Vi gifter oss!

Hedda & Ole Henrik

13. august 2022 • Bykle gamle kyrkje
-43 dager igjen!

Vårt bryllup

Vielsen starter kl 11.30 i Bykle gamle kyrkje. Etter vielsen bærer det til Derinne, Trydal for noe godt i glasset, aktiviteter, matbit og sosialt lag for de som vil. Det går buss fra vielsen til Trydal, dere som har bil til vielsen må etter vielsen parkere denne på Bykle Samfunnshus og blir hentet der av bussen. Det går buss fra Trydal og til Samfunnshuset etter vi har vært i Trydal. Dagaktiviteten er selvsagt noe væravhengig. Ved dårlig vær vil vi gi ny beskjed for dagen.

Vi ønsker ikke fotografering under vielsen da kirken er særs liten. Vi har fotograf som tar bilder under vielsen og alle som ønsker det kan få bilder i etterkant.

Det går buss fra Hovden busstasjon til Bykle kl 10.40 på lørdag, dette er slik at de fleste som bor på Hovden og ikke vil kjøre selv kan få skyss ned til Bykle. Det er plass til 22 stk i bussen. Det er ønskelig med påmelding til Dag Erik tlf 46544701 om du ønsker å sitte på med bussen - gi gjerne om du sitter på tur/retur evt. bare en vei.

Middagen blir på Bykle samfunnshus, kl 17.00. Velkomstdrinker fra kl 16.15. Det er garderober på samfunnshuset så det er mulig å skifte der før middag for dem som trenger det.

Det går transport til Hovden utover kvelden for dem som trenger det. Vi har sjåfør som kjører bussen på natten og utenom dette går det noen turer med bil oppover for dem som blir trøtte utover kvelden.

Toastmaster for kvelden er Kim Erik, han kan nås på 48020628.

Vi er noe bekymret for å gå tom for alkoholholdig drikke på festen (etter middagen). Vi ber derfor alle om å ta med det de ønsker å drikke for kvelden. Det vil selvsagt være vin, øl og annet tilgjengelig til maten og på dagtid, men fint om dere også tar med litt av det de ønsker til selve festen på kvelden.

Vi gleder oss veldig til å feire dagen sammen med dere! Vennligst gi beskjed om eventuelle allergier.

 

Ønskeliste

Vi er selvsagt bare glad for enhver som kommer for å feire denne dagen med oss. Vi har blitt spurt en del om ønskeliste for bryllupet og her er det vi har funnet ut at vi ønsker oss:

- reisegavekort fra TUI

- penger til bakstebu

- gavekort fra Kitch’n

- gavekort fra Christiania Glassmagasin

- gavekort fra Hansen&Co i Kristiansand

- gavekort fra galleri biZ i Kristiansand

 

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres