Vi gifter oss!

Martine & Bård-Hugo

24. august 2024 • Nordreisa Kirke
89 dager igjen!

Vielsen og etterpå

Vielsen


Tid: 12:00   Sted: Nordreisa Kirke


 

Middag og fest


Tid: 16:00   Sted: Kjelderen Samfunnshus


Vi ønsker veldig gjerne å dele vår fine dag med deg/dere som er invitert. Etter vielsen inviterer vi til Kjelderen Samfunnshus, som åpner dørene 16:00. Der vil det være litt tid for mingling og prat, før det serveres middag og kaker. Det serveres også drikke til maten. Utover dette er det ønskelig at alkoholholdig drikke medbringes selv.


Vi gleder oss til å feire vår kjærlighet med dere!

Annen nyttig info

Her vil vi fortløpende komme med mere viktig info.


Dagens toastmaster vil være vår kjære bror og svigerbror, Asgeir Langberg. Han er vår høyre hånd denne dagen og organiserer det som skal foregå gjennom middag og kveld. Derfor - hvis noen ønsker å bidra med noe innslag eller lignende, kan dere gir han info om dette. Han kan nås på telefon 970 15 549.


 

Det blir arrangert med buss ned fra lokalet iløpet av kvelden og natten :) info om tidspunkt kommer litt senere.

Sammenkomst fredag 23.august

Tid: 18:00   Sted: Kvennes


I tillegg til den store dagen, ønsker vi å samles med dere for tid til å hilse, prate og hygge oss. På Kvennes steller vi i stand med bål ved gapahukene. Alle oppfordres til å ta med eget valg av drikke, samt bålmat om ønskelig. Nord-Norsk natur kan som kjent være uforutsigbart, så alle oppfordres til å kle seg etter været!

Gaveønsker

Til de som spør eller lurer på gaveønsker:

Først og fremst vil vi si at vi er utrolig takknemlig for alle som ønsker å feire dagen med oss! Det er en gave i seg selv.

Men til de som likevel ønsker å gi noe, så har vi noen ting som vi vet vi kommer til å få bruk for:

  • Gavekort på Bohus, til vårt nye hus!

  • Terra Fiore servise, som dette: https://www.fyrklovern.com/no/kolleksjoner-serviser/terra-fiore

  • Diamond glass-serie, som disse: https://www.fyrklovern.com/no/kolleksjoner-serviser/diamond

Gi oss beskjed om du/dere kommer!

Til deg/dere som har mottatt denne invitasjonen! Vi ønsker veldig gjerne å vite hvem som har mulighet til å dele dagen med oss, og hvem som ikke har mulighet. Du må gjerne også nevne eventuelle allergier i forbindelse med matservering, eller annen info som er nyttig for oss å vite. Du kan også stille spørsmål, om det er noe du lurer på! Gi oss beskjed her innen 1.juni 2024.