Marthe & Simen

03. august 2019
Årnes kirke
Vi gifter oss

Velkommen til bryllup

Velkommen til bryllup 03. august 2019 på Årnes med påfølgende fest på Grue gård.

Her kan dere svare på om du/dere kommer. Dette kan gjøres nederst på hjemmesiden, eller eventuelt på SMS til 97174234. Spesifiser gjerne om du/dere kommer til brunsj dagen derpå. Gi oss også beskjed om du har allergier eller ikke spiser kjøtt eller fisk.

Toastmaster for dagen er Carl Christian Solberg og vi ber om at du sier ifra til han dersom du ønsker å holde en tale eller annet innslag. Det vil være konkrete tidsbegrensninger i taletid, hvilket Carl Christian informerer om. Han kan kontaktes på 97622185.

Nedenfor følger program for dagene samt generell informasjon.

Antrekk: Pent/sommerlig pent.

Vi gleder oss stort til å dele denne dagen med dere!

 

Program

Bryllupsdagen:

Kl. 13.00 - Vielse i Årnes kirke.

Etter vielsen inviteres dere til Grue gård for lett bevertning og hageleker samtidig som brudeparet fotograferes.

Kl. 16.30 - Middag og påfølgende fest

 

Dagen derpå:

Kl. 13.00 - Brunsj på Grue gård

Overnatting og transport

Dersom du/dere ønsker å overnatte i nærheten kan dere ta kontakt med Marthe på 97174234. Det er imidlertid begrenset kapasitet, og det finnes ikke hoteller på Årnes. Vi anbefaler derfor å booke et hotellrom på Jessheim, og ta taxi dit når festen er over. Taxi kan bestilles hos Øvre Romerike taxi på 03550, og vi anbefaler å forhåndsbestille.

Det blir ikke satt opp felles transport fra Årnes kirke og til bryllupslokalet. Det er omtrent tre kilometer, og her kan man samkjøre eller bestille en taxi sammen med andre gjester.

Veibeskrivelse

Adressen for dagen er Gruevegen 1. Dersom du kjører fra Oslo eller lenger sørfra kjører du E6 mot Trondheim og tar av på Kløfta, og følger skilt mot Kongsvinger/E16. Deretter kjører du omlag 15 kilometer på E16 før du tar av til høyre mot Korsmo og inn på Fuglefjellvegen. Etter omlag 4,1 kilometer tar du til venstre inn på Hvamsvegen før du etter 1,9 kilometer tar til høyre på Vormsundvegen. Du fortsetter på Vormsundvegen og kjører rett fram i første rundkjøring før du etter 300 meter tar andre avkjørsel i rundkjøringen inn på Seterstøavegen. Følg vegen i 250 meter og kjør rett fram i første rundkjøring, før du etter 300 meter svinger til venstre inn på Kirkevegen. Etter ytterligere 300 meter tar du igjen til venstre og kjører 150 meter på Kirkevegen, og du ankommer Årnes kirke.

Dersom du skal kjøre fra kirken og til festlokalet anbefaler vi at du følger en av bilene som også skal denne veien.

Alternativ til denne veibeskrivelsen er naturligvis navigasjonsløsninger i bil eller på mobil.

 

Gaveønsker

Den største gaven dere kan gi er å dele denne dagen med oss.

Dersom dere i tillegg ønsker å gi oss en gave har vi opprettet ønskeliste på cg.no og på illumsbolighus.no. Oppgi gjerne i kassen eller på nett at dere handler fra listen vår, slik at kjøpet registreres. Vi ønsker oss også penger til bolig, som kan overføres til konto 1644.05.87430. Dette er kun veiledende, og dere står naturligvis fritt til å gi gaver som ikke er oppført her, dersom dere ønsker det.

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres