Sidene lastes inn ...

Lise & Magnus

28. august 2021
Mariakirken
Vi gifter oss!

Vårt bryllup

Kjære venner og familie!

Vi gleder oss masse til å feire bryllupsdagen vår med dere, og ikke minst å bli herr & fru!

Vi har opprettet denne nettsiden for å samle og formidle info om f.eks. korona, kontaktinformasjon og gavelister. Dersom dere skulle ha andre spørsmål, så må dere ikke nøle med å ta kontakt med oss!

Masse klemmer fra Magnus & Lise

Viktig informasjon


  • Buss: Som nevnt invitasjonen står vi for transport til og fra bryllupslokalet. Dersom du står for transporten selv, så gi gjerne beskjed så kan vi arrangere noen carpools :-)

  • Allergier: Ingenting er kjedeligere enn å gå sulten ut på dansegulvet. Gi derfor gjerne en lyd om du har allergier eller andre behov for tilpasninger, så fikser kokken det :-)

  • Covid-19: Vi håper inderlig at vi kan få feiret dagen vår sammen med dere slik vi ønsker. Vi krysser fingrene for at folk flest er vaksinerte, og at smittereglene gir oss lov til å ha tidenes fest. Hvis det dessverre ikke skulle være mulig å avholde bryllupet, så vil dere få beskjed ca. 14 dager før. Vi tror dog at alkohol er desinfiserende nok.

  • Kleskode: Vi har fått et par spørsmål om kleskoden "smoking". Vanlig dress går selvfølgelig helt fint & damene kan få gå med knelange kjoler og ned. Det viktigste er at man kan danse kvelden ut!

  • Booke hotell? Vi har fått rabattkoder fra Safari på Scandic-hotellene i Bergen på 10 %, MEN som Scandic Friends-medlem får man  20 % rabatt på weekend-opphold ved å bruke koden FG2.

Kontaktinformasjon

Lise Riska                    988 32 198             riskalise@gmail.com                   brud

Magnus Skeie             974 05 717             magnus.skeie@gmail.com        brudgom

Ruben Søreide            913 52 536            rubenasoreide@gmail.com       toastmaster

Gavelister

Når det gjelder gaver, så ønsker vi oss gjerne bidrag til bryllupsreisen. Den vil forhåpentligvis ta sted våren 2022, og turen går til Japan slik at vi kan være "Big in Japan". Hvis ikke har vi gavelister både hos Illums Bolighus og Christiania Glasmagasin. Under finner dere linker til disse:

https://www.illumsbolighus.no/giftlist?giftlist=430a6bd5

https://bryllupsliste.cg.no/weddinglist/view/index/id/9FpeoBIMyFgD4p2GmtaDOanpbCbfFNAr/?___store=cgweddingguest

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres