Heidi & Helge

04. juni 2022
Kongsberg Kirke
Vi gifter oss!

Vårt bryllup

Det er med stor glede at vi endelig kan invitere til bryllup. Vi gifter oss i pinsa, og da er det 11 år siden vi møttes på vors til pinsevolley, i hagen til Helge og Erik (Fiskodde) sin ungkarskåk i Porsgrunn. Lite visste vi da, at det var starten på hele visa som skulle synges om eventyret Darrud-Juliussen.


To av verdens fineste barn senere, er det på tide å toppe det hele med et bryllup! Og vi gleder oss utrolig mye til å dele denne dagen med dere, vår fantastiske familie og like fantastiske venner.Forlovere og toastmaster


Helge har sin gode venn Vikesh som sin forlover. Vikesh er en kjernekar fra Passebekk, som interesserer seg for blant annet motorsykkelen sin og Silje'n sin. Helge og Vikesh båndet over felles interesse for ingeniørutdannelsen, og etter et halvt år i New York sammen så var de BFF's med en felles interesse for øldrikking ;D


Heidi's forlover er den herlige og sprudlende venninna Erica. Erica er egentlig en Hamarjente, men etter en artig 17 mai-feiring i Oslo hvor hun kom i prat med en glad skater fra Kongsberg, var veien til den nydelige sølvbyen staket ut. Erica og Heidi ble først kjent på jobb, og har med årene delt mange latterkuler, turer og jentekvelder, og det har også blitt mange veldig koselige sammenkomster med våre eksepsjonelt fine familier ;)


Toastmaster for kvelden er Erik Fiskodde. Erik er Heidi's tremenning, og var også Helge's samboer i Porsgrunn back in the days og ansvarlig for nevnte introduksjon i første avsnitt. Da vi kan takke Erik for at Darrud og Juliussen møtte hverandre,  følte vi det var svært så passende at han fører ordet denne dagen. I tillegg til overraskende gode skills som Karsten Giftekniv, er Erik en flott fyr med stålkontroll på ledelse og glimt i øyet, og dermed kan ikke dette bli annet enn helt perfekt!


Erik kan treffes på tlf 976 60 763


 

Praktisk info


Kleskode ~ Mørk dress


Vielsen finner sted i Kongsberg Kirke, og mottakelsen vil være i Birger Ruud-salen i 2. etasje på Grand Hotel Kongsberg.


Mingling og velkomstdrink vil foregå i loungen utenfor festsalen.


Det vil bli servert velkomstdrink, og drikke til maten. I tillegg disponerer vi en egen bemannet bar tilknyttet festsalen hvor det kan kjøpes drikke utover dette.


Ved allergier eller noe vi bør ta hensyn til, så gi oss beskjed =)


 

Overnatting


Ved behov for overnatting gjelder egne priser på Grand Hotel for gjestene, om rommene bookes via vår kontaktperson Christiane. Da er det kr. 850,- for enkeltrom og kr. 1.050,- for dobbeltrom.


Kontaktinfo til Christiane er kundesenter.kongsberg@choise.no eller pr tlf 32 77 28 76, og oppgi at dere er gjester i vårt bryllup.


 

Plan for dagen

13.00 ~ vielsen starter i Kongsberg kirke


13.45 ~ fotografering foran kirken


14.00 ~Brudepar, barn og forlovere drar for å ta bryllupsbilder


14.00 ~ for øvrige gjester, egentid eller mingling på hotellet i loungen utenfor festsalen.


16.00 ~ Velkomstdrink når brudeparet ankommer festen


17.30 ~ Middag


20.00 ~ Kaffe og kaker


20.10 ~ FEST =)


 

Ønskeliste

Det vi ønsker oss aller mest, er at dere blir med på en kjempegøy fest!


Men om dere uansett vil gi en gave, så skal ikke vi problemer lave


Vi har allerede bestikk og glass, og har ikke så veldig mye mer plass


Men vi ønsker oss en drømmereise bare vi to etterhvert, så vi sparer til vesla ikke lenger er en knert


og det vi da aller mest trenger, er et bidrag til den reisen i form av penger.


Teaterbillett eller middag for to, en opplevelse/show hadde også vært no =)

Send oss en hilsen <3

Alltid koselig med en hilsen så kjør på! Tips og innspill tas også imot med takk =)