Vi gifter oss

Karoline & Ola

29. juni 2024 • Bratsberg kirke
7 dager igjen!

Program

Velkommen til bryllup 29.06.2024!


12:00 Vielse i Bratsberg kirke


16:00 Brudeparet ankommer Teigen


16:30 Middag etterfulgt av kaffe, kaker og fest


Ønskeliste

Siden vi begge har et snev av skrotnisseri, noen mer en andre (Karoline) har vi det meste allerede. Derfor ønsker vi oss et bidrag til bryllupsreisen vår som går til Skottland og Frankrike.
Noe av det vi ønsker å oppleve er togtur med damplokomotivet «the Jacobite». En dag i sykkelparken ved Fort William. Leiebil i Frankrike for å utforske områdene rundt Bordaux og Arcachon og overnatting i slott.

Kontonummer: 4270.34.22769

Jacobite Steam Train, Glenfinnan and The HighlandsMTB guide to Fort William with Hannah Barnes | ENDURO Mountainbike Magazine

THE BEST Edinburgh Castle Hotels 2024 (with Prices) - TripadvisorArcachon Le Moulleau holiday rental Villa

Transport

Middag og påfølgende fest finner sted på Teigen i Klæbu med adresse Fv926 290, 7540 Klæbu som ligger ca. 20 minutter fra kirka og 8 minutter fra Klæbu sentrum med bil. Vi har ikke mulighet til å ordne felles transport, derfor kan det være lurt å planlegge transporten på forhånd.

Flere gjester bor i samme område, så det er muligheter å bestille maxitaxi sammen for å få det billigere. Ta kontakt med oss hvis du lurer på om noen på gjestelista bor i nærheten av deg, slik at vi kan gi info videre.

Antrekk

Antrekkskoden er pent. I vielsen og på middagen kommer vi til å være kledd i bunad, før vi skifter til dress/kjole. Det finns et separat hus ved festlokalet hvor det er mulig å skifte å henge fra seg hvis du ønsker å gjøre som oss.

 

Middag og drikke

Menyen vil bestå av hovedrett og dessert. Det vil bli servert øl, brus og vin  til maten, og så langt lageret rekker. Ønsker du annen drikke er du hjertelig velkommen til å ta med det selv.

Har du spesielle allergier ta kontakt med Karoline (tlf: 97398448) eller Ola (tlf: 91785367) så skal vi tilpasse.

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres

Kommer du?
Hidden
Skriv e-post du ønsker bekreftelse til og som brudepar kan kontakte deg på.