Mari & Jarle

21. mai 2022
Italia
Vi gifter oss!

Vårt bryllup

Her finner du all informasjon du vil trenge i forbindelse med vårt bryllup:)


oppdateres fortløpende..Vi prøver igjen, og satser på å bli gift denne gangen ;)


Reiseglade som vi er, hopper vi rett og slett i det og inviterer til bryllup i Italia!


Så krysser vi fingre og håper at de vi ønsker å dele denne opplevelsen med  også kunne tenke seg å bli med på en slik tur!:)


Toastmaster er Vidar Andre Djuve, så om man ønsker å holde en tale eller annet, gi han beskjed på mob:97181099 :) vi kan også leie inn prosjektor om man vil vise bilder eller slikt:)

Reise


Når det gjelder reiseruter så er det flere å velge mellom.


Stedet ligger i Toscana distriktet ca 35 min fra Firenze, ca 1 time og 15 min fra Bologna eller Pisa,  eller ca 3 timer kjøring med bil fra Roma flyplass.


Når det gjelder transport til området er det mange alternativer, f. eks. lyntog fra Roma(dette tar 1,5 time) , rutebuss eller taxi fra Firenze o.l.


Både praktisk og et billig alternativ kan være å gå sammen å ha en leiebil fra flyplassen.


Tenker at folk bestiller hver for seg ut fra eget ønske om reiselengde o. l,


men vi kan gjerne hjelpe med å finne frem til gunstige alternativer om man ønsker det.

Overnatting

Vi overnatter fra fredag til mandag 20-23 mai 2022. Vi bor på området ved ett gammelt vinslott i ulike rustikke, sjarmerende villaer og mindre leiligheter.


I hovedtrekk familien til Jarle i villa 1 og Mari sin familie i villa 2. Felles kjøkken og eget basseng til hver villa.


Venner fordeles på to forskjellige hus med leiligheter med egne kjøkken og bad. Her er det et felles basseng. Det ene huset er ikke like ved bassenget, så her må man gå et lite stykke.Prisen varierer, men rundt ca 5000kr per dobbelrom for hele oppholdet (3 netter og er inkludert sluttvask).


Nå er husene kjøpt, og det er ikke mulig å få penger tilbake om man ikke kan komme allikevel. Om man blir syk dagene før man reiser og kan få noe igjen på reiseforsikring, så ordner de med bekreftelse til dette.

Vi kjøper inn en liten frokostpakke til å lage seg selv i hvert hus, slik at man ikke trenger å kjøpe inn noe første dagen. Eller så er det butikk ikke så langt unna og vi har leiebil til å dra på butikken:)

Send gjerne en melding til enten 92287729(Mari) eller 93005596(Jarle) om dere lurer på noe.

Programmet


Vi ankommer stedet fredag 20.mai til innsjekk fra ca kl 16(vil man komme før dette er det nok mulig med tidligere innsjekk, men da må vi få vite på forhånd) .Senere på ettermiddagen er det planer om å få arrangert en vintur med omvisning, vinsmaking og middagsbuffe laget av familien som bor der. Dette koster 550kr per person for dem som ønsker å bli med. Man kan også bli med på turen om man ikke drikker vin, da vil man få noe annet å drikke.


Lørdagen er den store dagen med vielse kl 17. Etterfulgt av aperitiff med lokale mingleretter. Kl 19 blir det servert slottets egen vin og 5 retters(5. rett er tradisjonell italiensk bryllupskake) . Avslutter kvelden med dansesteg på eget festlokale.


Søndagen inviterer vi til pizza-aften.


Mandag kl 10 utsjekk.

Ønskeliste

Vi er utrolig takknemlige for at man tar


seg tid og kostnad med å komme,


så om man ikke vil legge like


mye i gaven er det forståelig!


Om vi skal ønske oss noe, så er det penger til bryllupsreise som er høyest på lista:)


Gavekort på kitchn eller tilbords er også kjekt da vi samler på Magnor alba vinglass og villeroy og Borch sitt service Grey pearl:) men ikke lurt å ta med seg tunge ting til Italia akkurat:)

Diverse nyttige lenker

Lyntog https://www.italotreno.it/en

Leigebil https://www.rentalcars.com/

Reiseguide Firenze https://reiseplaneten.no/reiseguider/firenze.html

 

Blir oppdatert etterhvert

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres