Logg inn for å se sidene

Elise & Tore

02. oktober 2021
Oslo sentrum baptistkirke

Vårt bryllup

Velkommen til vårt bryllup :)!

Denne siden er opprettet for at dere skal finne informasjon om bryllupet på et og samme sted. Vi vil oppdatere siden løpende frem til bryllupet - med endringer, ekstraopplysninger, smått og stort.

Er det noe du lurer på, så send oss gjerne en melding under.

PS. Håper vi ser deg der!

 

Vielse

Vielsen vil finne sted i Oslo sentrum baptistkirke kl 13.00.

Etter vielsen serveres det noe å bite i, og dere inviteres til å sitte ned frem til dørene åpner i Mariboesgate for feiring.

Hvordan finne frem

Oslo sentrum baptistkirke ligger i Hausmannsgate 22, midt i Oslo sentrum.

Det er kun 2 timers gateparkering i nærheten, men det finnes også flere parkeringshus i nærområdet for de som er avhengig av bil. For de som kan gå, tar det rundt 10 minutter fra Oslo sentralstasjon, eller et lite minutt fra bussholdeplassen Jakob kirke.

Feiring

Vi kommer til å ha feiringen i Sentrum selskapslokale som ligger i Mariboes gate 13, et lite steinkast unna der vielsen avholdes.

Dørene åpner kl 15.30 til en liten velkomstdrikk.

 

Hvordan finne frem

Fra kirken er det under 5 minutter å gå til selskapslokalene.

 

PS. Vi vil selvfølgelig ta hensyn til korona. Per nå planlegger vi ut fra at det er utsikter til få antallsbegrensninger i oktober, men med mulighet for at arrangementet kan holdes under trygge rammer :)

Gaver


Vi har blitt velsignet med mange ting. Det betyr at du gjerne må gi gaven til noen du tenker trenger det mer enn oss.. Hvis du derimot har lyst til å gi oss noe, hadde vi satt ekstra pris på et gavekort fra Møbelringen, så kan vi kjøpe noen av de litt større tingene. I tillegg har vi laget en liten liste på Tilbords - for de som det passer best for (https://www.tilbords.no/bryllup/vis-liste/?WishListId=82159)

Overnatting

For de som kommer utenbys fra, er det en rekke ulike overnattingssteder å velge mellom i Oslo og omegn.

Et av disse, er the Hub som ligger mellom vårt selskapslokalet og sentralstasjonen. For bestilling, ta kontakt på 23 10 80 06 eller cl.thehub@choice.no og henvis til referansenr: 1036GR018958Bryllup Elise Angen & Tore Sandblost. Da vi dere få tilbud om en noe redusert pris (kr 1295,- for dobbeltrom og kr 1195,- for enkeltrom med frokost, per natt). PS. Kanselleringsfrist frem til kl 16:00 samme dag. Bestillingsfrist for avtalepris: 1 måned innen ankomstdato. Øvrige bestillinger vil tilbys beste ledige pris tilgjengelig

Toastmastere

Dersom dere har lyst til å komme med et bidrag, er dere velkommen til det. Vi har delt opp, slik at hvis dere har lyst til å holde en tale, kan dere ta kontakt med Hilde Mikalsen på 412 16 017, mens hvis dere vil bidra med en form for underholdningsbidrag, kan dere ta kontakt med Eivind Stranheim på 901 89 428. De vil også sikre koordinering på tvers.

Kontakt oss