Sidene lastes inn ...

Elisabeth & Torstein

21. desember 2019
Karlsvik Gård

Vårt bryllup

Vi ønsker å feire kjærligheten sammen med våre nærmeste venner og familie, og ser virkelig frem til å dele den store dagen vår sammen med dere.


Denne siden er ment for å gi deg som gjest all den informasjonen du trenger .


En dag i kjærlighetens tegn, som også skal være fylt av fest og morro.

Lokasjoner

Bryllupet vil finne sted i Domkirken i Tønsberg kl 13.30.


Mottagelsen finner sted på vakre Karlsvik Gård i Karlsvikveien 36, 3150 Tolvsrød. Her samles vi etter vielsen, og brudeparet anslås å være på plass ca kl 16.30. Her skal vi spise en bedre middag, danse og feire kjærligheten. Vi vil holde på her til kl 02.30. 

Bli Kjent Kveld Fredag

Fredag 20.12.19 kl 19.00 ønsker vi dere alle hjertelig velkommen til en høyst frivillig "Bli Kjent Kveld" på Quality Hotel Oseberg i Tønsberg. Her håper vi at familie og venner skal bli bedre kjent, og at vi alle kan dele en fin kveld sammen i hotellets restaurant og bar.


Hotellet lager i stand en super middagsbuffet for oss, samt setter gode bobler på kjøl, så her vil vi alle kunne spise og drikke godt til meget hyggelige priser. Vel møtt til en uformell og koselig kveld, kvelden før kvelden.

Overnatting

Vi ønsker alle våre tilreisende gjester hjertelig velkommen til Quality Hotel Oseberg, på brygga i Norges eldste by Tønsberg.


                  Det finnes andre alternative overnattingsmuligheter også, men på Oseberg har vi fått ordnet en rabattkode.

Ved å bruke rabattkoden: Elisabeth&Torstein når dere kontakter hotellet på mail eller på telefon, vil man få rabattert pris. Man kan også bruke linken under, da kommer man direkte inn på hotellets hjemmeside, med innlagt rabattkode.


https://www.nordicchoicehotels.no/transformation/?hotelId=7405

Toastmastere

Våre eldste og fantastiske søsken, Christin og Edvard har takket ja til det ærefulle oppdraget å være våre Toastmastere for kvelden. Vi ber derfor at de av dere som ønsker å si noen ord, kontakter de på telefon, mail eller sosiale medier.


Christin Grundt: 0049 152 0280 4503 / christingrundt@yahoo.no


Edvard Berg: 948 88 466 / edvard_berg@hotmail.com

Svar Utbedes

Vi vil gjerne vite hvem som kommer for å feire kjærligheten med oss, og ber dere derfor gi oss beskjed innen 1. oktober 2019 om du/dere kommer eller ikke.

Ønskeliste

Porselen og redskaper er vel og bra, men det finnes noe vi heller vil ha. Å oppleve noe sammen er best, en slant til vår reise vi ønsker oss mest. Familiens favoritt er selskapene SAS og Ving, det er mye bedre enn ting :)


Vi har også laget oss en liste, med ting vi syntes kan friste. Følg linken til siden: https://bryllupsliste.cg.no/weddinglist/view/index/id/10768-6go4LHmkjb2-aQeUb27t32Og5xt7FdgMvw/