Sidene lastes inn av Kitchn ...

stine & ole henrik

17. august 2019
Fredriksvern Verft i Stavern

Vårt bryllup

Hei!

Og velkommen til bryllupshelg i Stavern!

Dørene åpner fredag 16.august klokken 18:00 og holder åpent til søndag ettermiddag/kveld. Alle aktiviteter er inne på Fredriksvern Verft i Stavern. Dette inkluderer også overnatting i justissekstorens kurs- og øvingslokaler som også er en del av festningsverket.

Alle detaljer for helgen er ikke på plass. Under følger derfor en grovskisse for helgen, inklusive en særdeles tentativ tidsplan. Spikrede planer kommer etter hvert.

Velkomst: Fredag 16.august fra klokken 18:00. Det serveres litt mat og drikke og dj spiller opp til dans på Låven.

Vielse: Lørdag 17. august klokken 14:00 inne på området til Fredriksvern Verft.

Bryllupsmiddag og fest: Lørdag 17.august fra klokken 17:00 i Steinbrakka.

Søndagsparty: Søndag 18.august fra 12:00 og ut dagen på Låven, eller til siste gjest har reist hjem.

Overnatting: Det er reservert dobbeltrom, enkeltrom og noen få familierom, fra fredag til søndag, i justissektorens kurs- og øvingslokaler. Enkel frokost inkludert. Klikk her for mer informasjon/priser om denne overnattingsmuligheten. Vennligst ta kontakt med oss per e-post dersom dere ønsker å benytte dere av ett av rommene vi har holdt av. Det vil bli skjønnsmessig vurdert hvilke gjester som vil kunne benytte seg av familierommene. BINDENDE påmelding, innen 1.april.

Barn: I utgangspunktet er dette et bryllup der gjestene oppfordres til å komme uten barna sine, da vi ikke har lagt opp til egne barneaktiviteter for eksempel under middagen lørdag. Spedbarn og babyer som fortsatt er avhengige av mamma og pappa er selvsagt velkomne.

Ønskeliste: Denne er ikke helt klar, må vi innrømme.

Toastmaster: Johanne Langaas (tlf: 936 33 773)

Om du lurer på noe: slanglete@yahoo.no eller ohaukvik@gmail.com

Hurra!!!