Logg inn for å se sidene

Benedicte & Per Erik

18. juni 2022
Vestre Gausdal Kirke

Vårt bryllup

Nesten tre år og en pandemi har gått siden Per Erik fridde og Benedicte sa ja, på en fjelltopp i Jotunheimen en nydelig julidag. Nå kan vi endelig invitere til bryllupsfest, og vi gleder oss stort til å feire denne dagen med dere.

Denne siden vil oppdateres med informasjon frem mot bryllupet.

Toastmaster:
Knut Einar Fjeldstad Dahl
Tlf: 911 96 675
Toastmaster kontaktes helst før 1. juni med tanke på taler/innslag under middagen.

Antrekk: Pent

Forlovere:
Silje Marlén Robinsborg Haugen er Benedicte sin forlover, og det tette vennskapsbåndet strekker seg tilbake til de tidlige ungdomsårene. De var som erteris gjennom videregående, og med noen få år på ulike studier i ulike byer endte begge opp i Oslo, før de fant ut at det var greit å vende snuta hjemover til Lillehammer. Med et så nært vennskap er det en selvfølge for de å være i umiddelbar nærhet til hverandre, og ta del i hverandres hverdag. Silje Marlén er ei tvers igjennom fantastisk jente som alltid vil det beste for de rundt seg. En mer morsom, omtenksom, kunnskapsrik og nydelig person skal du lete lenge etter for å finne, og Benedicte og Silje har gjennom årene delt utallige herlige opplevelser sammen - som er minner livet ut. Det er en stor ære for Benedicte å ha Silje som sin forlover!

Åsmund Lindvik Råbøl er Per Erik sin forlover og de to søskenbarnene har kjent hverandre hele livet. Det er kun 2 måneder mellom dem, og de var mye sammen fra tidlig alder. De gikk begge i samme klasse på barneskolen, og har i oppveksten tilbrakt mye tid sammen som både fotballspillere og skiløpere. I voksen alder har de opprettholdt den tette  kontakten til tross for litt avstand mellom bostedene, og de har sammen med resten av "firerbanden" vært på mange felles turer og opplevelser sammen. Åsmund er en kjernekar som er både snill, omtenksom og støttende. Per Erik er stolt over å ha Åsmund ved sin side som forlover 18. juni!

Tidsplan for bryllupsdagen:
Informasjon kommer nærmere

 

Gaveønsker

Vi har satt opp en egen bryllupsliste på Tilbords med noen ønsker.
Denne finner dere på linken under, eller i hvilken som helst Tilbords-butikk.

https://www.tilbords.no/onskeliste/95457

Utover dette ønsker vi oss:

  • Espegard Bålpanne

  • Tilbehør til bålpanne

  • Gavekort på Plantasjen/Hageland

  • Bidrag til bryllupsreise (kontonummer: 2095 58 53467)

Spåtind Fjellstue

\\\"Spåtind Fjellstue ligger naturskjønt til i Synnfjell, et fjellparti midt mellom Lillehammer og Fagernes. Synnfjell blir ofte omtalt som Jotunheimens forgård med snilt og åpent fjellterreng med panoramautsikt til ruvende landskap. Spåtind Fjellstue åpnet dørene for første gang i 1965. Bare få år etter åpningen, fasiliterte fjellstuen Dronning Sonja og Kong Harald V sin forlovelsesfest.\\\"

Hele hotellet er booket opp i anledning bryllupet, og vi har fått til en god avtale med de for overnatting som betales av den enkelte. Kontakt hotellet direkte for å booke rom innen 1. mai, ønskelig pr. mail. De har både enkelt/dobbeltrom, leiligheter og familierom.

(Om det tar litt tid før hotellet svarer på mail ang. booking er det kun fordi de har stengt for gjester en periode etter påske og utover i mai)

Siden vi disponerer hele hotellet, vil det være muligheter for å benytte seg av fasiliteter som basseng, trimrom og badstue dagen derpå. Frokosten serveres mellom kl. 10.00-12.00, og vi har avtalt sen utsjekk til kl. 16.00. Så her er det muligheter for å ha en nydelig fjellsøndag dagen etter bryllupet. Det er også mange fine turmuligheter i området, for de som ønsker det.

Kontaktinfo til hotellet: tlf. 61 11 95 06 / post@spatind.no

Les mer om hotellet her:
https://www.spatind.no/