Monica & Magnus

21. januar 2023
Iladalen kirke
Vi gifter oss!

Vårt bryllup

M&M gifter seg 21. januar 2023 og vi ser frem til å dele denne spesielle dagen med dere.

Vielsen

Vielsen finner sted kl. 13.00 i Iladalen kirke.

Adresse Iladalen kirke: Søren Jaabæksgate 5, 0460 Oslo

Det er ingen gratis parkeringsmuligheter ved kirken. Man kan stå 2 timer mot avgift (gateparkering).

Kollektiv Iladalen: Buss 20, 21, 34, 54 gå av på Arkitekt Rivertz Plass

https://goo.gl/maps/w5VMJGB6zqDiLMMY9Forlovere:

Vibeke Jensen & Anita Bergh

Alexander Braseth Halle & Vegard Larsen

Bryllupsfesten

Bryllupsfesten starter kl. 14 på Månefisken. Lokalet ligger 500 meter unna kirken, og det tar mellom 5-10 minutter til fots. Ta med gode sko.

Månefisken er et stilig og urbant festlokale – som vi føler er perfekt for hvordan vi ønsker å feire dagen sammen med dere.

Det vil være en blanding av ståbord, små og store sittegrupper med "free seating". Utover kvelden blir det DJ og selvfølgelig dansegulv. Det kommer til å være en blanding av folk som elsker å danse, folk som liker å danse, folk som overrasker seg selv med å plutselig danse, og folk som ikke liker å danse. Alt er lov. Det er lagt opp til noe for alle og enhver:)

Vi ønsker å kose oss med dere og feire kjærligheten, med masse fin musikk, dans og latter. Det vil være flere muligheter og måter å komme med hilsninger og lykkeønskninger til brudeparet på, uten at det må komme i form av en formell tale. Det er et lerret hvor man kan vise bilder & video, man kan skive en hilsen til brudeparet som de kan lese etter festen, man kan synge, skrive dikt, danse, rappe, eller kjøre et flammeshow- poenget er at vi ønsker en uformell feiring sammen med dere. Ønsker dere å ha et lite innlegg, kontakt Lejla (se lenger ned på siden).

Det blir servert tapas, kaffe og kaker. Av drikke blir det servert vordrink ved ankomst, og én enhet til maten, utover det blir det mulighet for å kjøpe drikke i baren.

Det blir kveldsmat ca. kl. 21 (pølser: vegetar og kjøtt)

Festgjester

Vi invitert flere gjester til fest for å feire med oss:)  Vår vertinne står klar  kl. 19 til å ta dere godt i mot. Fint om dere kommer så presist som mulig, da vi har et program for kvelden.

Transport: 

Adressen til Månefisken er Sagveien 23 A-5. Kollektivtransport: 21-bussen, nærmeste holdeplass er Sannergata.

Nærmeste parkering: Mølla p-hus, 240 kroner pr. døgn

www.manefisken.no

undefined

Vertinne for dagen

Vi er så heldige å ha Lejla som vertinne for dagen. Hun har takket ja til å holde orden på både oss og alle gjestene på den store dagen. Lejla er vår felles gode venn som vi har blitt kjent med gjennom dansing. Vi vet at alle vil bli godt ivaretatt med Lejla som vertinne.

Ta kontakt med Lejla dersom du ønsker å ha et lite innlegg for kvelden. Lejla er ansvarlig for programmet og alle innlegg må avtales med henne.

Lejlas mobilnummer: 90 77 69 99

undefined

Praktisk info


  • Vielse: kl. 13.00 - 13.45

  • Fest: Månefisken kl. 14.00 - 23.00

  • Antrekk: pent antrekk, og sko du eventuelt kan danse i. Dvs. penere enn du ville kledd deg til jobb, men ikke nødvendigvis galla - noe midt imellom.  Det viktigste er at DU føler deg bra – og fint hvis du unngår hvitt:)
 

Bryllupsgave

Det er flere som har spurt om hva vi ønsker oss. Det største ønske er at dere kommer og feirer dagen med oss <3

Noen ønsker likevel å gi noe i tillegg til sin tilstedeværelse. Noe av det beste vi vet, foruten å danse, er å reise. Vi har opprettet en bryllupsreisekonto for de av dere som ønsker å gi et lite bidrag til reisen vår:)

Bank Nordea. Kontonummer: 6031.24.43107Denne siden oppdateres fortløpende.