Hunderfossen Hotell & Resort

Når eventyret blir til virkelighet! Å gifte seg som en helt ekte prinsesse og Espen Askeladd, i en katedral av snø og is, med iskunst- og lyseffekter som tar pusten fra deg. Stemningen i iskatedralen kan nesten ikke settes ord på – den er magisk. Mang en prins har fått sitt ja her, og er man heldig kan man høre vakker sang fra Isprinsessen i veggene.

Trollsalen Restaurant har den perfekte rammen rundt selve festen. Den unike restauranten ligger helt innerst i Ivo Caprino sin grotte. Det er en eventyrlig ferd til bords. Trollsalen er også bygd opp rundt eventyr og troll, der selve tak-konstruksjonen holdes oppe av 6 store troll. Mere eventyrlig blir det ikke.

Hunderfossen Hotell & Resort har i tillegg til Trollsalen Restaurant som ligger i eventyr- og vinterparken, også særegne og trivelige selskapslokaler på Hunderfossen Hotell & Resort.

Det er en stor ære å være vertskap for bryllup, og det er viktig for oss at dere blir godt ivaretatt. På Hunderfossen har vi mye erfaring, og tilrettelegger for brudepar slik at dere får noe helt unikt. Ingen bryllup er like, og alt vil være planlagt fra dere ankommer hotellet til dere reiser hjem, lykkelige og gifte