Nyhetsbrev:
Ikke registrert? Klikk her
Bryllupsdagen.no Bryllup Hjemmeside for eget bryllup Bryllupsplanlegger Bryllupsside Gjesteliste Huskeliste Budsjett Nettside

Lag egen bryllupsnettside

bryllupsnettside

 

Hvordan komme i gang?

Lag Egen Bryllupsnettside er en tjeneste som er inkludert i vår Bryllupsplanlegger på nett. Du kan prøve løsningen gratis i 14 dager. Registrer deg i skjemaet til høyre, eller les mer her!

Du kan enkelt lage egen hjemmeside for bryllupet ditt

Det blir garantert en populær side for venner, familie og gjester å følge med på. Dere sender enkelt ut linken til de dere ønsker skal få følge med på bryllupssiden deres, og dere velger selv om de må ha passord eller ikke for å kunne se innholdet på siden. Etter du har registrert deg, så kan du enkelt velge mellom 30 design, og det vil garantert bli en morsom oppgave for dere som kommende brudepar å jobbe sammen om fremover mot bryllupet. I tillegg får venner, familie og gjester muligheten til å følge dere litt lenger enn bare på selve bryllupsdagen.

Designbakgrunnen på bryllupssiden deres kan dere endre så ofte dere ønsker.

 

kitchn_-_740x340a

Prøv den gratis i 14 dager!


Ønsker du å benytte vår bryllupsplanlegger, eller lage en egen hjemmeside for bryllupet ditt?

Skriv navn og kontaktinfo nedenfor, og du vil motta informasjonen du trenger for å opprette din egen planlegger og bryllupsside.

Fornavn: *
Etternavn:
Fornavn: *
Etternavn:
E-post: *
Bryllupsdato: *
Dag
Måned
År
Design: *
test
Fylke: *
* må fylles ut.
Premium-utgave
(Hva er premium-utgave?)
Ja, vi har lest og godtatt betingelsene
Registrer deg

Dersom du allerede har registrert deg kan du logge deg inn her:

Logg inn
>

premium

Betingelser/personvern:

Ved å registrere dere her godtar dere at vi oppbevarer deres navn og mailadresse i vår base, samt å motta nyhetsmail/informasjon fra oss. Disse opplysninger blir kun brukt til det formål å opprette en hjemmeside for deres bryllup, samt til å sende dere nyhetsmail med tips og gode råd fra oss og våre samarbeidspartnere.

Dere vil også kunne motta markeds-/brukerundersøkelser fra oss, som selvfølgelig er frivillig å delta på.

Ingen andre enn Bryllupsdagen.no vil få tilgang til deres personopplysninger. Om en av våre samarbeidspartnere ønsker å sende dere en nyhetsmail eller informasjon, må de sende budskapet til oss for godkjenning først. Så sender vi budskapet ut til dere pr. mail.

Ingen av våre samarbeidspartnere får altså direkte tilgang til deres personopplysninger.