Logg inn for å se sidene

Lise & Andreas

11. august 2018
Utvandrerkirken i Ottestad

Velkommen til vår bryllupsside

Velkommen til vår bryllupsside og hjertlig velkommen til vårt bryllup 11.08.2018


Her vil det komme informasjon om dagen og annet nyttig info.


Vi gleder oss til å feire dagen med dere.

Oss

Oss består av Andreas Grindvoll og Lise Sletten. Han Andreas er opprinnelig fra Hamar, 36 år gammal og født og oppvokst der med sin mamma og pappa og to søsken. Flyinteressen har han hatt siden han var liten, og med kort vei til Hamar flyplass så er det vel ikke rart at han i dag er flyver. Selv om det fartøyet han flyr i dag er en del større enn en cessna :) Lise er opprinnelig fra Stange, er 34 år og har vøksi opp med sin mor og far og to søsken på Store-Ree. En vinterdag i 2003 møttes de her to etter litt chatting på mIrc, og etter det har de holdt sammen. 2 nydelige gutter har de fått og er i dag en familie på 4. Forlovelsen skjedde på Hamar 21.august 2016, der Lise tok motet til seg og spurte om Andreas ville gifte seg med hu. Og jeg regner med dere skjønner hva han svarte, siden dere nå er invitert til vårt bryllup 11.august 2018 :)Forloverne

Lise sin forlover heter Kristin Sletten alias søs :) Her er et bilde fra oss i fjor da vi var Osloturister :)Andreas sin forlover heter Anders Berge. Her er vi i Mariann og Torgeir sitt bryllup 14.juli i år :)


Program for dagen

07.00                Bruden og brudgommen ordner seg på hver sin kant.

12.05                Londonbussen kjører fra Scandic Olrud

12.15                 Londonbussen kjører fra Victoria hotell Hamar

12.35                 Londonbussen er fremme ved kirka

13.00                Vielse i utvandrerkirken i Ottestad.

ca 14.00            Fotografering for brudeparet. Londonbussen kjører til Store Ree.

16.30                Mottakelse Store Ree

17.00                Middag

Når middagen er over blir det fest (inneholder servering av kaker, dans og masse gøy)

 

01.30                  Musikken slås av

02.00                 God natt og tusen takk for at dere ville dele denne dagen med oss

Vielsen

Vielsen vil foregå i Utvandrerkirken i Ottestad klokken 13.00


Det kan være mulig for de som bor på hotell å bli hentet opp av Londonbussen på vei til vielsen. Gi beskjed til oss dersom dette er ønskelig."Oak Ridge Lutheran Church" ble bygd i 1896 av nordmannen Ole Haraldsen, på et høydedrag utenfor byen Houston, Minnesota. Kirken var i bruk fra 1896 til 1967. Den ble donert til museet i 1992, demontert i 1995 og ankom museet i 1996.


Da menigheten ble nedlagt ble mye av interiøret solgt på auksjon. Etter folk hørte at kirken hadde blitt restaurert, ble det funnet igjen bibelen, korallboka, prekestolen og døpefontenen. Kun en original benk sto igjen, resten ble solgt. Museet jobber i dag med å få tak i benker fra en annen norsk-amerikansk kirke. Altermaleriet hadde blitt tatt vare på, og ble senere restaurert her i Norge.


11.august 2002 ble Oak Ridge kirken vigslet på nytt som Den norske utvandringens minnekirke. Kirken brukes i dag til sommergudstjenester, vielser, konserter og andre kulturarrangementer. Vil du lese mer om kirken, gå inn på https://utvandrermuseet.no/utvandrerkirken

Middagen og festen

Selve middagen og festen vil holde sted på Store-Ree. Dette er en flott gård, som eies av Geno. Dette er også Lise sitt barndomshjem, siden hennes foreldre leide en del av bygningen i over 20 år. Vi er heldige som får lov å låne bygningen til vårt bryllup, og håper vi får finvær så vi kan nyte den fine utsikten også. Og som Lise skrev på sitt russekort på hvor a bor; det er skilta fra Stange :)


Transport

Vi har fått gleden av å leie Hamars egen Londonbuss til vårt bryllup. Det blir da gjestenes transportmiddel i løpet av dagen. Her er det mulig å bli hentet på hotellet og fraktet til kirken, samt fra kirken og til der middagen og festen skal være. Vi fikk gleden av å sitte på med bussen i Andreas sin søster sitt bryllup, og det er en tur vi anbefaler.


Toastmaster

Vi er så heldige å ha Henrik Braaten som vår toastmaster. Han er gift med Helene og de har to nydelige jenter. Vi ble kjent med Henrik da de fløtta inn i andre enden på rekka der vi bodde på øya. Han har vært en kollega av Andreas og de er et godt vennepar av oss. Han har samme humor som Andreas; ikke halvparten hver men dobbelt opp.Ønsker du å si noen ord eller underholde på noe vis under middagen i vårt bryllup, ber vi deg ta kontakt med Henrik på:


E-mail: henrik-b@hotmail.com


Telefon: 93 67 91 95

Kvelden før dagen :)

Kvelden før selve dagen :) 


For dere som befinner seg i området kvelden før dagen, vil vi gjerne ha en liten sammenkomst fredag kveld. Det blir ikke noe voldsomme greier, men en liten sosial happening for de som ønsker det. Tidspunktet blir 20.00 i Vårvegen 2, 2312 Ottestad. Her bor Lise sine foreldre. Planen er at det skal bli fint vær, så vi kan være ute i hagen og på terrassen. Det blir enkel servering, som snacks/potetgull samt litt drikke. Hjertelig velkomne skal dere være

Overnatting

For dere som kommer langveisfra finnes det flere bomuligheter i Hamar sentrum og omegn. Vi har gjort en avtale med First Hotel Victoria, som ligger kort vei fra jernbanestasjon. Tilbudet vi har fra hotellet er: 945kr for enkeltrom inkludert frokost og 1145kr for dobbeltrom inkludert frokost. Vi har satt av rom og skal dere bestille må dere oppgi gruppens navn, som er SAINT. Dere kontakter da bare hotellet via telefon 62 02 55 00 eller e-post victoria@firsthotels.no


Skulle dere finne andre tilbud eller steder som passer dere bedre, må dere selvfølgelig gjøre det som passer deg eller dere best. Dette er bare et tilbud :) Av hotell har man også Thon hotell Astoria og Scandic Hamar.

Praktisk info

Litt praktisk informasjon ellers om dagen.


Antrekk: Det står dress i invitasjonen, dvs valgfri dress for mannfolka og valgfri kjole for damene. Andreas vil bruke uniform. Lise vil bruke brudekjole, det er selvsagt bare hun som kan ankomme i det :)


Fotograf: Vi skal ha en fotograf som følger oss hele dagen. Han heter Lars Martin Bøe. I hovedsak skal dere ikke tenke så mye over han, han kommer til å være litt over alt :) Men vi har ønsker om å ta noen bilder ute på Store Ree etter vielsen. Så dersom dere ser oss suse litt att å fram oppå der før mottakelsen så er det derfor. Da han tar bilder av oss der ute, så ønsker vi at dere lar han jobbe i fred. Skulle dere ønske å ta bilde av oss, så skal dere selvsagt få mulighet til det etterpå :) Også ønsker vi også et fellesbilde av oss og alle våre flotte gjester!


Matallergi: Vi vil dere gir beskjed så fort som mulig dersom dere har noen allergier e.l. når det gjelder mat. De som ordner maten fikser det meste, men de må vite det på forhånd. Vi vil at dere skal ha en like flott opplevelse som oss under måltidet.


Taler, sang osv under middag: Det er viktig at dere informerer vår toastmaster om eventuelle taler, sang o.l dere ønsker å glede oss med under middagen. Spesielt viktig med tanke på at jeg regner med dere ikke vil ha kald hovedrett ;) De som ordner maten og de som serverer, er helt avhengig av at kjøreplanen toastmaster og de har satt sammen går som planlagt. Det er projektor og skjerm på salen der vi skal ha middagen, dersom man har behov for å vise noe på en skjerm.


Store Ree: Vi er kjempe heldige som har mulighet til å feire vårt bryllup på Store Ree. Pga at det nå bor noen i leiligheten ved siden av der festen er, har det blitt satt tidspunkt for når festen må avsluttes. Musikken vil slutte 1.30, og alle skal være ute til 2.00. Det vil bli satt opp maxitaxi rundt dette tidspunktet for de som har behov for det. Det er også selvsagt mulig å bestille egen taxi, men det kan være smart å bestille i god tid siden det er lørdag.


Mobilen: I dag er vi alle litt for glad i den mobilen, og litt for avhengig, den er med overalt. Den skal dere selvfølgelig få lov å ha med dere, vet de fleste bruker den som kamera i disse dager :)  Men vi ønsker at dere putter den på lydløs/uten vibrering og at dere putter den mest mulig vekk og heller fokuserer på å snakke med de rundt deg og har fokus på vår store dag som vi er så glad for å dele med akkurat deg!

Ønskeliste

Hei :)


Da har vi endelig kommet frem til noe vi ønsker oss. Dere finner ønskelisten på linken under:


https://www.cg.no/weddinglist/index/shared/weddinglist_id/10305/


Ny ønskeliste laget


Trykk på laget, så kommer du til siden. Det er på Jernia.


Det er også mulig å gi et bidrag til bryllupsreisen;


konto 1822.81.60241