Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Karoline & John Sigvald

12. juni 2021 • Vielsessted
-11 dager igjen!

Vårt bryllup

Her vil vil fortløpende oppdatere informasjon knyttet til bryllupet.

Overnatting

Vi har ordnet avtale med Scandic Ørnen i Bergen sentrum. Dere kan da bestille enkeltrom til 1220 per døgn eller dobbeltrom for 1420 per døgn.

Oppgi kode BBRY110621 når dere bestiller rom.

Ørnens nettside: https://www.scandichotels.no/hotell/norge/bergen/scandic-ornen

Telefon: 55 37 50 00

Lokasjon: https://www.google.com/maps/dir//Scandic%20%C3%98rnen%2C%20Lars%20Hillesgate%2018/@60,38821,5,33148,17z

Generell informasjon

Bryllupet vårt finner sted i Bergen 12.06.21, og middagen og festen vil være på Fagernes Yacht klubb på Bønes. Rett utenfor lokalet ligger det en brygge, så om noen ønsker å komme med båt er det mulighet for det. Det er dessverre ikke mulig å drikke i båten om du skulle komme med båt, da dette bryter med betingelsene for skjenkebevillingen til lokalene.

Vielsen vil foregå på bystyrets kontorer, ettersom vi ikke klarer å få vigsler ut til lokalet. Grunnet begrensninger knyttet til lokalene og den pågående pandemien har vi dessverre ikke hatt mulighet til å invitere alle til vielsen. Vi kan dessverre ikke engang ha med alle som opprinnelig var invitert til vielsen, og håper at det er forståelse for dette. I skrivende stund tillater de kun 6 personer, inkludert brudeparet, å komme inn for å overvære vigselen.

Grunnet pandemien holder vi på med en ringerunde for øyeblikket. Vi har invitert 130 gjester, men lokale restriksjoner og stadige endringer gjør at vi ikke vet hvor mange vi faktisk kan være på dagen. Dersom vi kommer til trinn tre av gjenåpningen ser det ut som om vi kan være inntil 50 personer i leid lokale, men om vi ikke kommer lengre enn til trinn to er det begrenset til inntil 20 personer. Vi velger derfor å gjennomføre vielsen 12.06.21 uansett, og arrangere en ny fest når verden ser litt mer normal ut. Invitasjoner vil komme når vi ser at pandemien har lagt seg litt. Vi håper dere vil feire med oss når den tid kommer.

Ettersom vi får en ganske variert gruppe gjester hadde det vært fint om noen hadde følt seg kallet til å bidra med musikktips til spillelisten, slik at vi kan få litt variert musikk som kan passe for de fleste. Send gjerne musikktips til oss i god tid, slik at vi kan få lagt disse inn i listene til dagen. På forhånd takk!

Om det er noe dere lurer på vil vi gjerne vite det, slik at vi kan få lagt ut informasjon der det er nødvendig.

Toastmaster

Toastmaster for anledningen heter Solveig Konstanse Algrøy Hjørnevik, og er en særdeles artig og energisk dame. Dersom noen skulle føle seg kallet til å si noen ord, er det mulig å ta kontakt med henne, så har hun kontroll.

Mer info om dette vil også komme senere.

Eventuelle gaver

Først og fremst vil vi understreke at den beste gaven vi kan få er at vi får en fin feiring omringet av mennesker vi setter pris på!

Innen vi gifter oss har vi kjent hverandre i 10 år, vært kjærester i 9 år, og bodd sammen i over 8 år. Vi har det aller meste vi trenger, og har i grunn hatt det, og mer til, en god stund. Vi kommer fremdeles til å bo i leiligheten vår Fyllingsdalen en stund til, og har dermed begrenset med oppbevaringsplass. Vi har som sagt det meste vi trenger, men dersom noen føler seg kallet til å gi en gave setter vi stor pris på bidrag til vår felles fremtid og nye felles opplevelser og reiser. De viktigste tingene vi ønsker oss, som ny seng og større bolig, er for dyre til at de fungerer som gave, og vi vet at vi må spare til dem. Vi har fått beskjed om at vi bør opprette en felles Vipps, slik at vi kan gjøre det lettere med tanke på eventuelle pengegaver. Dersom vi får gjort det kan vi legge det ut her, ellers går det an å vippse en av oss og merke det med "bryllupsgave fra...".

Vi vet at det er noen som ønsker å gi fysiske gaver, så vi har opprettet en gaveliste på Tilbords også. Den vil antagelig være klar i løpet av første uken i mars.

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres