Sidene lastes inn av Kitchn ...
Logg inn for å se sidene
VELKOMMEN TIL VÅR BRYLLUPSSIDE!
Vi gifter oss!

Ida Christine & Emil

22. juni 2019 • Strinda Kirke
30 dager igjen!

Vårt bryllup

Program for dagen:

Vielse i Strinda Kirke kl 13.30 (Brøsetveien 147B, 7048 Trondheim)

Mottagelse hos brudens foreldre etter vielsen ca kl. 14.30 (Harald Bothners vei 8, 7052 Trondheim)

Middag og bryllupsfest på Kvilhaugen Gård fra kl. 17.00 (Blussuvollsbakken 20, 7052 Trondheim)

Bryllupsfesten avsluttes kl 02.00

Vi gleder oss til å feire dagen med dere!

Praktisk informasjon

Ved Strinda Kirke er det mulighet for parkering av bil. Buss nr. 9 og nr. 66 stopper i nærheten av kirken.

Etter vielsen ønsker brudens foreldre velkommen til forfriskninger hos dem i Harald Bothners vei 8, 7052 Trondheim. Her er det begrensede muligheter til å parkere bil, så vi anbefaler at man kommer seg hit på andre måter. Det tar ca 30 minutter å gå fra kirken. For de som kjører bil er det mulighet for å parkere på Strinda Vgs (3 minutters gange fra huset) evt. på Kvilhaugen Gård (7 minutters gange)

Middagen blir servert på Kvilhaugen Gård kl. 17.00, etterfulgt av kaffe og kaker, samt bryllupsfest. For å sikre at alle kommer seg til middagen i tide, bestiller vi maxitaxi som kjører fra mottagelsen og opp til Kvilhaugen Gård kl. 16.30.

Bryllupsfesten avsluttes med siste runde i baren kl. 02.00.

 

Antrekk for dagen: Pent og sommerlig

Toastmastere og taler

Vi er så fornøyde med at våre gode venner Pernille Sørlie og Kristian Hokstad har sagt ja til å være våre toastmastere i bryllupet. De vil sørge for at denne dagen går på skinner.

Dersom dere ønsker å si noen ord denne dagen bes dere gi beskjed til Pernille på mail pernillesoerlie@gmail.com, evt på telefon 48299587 for de som ikke har tilgang til mail.

OBSOBS!!! Vi har skrevet feil mailadresse på Pernille i invitasjonen. Riktig adresse er: pernillesoerlie@gmail.com. (det mangler altså en R i adressen som er skrevet i invitasjonen). Hvis du vet at noen som ønsker å si noen ord på dagen vår, del gjerne dette med de!

 

Gaveønsker

Siden vi har bodd i Oslo den siste tiden, er det en del av dere som reiser derfra for å dele denne dagen med oss i Trondheim. Dette fører til en del utgifter for dere, og det at dere tar denne turen er en gave for oss!

 

For dere som trenger tips til gave kan dere finne gaveliste:

https://www.kitchn.no/bryllup/vis-liste/?WishListId=99102

Gavekort hos Norwegian

Gavekort hos Bohus

Håndduker fra Missoni ( opp til 4 store og 4 små)

Ostekniver

Sonos høytaller

Svarskjema

Her kan du svare om du/dere har anledning til å komme i vårt bryllup. Dersom du har allergier eller det er andre ting vi må ta hensyn til denne dagen, fortell oss dette her! Dersom dere har spørsmål som dere ønsker svar på, skriv inn e-postadressen din.