Sidene lastes inn ...

stine & ole henrik

17. august 2019
Fredriksvern Verft i Stavern

Vårt bryllup

Hei!

Og velkommen til bryllupshelg i Stavern! Da er alt klart for en fantastisk feiring. Planene er nå spikret (men vi oppfordrer deg til å følge med her underveis i tilfelle det blir noen endringer).

Dørene åpner fredag 16.august klokken 18:00 og holder åpent til søndag ettermiddag/kveld. Alle aktiviteter er inne på Fredriksvern Verft i Stavern. Dette inkluderer også overnatting i justissektorens kurs- og øvingslokaler som også er en del av festningsverket.

Værmelding: Det blir KONGEvær i helga – stiv kuling og regn over hele linja ;) Men frykt ikke – alle aktiviteter skjer innendørs. Samtidig, vi skal gå litt mellom ulike bygg, og siden alt er midt i havgapet kan det bli brutalt. Vi oppfordrer alle til å ta med seg slagstøvler, regnbukse, regnjakke, sydvest, paraply og godt humør. Husk også å ta med en varm genser til vielsen, det kan bli kaldt.

Velkomst: Fredag 16.august fra klokken 18:00. Det serveres litt mat og drikke og det spilles opp til dans på Låven. Ta turen innom selv om du kommer sent fredag! Vi er der :D

Vielse: Lørdag 17. august klokken 14:00 inne på Galeiscenen.

Bryllupsmiddag og fest: Lørdag 17.august fra klokken 17:00 i Steinbrakka.

Søndagsparty: Søndag 18.august fra 12:00 og ut dagen på Låven, eller til siste gjest har reist hjem. Vi bor alle på ulike steder i Stavern, og det er veldig hyggelig om du kommer innom før du reiser hjem.

Overnatting: Det er reservert dobbeltrom, enkeltrom og noen få familierom, fra fredag til søndag, i justissektorens kurs- og øvingslokaler. Enkel frokost inkludert. Klikk her for mer informasjon/priser om denne overnattingsmuligheten. Vennligst ta kontakt med oss per e-post dersom dere ønsker å benytte dere av ett av rommene vi har holdt av. Det vil bli skjønnsmessig vurdert hvilke gjester som vil kunne benytte seg av familierommene. BINDENDE påmelding, innen 1.april.

Barn: I utgangspunktet er dette et bryllup der gjestene oppfordres til å komme uten barna sine, da vi ikke har lagt opp til egne barneaktiviteter for eksempel under middagen lørdag. Spedbarn og babyer som fortsatt er avhengige av mamma og pappa er selvsagt velkomne.

Gaveliste: Vi ønsker oss stort og smått fra Illums Bolighus, som servise, glass og bestikk. Ønskelisten finner du her. I tillegg ønsker vi oss gavekort fra XXL som skal brukes til bæremeis, pulk, sykler, telt osv. Vi har også lyst på nytt spisestuebord, og sparer for øyeblikket til det. Penger til dette prosjektet er derfor også velkomne gaver. Gavebord er i Steinbrakka – gaveansvarlige Gry Røttereng (tlf. 46 66 35 26) og Cathinka Bach (tlf. 41 34 97 19) tar imot gaver mellom ti og tolv lørdag ;)

Toastmaster: Johanne Langaas (tlf: 936 33 773) Ta kontakt med toastmaster om du ønsker taletid i bryllupet. Talere bes prøve begrense seg til ca 5 minutter, med unntak av talere med nær tilknytning til familien som bes prøve begrense seg til 10 minutter.

Antrekk: Antrekket for fredagen er casual. Antrekket for lørdagen er pent. Pent vil si kjole (kort og lang) for damene og dress for herrene. Bunad er også fint!

Om du lurer på noe: RING OSS – Stine på tlf. 918 73 888 eller Ole Henrik på tlf. 41 22 09 36.

Kart over området: Under ser du kart over området! Låven er bygg nummer 2, Steinbrakka er bygg nummer 24 og Galeiscenen er bygg nummer 13. Justissektorens kurs- og øvingssenter ligger i området ved det røde bygget, og hotell Wassilioff ligger helt oppe i høyre hjørne på bildet.

 

Hurra!!!