Ta av fra E18 ved Asker. Kjør mot Heggedal, og følg skiltene mot Røyken. Følg deretter E134 mot Drøbak. Etter å ha kjørt gjennom 1 lang og 2 korte tunneler, så kommer man til en rundkjøring hvor man kan se innslaget til Oslofjordtunnelen. Sving til høyre i denne rundkjøringen, og følg riksvei 281 i retning Storsand og Filtvet. Herfra tar det cirka 10-15 minutter å kjøre til Filtvet langs Oslofjorden. Ved skiltet Filtvet er det cirka 200 meter igjen. Følg skiltene til Filtvet brygge, og du finner oss nede i svingen, rett ved Filtvet fyr.

Fra Sørlandet og Drammen
Følg E18 til Drammen. Ta deretter E134 mot Drøbak. Etter å ha kjørt gjennom 1 lang og 2 korte tunneler, så kommer man til en rundkjøring hvor man kan se innslaget til Oslofjordtunnelen. Sving til høyre i denne rundkjøringen, og følg riksvei 281 i retning Storsand og Filtvet. Herfra tar det cirka 10-15 minutter å kjøre til Filtvet langs Oslofjorden. Ved skiltet Filtvet er det cirka 200 meter igjen. Følg skiltene til Filtvet brygge, og du finner oss nede i svingen, rett ved Filtvet.
Fra Drøbak og ØstfoldKjør gjennom Oslofjordtunnelen, og ta til venstre i første rundkjøring etter tunnelen. Følg deretter riksvei 281 i retning Storsand og Filtvet. Fra rundkjøringen tar det cirka 10-15 minutter å kjøre til Filtvet langs Oslofjorden. Ved skiltet Filtvet er det cirka 200 meter igjen. Følg skiltene til Filtvet brygge, og du finner oss nede i svingen, rett ved Filtvet fyr.

Parkering på Villa Malla
Det er en stor parkeringsplass til venstre for butikken Joker i Filtvet sentrum som kan benyttes i tillegg er det flere parkeringsplasser på Filtvets gamle dampskipsbrygge som ligger ca 100 meter forbi nedkjørsel til Villa Malla. Det finnes også en kommunal parkeringsplass på helsetunet før du svinger ned til Villa Malla.