Vegar & Mariel

18. juni 2022
Os kirke

Vårt bryllup

Hei og hjertelig velkommen til bryllupet vårt! Forhåpentligvis har alle invitasjonene kommet frem til alle våre gjester. På baksiden av invitasjonene står det skrevet tidspunkt og lokasjon for de ulike aktiviteten for dagen. Noen er invitert til hele bryllupet og noen er invitert til kaffe og fest. På invitasjonen din er det krysset av for hva du er invitert til. Når det kommer til mat så er det noe vi holder på å planlegge. Dersom noen har allergier/intoleranser vi må ha hensyn til gi oss gjerne beskjed om dette, f.eks. på Facebook eller tlf. Vi setter også stor pris på hvis noen ønsker å bidra med kake eller noe annet godt til kaffen! Send oss en melding da også :)


Det er veldig fint om vi får beskjed dersom noen av dere ikke kan komme i bryllupet. Da blir det enklere for oss å planlegge. Frist for tilbakemelding står også på invitasjonen. Vi håper selvfølgelig at alle kan komme og vi gleder oss masse til å dele denne dagen sammen med dere.


Kleskode: Pent


Tlf.Mariel: 94897319
Tlf.Vegar: 99489954

Brudeparet

Vi tenkte det var greit å ha en liten presentasjon av oss siden det er en stund siden vi har møtt mange av dere. Det er også noen som aldri har møtt bruden eller brudgommen før. Slik presenterte vi hverandre:

Vegar Bognøy Kleivdal, snart Vegar Søgnen Kleivdal? Kanskje. Dette diskuteres. I alle fall, Vegar er en mann på 28 år som iherdig prøvde å få meg til å bli venn med han på facebook for ca. 12 år siden. Ingen enkel oppgave, men til slutt fikk han det til. En av Vegar sine positive egenskaper er nettopp dette: han får (til) det han vil. Han hadde også et sterkt ønske om å bli politi. Utdanningen tok han i Bodø hvor vi bodde sammen i tre år. For tiden jobber han på Nordhordland politistasjon. Sammen har vi vår firbeinte bestevenn Dorris.

Mariel Søgnen Olsen, snart Mariel Kleivdal? Kanskje. Dette diskuteres. Den ene av tvillingene Vegar prøvde å sjekke opp på facebook for ca. 12 år siden. Snasen og grei, og noe overnervøs for både rasjonelle og mindre rasjonelle ting. Fra kajakkpadling i Kambodsja til å rygge en snickers på veggmontert klosett. Mariel tok sykepleierutdanningen i Bodø, og jobber nå som en helt på koronasenteret i Alver.

 

Forlovere

Andreas Bøe Snekkevik


Brudgommens barndomskompis og forlover. Kalles “Geir” blant venner. Bakgrunnen for kallenavnet skal angivelig være at “han ser ut som en Geir”. Dersom brudens far, den ekte Geir, lurer på hva dette betyr, kan han forhøre seg med kallenavn-gründeren Egil Fernando. Gjerne bak løo.

Andreas og Vegar har vært nære venner siden de kunne gå. De har bedrevet de fleste aktiviteter sammen, og har vært på en rekke sydenturer sammen. På fotballbanen har Andreas imidlertid funnet både takt og tone bedre enn Vegar. Han er tidenes mestscorende spiller for NBK og holder fortsatt koken. 


Dersom telefonen til Vegar ringer, er det med høy sannsynlighet Andreas som sitter bak rattet i kjedsomhet. Bruden anslår 4 daglige anrop, og som oftest i middagstider. 


Andreas har funnet tonen med Kine fra Søreide. Kine har fått rollen som “venn” i Andreas sitt liv, selv om onde tunger skal ha det til at de egentlig er kjærester. Andreas er utdannet ingeniør og jobber for Metas.


 

 

Iselin Søgnen OlsenBrudens tvillingsøster og forlover. Elleve minutter etter bruden ankom Iselin verden og siden har de stort sett hengt sammen. Det var ikke veldig populært da bruden og brudgommen ble sammen for første gang da de var 17 år. Eller som Iselin tenkte den gangen: “Da Vegar stjal Mariel fra meg”. Hun har heldigvis tilgitt stjelingen nå og har selv funnet seg en mann fra Tønsberg med navn Mikkel. Sammen bor de i en leilighet i Bergen.


Iselin og bruden har hatt samme vennegjeng, gått i samme klasse og drevet med samme idrett hele veien. Det at de har så tett bånd gjorde at valget om forlover var ganske enkelt. De har ofte blitt referert til som Tvillingene av andre, men til tross for dette er de ganske forskjellige og har valgt ulike veier i livet.


 

 

Toastmastere

Toastmasterne i bryllupet begir seg begge ut på oppgaven for første gang. Begge er gode venner av Vegar, og her kommer en presentasjon:


Emil HerlandVegar og Emil klar for første skoledag på Gran Canaria


Emil er en barndomskompis av Vegar. De gikk på ungdoms- og videregående skole sammen. Dette inkluderer et knallhardt tredje år på videregående, lokalisert på Gran Canaria. Emil og Vegar har også spilt fotball sammen i lang tid, og i skrivende stund foregår det et comeback på et av Norges aller dårligste fotballag - NBK 2.


Emil bega seg også ut på tur til Kambodsja med Nikken, Mariel og Vegar. Kjekk som han er og som den eneste single i reisefølget tiltrakk han seg haugevis av damer fra hele verden. Hans store tiltrekningskraft virket også på de lokale «damene». Spesielt i forbindelse med de mange og særdeles billige massasjene gjengen tok på turen. Emil trakk ofte det korteste strået og endte opp med de mest tvilsomme massørene. Emil er fortsatt veldig singel.


Emil er med-oppfinner av “snowboard-leken” som fikk sitt store gjennombrudd i et basseng i Siem Reap, Kambodsja. En enkel lek hvor alt man trenger er 3 menn og 2 badeshortser.


Emil er utdannet lærer og jobber på barneskolen i Knarvik.


Nicholas Eliassen Tveit

Nikken i rød sirkel. Her antageligvis i firspann med Vegar og to innkastere fra \"Harleys\" på Gran Canaria. Oftest kalt Nikken. Til tross for at den korte geografiske avstanden ble ikke Nikken og Vegar ordentlig kjent før Nikken dro på chartertur med familien til Granca. Familieidyll var angivelig ikke forlokkende nok, så det hele resulterte i at Vegar og Emil byttet ut lærebøkene med happy hour på “Harleys” i Puerto Rico de neste 10 dagene. Blant all tequilaen fant Nikken seg selv, og kom på en ny visitt til Granca noen måneder senere. 


Nikken og Vegar har senere dratt til Sri Lanka sammen, i tillegg til den overnevnte Kambodsjaturen. Her hadde Nikken ofte rollen som snowboard i “snowboard-leken”. 


Nikken er også en ivrig jakter og har drept sine ryper på Vikafjell sammen med Vegar. Den lekreste rypen lot han imidlertid leve, og sammen har Nikken og Susanne fått sønnen Noah. 


Nikken har fagbrev som industrirørlegger, men den største kompetansen kommer nok fra Livets Harde Skole. Han har drevet både kiosk og bensinstasjon i bergensområdet, men jobber i dag som prosjektkoordinator for Wergeland Group.


Overnatting

Vi har vært i kontakt med Seletun Miljøhotell like utenfor Os. Det tar omtrent 20 minutter med bil fra festlokalet, og 25 minutter unna Flesland.


De har reservert helgen for oss midlertidig, og har makskapasitet på 38 personer. Prisen vil være på 800kr per person, per natt, for dobbeltrom. Enkeltrom koster 900kr per natt. Dette inkuderer frokost. Dersom dette er ønskelig er det fint om vi kan få beskjed om følgende innen 1. mars:
  • Antall netter

  • Hvilket type rom, evt. hvem du ønsker å dele rom med.


Info om hotellet:


https://www.nmf.no/selskaper/seletun-miljohotell/


Det finnes også info og bilder på deres facebookside.


 

Ønskeliste

Bryllup er dyrt og oppussingen vi har drevet med det siste året har også vært en stor utgift for oss. Vi ønsker oss derfor i hovedsak penger i gave.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres