Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Kristin Amalie & Sindre

14. september 2024 • Molde domkirke og Hustadvika havhotell
154 dager igjen!

Vårt bryllup: program og informasjon

Vi gleder oss til å feire den store dagen vår med dere! Vi har etter beste evne forsøkt å samle informasjon, men ikke vær redd for å kontakte oss dersom dere har spørsmål. Hjemmesiden vil bli jevnlig oppdatert frem til den store dagen.

Fredag 13. september samles de som ønsker til middag på Glass restaurant i Molde sentrum (Torget 1, 6413 Molde) kl. 19.00. Vi holder av bord, men denne middagen betales av den enkelte gjest.

Plan for bryllupsdagen - lørdag 14. september: 

Kl. 13.00: Vielse i Molde domkirke (oppmøte senest kl. 12.45 i kirken)

Kl. 15.00: Aperitif og champagnetapas på Hustadvika havhotell.
Innsjekk for gjester som skal overnatte

Ca. kl. 16-16.30: Brudeparet ankommer havhotellet etter fotografering

Kl. 17.00: Vi setter oss til bords for 3-retters bryllupsmiddag

Ca. kl. 22.00: Kaffe og kaker i 2. etasje

Kl. 00.00: Nattmat

Kl. 02:00: Alkoholservering stoppes

Kl 03.00: Festen er over

Vielsen:

 • Nærmeste parkeringshus er Molde parkeringshus (døgnåpent parkeringsanlegg i fjell. Adresse: Kirkebakken 4A).

 • Vi ønsker en mobilfri vielse. Vår fotograf fanger øyeblikkene ?? Etter vielsen er det selvfølgelig fritt frem, og dere kan knipse så mange bilder dere vil!

 • Når det gjelder plassering i kirken vil nærmeste familie naturligvis sitte på de fremste plassene, men utover dette er det ikke så viktig for oss med noe tradisjon om bruden og brudgommens side. Sitt på den siden dere ønsker! Vi setter stor pris på om dere vil fylle opp radene nærmest alteret først, da vi gjerne vil se dere under vielsen. Molde domkirke er stor, med sine 900 sitteplasser.

  Nordfra   Molde Domkirke | Cultural Heritage | Molde | Norway

Praktisk informasjon

Overnatting: Fra fredag til lørdag er det mest praktisk for de tilreisende å booke seg inn på et hotell i sentrum av Molde, i og med at vielsen lørdag formiddag er i Molde domkirke. Vi anbefaler Scandic Seilet eller Molde Fjordhotell. Vi fikk informasjon av hotellene om at det billigste er å booke direkte gjennom nettsidene: https://www.scandichotels.no/hotell/norge/molde/scandic-seilet eller https://moldefjordhotell.no/.

Seilet Hotell Eiendom - Angvikeiendom   Hotell, Restaurant Hav, konferanse og vinbar - Molde Fjordhotell

 

 • Ønsker dere overnatting på Hustadvika havhotell fra lørdag til søndag, bestilles dette gjennom brudeparet. Vi regner med at dette vil gjelde alle tilreisende, men overnatting er også mulig for dere som er lokale. Vi har booket hele havhotellet, og alle rommene er derfor holdt av til oss. Link til hotellets nettsider med bilder av rommene: https://hustadvikahavhotell.no/vare-rom/. PS: Havhotellet har sauna og mulighet for sjøbad. Det er gratis parkering utenfor hotellet og mulighet for lading av elbil hvis man har med egen kabel. Oppholdet betales ved utsjekk søndag 15. september.

 • Havhotellet har 14 hotellrom, 1 familierom og 13 sjøhus, i tillegg til en bryllupssuite. Totalt 29 enheter med opptil 91 sengeplasser fordelt på ulike romtyper.

  Ta kontakt med bruden for bestilling av hotellrom eller sjøhus.

  Priser på Hustadvika havhotell for én natt, inkl. frokost:

 • Enkeltrom: 1950 kr

 • Dobbeltrom: 2150 kr

 • 1 familierom (1 dobbeltseng og 1 køyeseng, maks 4 pers): 2650 kr

 • Sjøhus med to separate soverom:

 • Sjøhus (1 dobbeltseng og 2 enkeltsenger, maks 4 pers): 3500 kr

 • Sjøhus (1 dobbeltseng og 1 køyeseng, maks 5 pers): 3500 kr


   Fasade Hustadvika Havhotell på Storholmen

Hustadvika Havhotell - dobbeltrom med sjøutsikt, to stoler og et salongbord  Hustadvika Havhotell - suite

Hustadvika Havhotell - stue og kjøkken i et av sjøhusene  Hustadvika Havhotell - dobbeltrom i et av sjøhusene

 • Kleskode: Mørk dress.
  For menn vil dette si svart, blå eller grå dress med skjorte, slips/sløyfe. Damene kan ha både lang og knelang kjole (maxi eller midi). Antrekket skal ikke være hvitt eller rødt. Er du usikker på om antrekket er innafor, så send gjerne en melding til bruden eller brudgommen. Husk at dette er et høstbryllup og at både Molde og Hustadvika kan være værhardt. Vi anbefaler å ta med både jakke og paraply :)

 • Transport: Det tar 45 minutter å kjøre fra Molde domkirke til Hustadvika havhotell (Storholmvegen 90, 6444 Farstad). Brudeparet arrangerer ikke felles transport, men kan være behjelpelig med å sette tilreisende i kontakt med andre som kjører. Ellers kan vi tipse om to taxi-selskaper: Molde taxi:  71 25 28 11 og Swift taxi Molde: 91 54 80 00. Vi oppfordrer venner og familie til å samkjøre, og vær gjerne ekstra oppmerksom etter vielsen på om noen trenger skyss utover!

 • Fly: Etter at SAS la ned sin rute i februar, er det nå Norwegian som flyr Oslo - Molde. Det går ikke fly fra Oslo til Molde på lørdager, så vi regner med at de fleste tilreisende vil komme med fly fredag ettermidddag/kveld. Avganger fra Oslo fredag 13. september er kl. 08:20, 14:20, 16:10 og 19.55. Avganger fra Molde - Oslo søndag 15. september: kl. 12:15, 14:20 og 17:40. Widerøe flyr f.eks. Bergen - Molde på 50 minutter og har tre avganger denne fredagen, for de som kommer derfra.

 • Bryllupets toastmaster er vår gode venn Andrine Elnes Rabbevåg. Ta kontakt på telefon 986 33 918 eller andrineer@gmail.com dersom du ønsker å si noen ord. Taler har en makstid på 5-7 minutter.

 • Barn er hjertelig velkomne i vielsen, men middag og fest er forbeholdt de voksne.

 • Gaver: Etter 10 år sammen, har vi det meste vi trenger. Vi ønsker oss i hovedsak penger til bryllupsreise. Kontonummer 1227.70.35756, merk med navnet til giver. Vi har også opprettet en gaveliste på Kitchn dersom man ønsker å gi noe fysisk. Følg lenken dersom du kjøper på nett, eller oppgi navnene til brudeparet i kassen i fysisk butikk: https://www.kitchn.no/onskeliste/180024/

 • Brudeparet dekker velkomstdrink og vinpakke (3-4 glass vin til maten). Alkohol utover dette betales av den enkelte i baren.

 • Kakebord: Vi setter stor pris på om gjester har lyst til å bake en kake til kakebordet. Meld gjerne til bruden dersom du ønsker å bake og hvilken kake det blir. Medbrakte kaker kan tidligst leveres kvelden før vielsen, men kan også tas med samme dag. Kakene skal være ferdig pyntet, gjester er ikke tillatt på kjøkkenet for pynting i etterkant.

 • Innbydelsen er rettet til den/de som er nevnt med navn på baksiden av invitasjonen. Pga. plassen i lokalet og budsjett, har vi sett oss nødt til å begrense gjestelisten noe.

 • S.U. innen 15.04 til bruden, og svaret skal også inneholde:
  - matallergier/vegetar/vegan
  - om du ønsker vinpakke
  - om du/dere ønsker overnatting på Hustadvika havhotell og hvilket rom dere kunne tenke dere

  Kontaktinformasjon til Kristin: 90752469 eller krset@hotmail.com (Messenger er selvfølgelig også lov).


 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres