsikt (kan være lurt å ta taxi, da det blir et stykke å gå). Tradisjonell mat og god service!


Ting å gjøre i Supetar



 • Lei sykler eller scooter hos Rent A Roberts (ligger ved hovedgaten) og ta turen til nabobyene. Let etter nydelige, gjemte strender!

 • Lei bil hos Rent A Roberts og kjøre til Bol, se på den legendariske stranden Zlatni Rat.

 • Ta fergen over til Split og dra på shopping på Split Mall. For de som ikke er så shopping glad er det mye å se på i Split ellers også.

 • Spill tennis! Dra til Waterman resort (ved hovedinngangen/resepsjonen) her får du leid racket og baller. Mange tennisbaner.

 • Båttur. Dra på båttur til Omis (arrangert båttur på tradisjonell båt med mat/drikke inkludert). I Omis kan du utforske en gammel, nydelig borg. Om du er lysten på adrenalin kan du også dra oppover Cetina river og ta ZipLine!

 • Lei båt (med eller uten kaptein) hos Rent A Robert. Da kan dere kjøre rundt øya og stoppe innom forskjellige byer, man kan også ta turen innom Jetset øya Hvar.

 • Dra å se Pustinja Blaca (Avsidesliggende kloster fra 1500 tallet bygget inn i en klippe, med eget historisk museum). Trenger ikke guide, men må leie bil for å komme seg dit. Fra veien er det ca 2,5 km gange til klosteret.

 • Unn deg en massasje, manikyr eller pedikyr. Det finnes mange slike boder langs stranden, men også en god del i selve byen.

 • For ungene er det et eget lite tivoli med trampoliner, forskjellige spill og underholdning (Luna Park Supetar). Man har også en stor Aqua Park som ligger ved beach Punta, hvor man kan klatre, skli og herje ute i vannet. Man også en liten ubåt som går rundt i Supetar som man kan ta turen med for å se på alt det spennende under vann, ellers er det mulighet for å leie tube, vannski og annet ved stranden.

 • Kjøpt ferske bakevarer til frokost. Sykle eller gå ned til bakeriet Pekarna Sveti Petar på havna og kjøp noe deilig bakst eller brød til frokost!!

 • Vindsurfing. Ved stranden kan man ta kurs eller leie brett for vindsurfing.

Toastmastere

Toastmastere


Vi er så heldige å ha flere dyktige toastmastere, eller konferansierer, for bryllupshelgen! Denne fantastiske trekløveren har tatt på seg ansvaret for å koordinere taler, underholdning og innslag både fredag og lørdag. Ta derfor kontakt med Hanne Flatsetøy, Jonas Eriksen, eller Erik Høvik, om du/dere ønsker å holde et innslag, en lek, tale eller annet fredag eller lørdag!



 

Gaver

Gaver


Det viktigste for oss er å få samlet nære og kjære! Når vi da ber dere komme helt til Kroatia for å feire oss, er dette gave mer enn nok! Vi ønsker oss derfor ingen gaver, men heller at du/dere får muligheten til å delta <3

Supetar: what to see and experience in this town on the island of ...

 

 

 

 

 

 


 

Gjesteliste

Vi har valgt å legge ved gjesteliste slik at dere også har mulighet til å prates og planlegge!


 

Stian familie

Grete og Tor Johan Ryther

Thomas, Trine Linn, Jakob, Oliver og Mikkel Færevaag Ryther

Esben, Ann Solveig og William Ryther Bringslid

Kirsten Færevaag

Terje Pedersen og Wenche Udnesseter

Janne Pedersen og Harry Langø

Terje og Turid Winje

Ole og Maronilda Ryther

 

Serina familie

Mariann og Torgeir Saltkjelvik

Torbjørn Saltkjelvik og Maren Rønning Opsal

Solfrid og Asbjørn Elgsæther

Mildrid og Toralf Saltkjelvik

Gunnbjørg og Frode Saltkjelvik

Kristin Saltkjelvik og Asgeir Møst

Elisabeth og Bjørnar Elgsæther

 

Venner

Darling og Pero Papic

Stian Odde

Hildegunn og Leif Magne Frøseth

Fredrik Rekkedal

Erik og Nina Stubø

André Odde

Einar Grimstad og Mari Middelhuis Skoglund

Magnus Garshol og Siri Heggdal

Erik Høvik og Marina Narvaez

Jonas Eriksen

Frøydis Aftret og Andreas Lie

Fredrik Pettersen

Ola Sjøtrø og Hilde Glåmen

Øivind Havnvik og Karianne Hauge Karlsvik

Madeleine Soleim

Mia Soleim

Magnus Wessel og Stine Fjellin

Petter Strømme og Nina Dyrberg Kristiansen

Marte Kanck

Ann Hege Frøseth og Ruben Toftdahl

Oda Skjølsvold og Vegard Løvik

Elise Strømman

Hanne Flatsetøy og Marius Bøe

Marthe Molvik

Andrea Haukebø Ovid og Majiec Cirin

Parisa Sajedin og Rein Ibson Lilleaas

Ann Levin

Charlotte Lyse

Therese Lindquist og Henrik Bringa

Mina Finnerud og Markus Johannessen

Embla Hoem og Hans Emil Herlofsen

Hege Amundsrud

Ellinor Tveter

Darren, Jan, Emily, Bec, Shaye og Katie McNally

Anette Ramm Stulen

Jaz og Alex Wilkinson

Sarah Maridal og Jo Nørstebø

Hanna Eriksen

Sofie Lystad Iversen og Stian Rode Gregersen

Erlend Sivertsen og Eline Aandahl Måløy

Sindre Benali

 

 

Hashtag og facebook

#Hashtag


Har hashtags på Instagram en verdi? - Octi mediebyråDette er en hashtag og slik bruker du den

Vi håper dere tar i bruk #SerinaogStian om dere legger ut bilder - så vi alle kan dele de gode minnene!

Facebook: Vi har laget en facebook gruppe for å holde dere oppdatert. Hvis dere ikke har blitt lagt til her enda, ta kontakt!!

Kontakt informasjon

Kontaktinformasjon - brudeparet


Serina Saltkjelvik                                     

Tlf: 91113499

E-post: serinasaltkjelvik@hotmail.no



 

Stian P.Ryther

Tlf: 95764508

E-post: sryther@msn.com

 

RSVP/Svar utbes

Svarfrist for deltakelse 30/04/22.






Skriv hva du/dere deltar på og antall personer:






1. Båttur 8/7/22






2. Velkomstfest 8/7/22






3.Bryllup 9/7/22 (Vielse og fest)






4. Hangover lunch 10/7/22

















Legg også ved eventuelle allergier eller andre hensyn