Sidene lastes inn ...

Caroline & Aleksander

10. august 2019
Giske

Program

Forlovere

Ingrid Rieve KristiansenBrudens bestevenninne


Samboer med Henrik


Lege på Ortopedisk avdeling ved Ålesund sykehus


Ingrid og bruden har kjent hverandre siden slutten av barneskolen, og bondet raskt gjennom felles interesse for fotball og gutter. Hvis det hadde eksistert et spill som het Fjortis 4reals så har disse jentene rundet spillet minst 4 ganger. Ingrid er et fyrverkeri av en jente som alltid får frem det beste i bruden.Guro Hove LindsethBrudens bestevenninne


Samboer med Tarjei og mamma til Vetle


Sykepleier ved kreftavdelingen ved Ålesund sykehus


Vennskapet mellom Guro og bruden strekker seg tilbake til starten av barneskoleårene hvor begge blant annet var ihuga band camp jenter i Åse skolekorps og delte samme frustrasjon over krøller i luggen. Guro er, og har alltid vært, en veldig viktig del i livet til bruden. Hun er en bunnsolid venninne med omsorg for alle rundt seg og har alltid en kjapp replikk på lur.


 

Kjetil MarsteinBrudgommens bestekompis


Eiendomsmegler


Pappa til Ulrik


Kjetil og Aleksander møttes første gang på håndballbanen der de ble lagkamerater etter at Kjetil flyttet fra Kongsberg til Ålesund. Som lagets store stjerner (ifølge Aleksander selv) ble de straks godt kjent, muligens alt for godt kjent etter en runde med nakenvolleyball i Blindheimshallen.Preben WillmannBrudgommens bestekompis


Eiendomsmegler


Gift med Camilla og pappa til Casper og Emilie


Preben og Aleksander gikk på samme barneskole, men ble først kjent i ungdomsskoletider. Etter at de ble kjent har de delt mange minneverdige øyeblikk, blant annet har Preben vist seg som en så god venn at han etter en krangel valgte å slå knock out på seg selv fremfor å tildele Aleksander er slag.


 

 

Toastmaster

Henrik Norman EriksenVenn og kollega av bruden


Content Marketing Specialist hos Santander Consumer Bank


Samboer med Anette


Henrik har jobbet sammen med bruden i hele hennes fartstid i Santander, som nå er nesten fire år. Henrik er en del av brudens inner circle i Santander, og de har sammen med en rekke andre kolleger vært på flere turer til Vestlandet for å bestige majestetiske fjelltopper. Sist gikk turen til brudens hjemby, Ålesund og Østlandsgutten fikk bryne seg på fjelltoppen Saksa i Hjørundfjorden. Uten å overdrive er Henrik tidenes mest hyggelige og positive person, og er offisielt og uoffisielt kåret til Årets ansatt hvert år.

 

Ønskeliste

Det er laget lister på:


 Christiania Glassmagasin - www.cg.no


Møbler og Miljø Ålesund


 

Etter mange år bosatt på Østlandet har brudeparet nå bestemt seg for å flytte tilbake til hjemlige trakter. Huset de har bestemt seg for å kjøpe er ikke ferdig før til jul og endel av de innvendige planløsningene er heller ikke bestemt. Følgelig er det derfor endel av ønskene som er vanskelig å konkretisere. Brudeparet ønsker seg blant annet møbler til inne-og uterommet samt kunst, men ettersom areal og fargevalg i huset ennå ikke er bestemt ønsker de seg heller bidrag til disse ønskene.


I tillegg til konkrete ønsker blir vi derfor veldig glad for:


Gavekort på Hageland www.hageland.no, eller bidrag til hagemøbler.


Gavekort fra dittgavekort.no


Vi har begge sansen for de fargesterke og abstrakte bildene til Håkon Bleken, samt bruden har en egen fascinasjon for Pushwagner. Vi ønsker oss derfor gjerne bidrag til denne type kunst.


 

Oppdateres og suppleres fortløpende

#carolineogaleksander2019

Benytt gjerne hashtaggen #carolineogaleksander2019 i forbindelse med bryllupet. På den måten lager vi sammen et eget bildegalleri.

Transport

Under vielsen er det gratis parkering i Torghallen, derfra er det ca 5 minutters gange til Ålesund kirke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er satt opp buss hjem fra Giske, hvor det på hver tur er plass til ca 50 personer.

Overnatting

Det er holdt av 9 dobbeltrom på Quality Hotel Waterfront i Ålesund sentrum til de av dere som ønsker overnatting. Hotellet kan holde av rommene frem til 10.juli (èn måned før bryllupsdatoen). Prisene er 990,- for enkeltrom og 1090,- for dobbeltrom og begge prisene inkluderer frokost.

Dersom dere ønsker å booke kan dere ringe hotellet på 70 11 19 00 eller sende mail til q.waterfront@choice.no og oppgi referansenummer 7320 og/eller bryllup Caroline og Aleksander.