Sidene lastes inn ...

Hege & Joachim

07. september 2019
Nordby Kirke

Vårt bryllup

Velkommen til vårt bryllup!

Endelig er det klart for bryllup og endelig skal vi si JA. Vi er så glade for å dele vår drømmedag med vår nærmeste familie og våre beste venner.

På denne siden finner du praktisk informasjon om det aller meste rundt bryllupet vårt. Tid og sted for vielse, fest, hvem forlovere er, og diverse ønsker...

Siden oppdateres fortløpende, så om ikke du finner informasjonen du trenger her nå - prøv igjen litt senere...

Nyttig informasjon

Villa Eckbo har ca. 40 parkeringsplasser. Her kan bilene stå parkert til dagen derpå.

For de som reiser kollektivt er det kun 5 minutter å gå fra Ris t-bane stasjon.

Det er også mulig å reise med buss fra Bjørvika til Norby kirke. Buss 505 går fra Bjørvika kl. 11.22 - bussbytte på Sjøskogen til buss 520 som da ankommer Nordby kirke kl. 11.55.

Vielsen

Vielsen er i Nordby Kirke kl 12.30 lørdag 7. september. Dette er kirken der Joachim er konfirmert og hans eldste sønn, Evander, døpt.

Kirken ligger i Ås kommune, ca 30 minutter fra Oslo. Nordbyfaret 1, 1407 Vinterbro.

 

 

Bryllupsfesten

Etter vielsen flytter vi oss til festlokalet som ligger i Oslo.

Villa Eckbo er en gammel Sveitservilla bygget på slutten av 1800 tallet. Her er det en stor festsal der vi skal nyte en bedre middag, en flott bar og flere koselige stuer.

Terrassen og den store hagen på baksiden av villaen er et perfekt sted å nyte den fantastiske utsikten og et glass med bobler mens dere venter på at vi skal ankomme.Adressen er Jegerveien 4, 0777 Oslo.

Hvis du har noen allergier eller om det er noen andre hensyn vi må ta høyde for med maten, vil vi gjerne at du sender dette på mail til oss: hegeogjoachim2019@gmail.com så skal vi sørge for å viderebringe dette til kjøkkenet.

Forlovere

Bruden har valgt to forlovere og begge to er venninner fra barndommen og ungdomstiden.

 

Line Stemsverk Gundersen:

Line har vokst opp sammen med Hege på Oppsal og de gikk i klasse sammen fra 1-9 kl. I dag bor Line på Nesbru sammen med sin kjære, Jan Fredrik, og sine to barn Olivia (7 1/2 år)  og Mikkel (3 1/2 år).

Line kan kontaktes på telefon: 951 54 970

  

Trude Wallberg Matsen:

Trude har kjent Hege siden videregående. Trude er oppvokst på Ljan, hvor hun i dag bor sammen med sin kjære Espen (som også er fra Oppsal), og deres to barn Jonas (11 år) og Marie (9 år).

Trude kan kontaktes på telefon: 97 96 98 89 

 

Brudgom valgte også en barndomsvenn som sin forlover.

Morten Bergstrøm:

Morten er gift med Vibeke og sammen har de Frida som fyller 1 år på bryllupsdagen!!! Joachim var også forloveren til Morten da han giftet seg i 2016 i Sorrento.

Morten kan kontaktes på telefon: 412 99 909

Toastmaster

Vi har valgt å dele toastmaster rollen på to gode venner av oss, Linn og Vibeke.

 

Linn Hokholt:

Linn vokste opp på Oppsal sammen med Hege og ble venner allerede i 1. klasse. Linn var en kort periode innleid selger i Disney og ble der kjent med Joachim også.

Linn bor i Askim sammen med Bjørn, deres datter Live og hun er bonusmamma til Sondre

Linn kan du nå på telefon: 950 09 560Vibeke Christiansen:

Vibeke har kjent Joachim siden de var ca 19 år. Hun er gift med Joachims forlover, Morten, og er mor til Frida (som blir 1 år på bryllupsdagen).

Vibeke og Morten bor på Fornebu og hun kan du nå på telefon: 412 99 950

 

Ønsker

Siden Joachim jobber i Rosendahl Design Group, har vi det aller meste vi trenger av servise, glass, vaser og pynt... Vi har derfor funnet ut at vi ikke behøver å lage en stor bryllupsliste på de vanlige stedene.

  • Vi ønsker å ha en lengre bryllupsreise til Italia neste sommer og ønsker oss bidrag til denne ferien. Kontonummer til pengegaver er: 6580.68.08169

  • Vi ønsker oss en tredemølle, den vi har sett oss ut heter: Nordic Track T07. Denne er litt dyr, men bidrag til denne settes pris på (samme kontonummer som over)

  • Kaffemaskin - Lelit PL41EM (kaffemesteren.no)

  • SONOS Play 1 (2 stk) og Play 3

  • Apple TV

  • Utelamper (eller gavekort på dette) Vi kommer tilbake med type utelampe vi ønsker oss.

  • flere ønsker kommer sikkert...

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres