Vi gifter oss!

Annette & Magnus

03. september 2022
Bekkjarvik Gjestgiveri

Velkommen!

3.mai 2019 ble vi forlovet på en liten brygge på Våge på Tysnes, ganske nøyaktig 3 år etter vår første date :) Siden vi i juli blir foreldre til en liten prinsesse, vil vi holde fokuset på henne det første året før bryllupsforberedelsene starter.

Siden dette er ganske langt fram i tid enda, håper vi at så mange som mulig holder av denne helgen for å feire oss!

Information in English

Since some of our guests will come from abroad, this section will contain the most important information about the wedding.

We really hope that you are able to attend and join us for our most important day of our lives <3

Lokale og overnatting

Vi har valgt det idylliske Bekkjarvik Gjestgiveri som vertskap for bryllupet vårt. Siden våre familier og bekjentskaper er spredt rundt i hele Norge, ønsker vi å samle alle til en minnerik bryllupshelg på Austevoll, ca en times kjøring fra Bergen.

Bekkjarvik Gjestgiveri er kjent for sine anerkjente kokker, Bocuse d'Or vinner Ørjan Johannessen og Arnt Johannessen som vant prisen for "årets kjøkkensjef" i 2014. Siden både vi og våre gjester setter pris på gode kulinariske opplevelser, er vi sikre på at dette kommer til å tilfredsstille de fleste ganer :)

Gjestgiveriet har holdt av sine lokaler til oss denne helgen til både vielse, overnatting og bryllupsfest. Alle bilder er fra deres hjemmesider.

Vielse: Som de evige optimistene vi er, håper vi på fint vær og har planlagt utendørs vielse ved gjestgiveriet. Skulle vi derimot ikke ha værgudene på vår side, har vi en alternativ løsning. Transport til og fra vielsen og gjestgiveriet er derfor ikke nødvendig.

 

Løo - bryllupsfest: Ingen ord er nødvendige for å beskrive lokalet - dette blir en helt fantastisk feiring. Det beste er at alt er innen gåavstand i forhold til overnattingssted og vielse!

 

Tønnefabrikken - overnatting:

Det er holdt av rom til alle gjester i den gamle tønnefabrikken som ligger nede ved bryggen tilknyttet Bekkjarvik Torg, mens familie og våre forlovere med følge vil få rom i Herskapshuset som ligger rett ved siden av festlokalet. Vi har fått utdelt romlister fra gjestgiveriet der vi vil plassere alle i henhold til sengeplassbehov. Rommene de tilbyr er som følger:

  • Enkeltrom

  • Dobbeltrom (1 dobbeltseng)

  • Dobbeltrom (2 enkeltsenger)

  • Familierom med 2 soverom (4-5 senger)

  • Familierom med 1 soverom (4-5 senger)

  • Familierom med 2 soverom og hems (5 senger)

  • Familierom med 1 soverom og hems (3 senger)


Barnesenger er tilgjengelige ved behov.

Vi har dessverre ikke anledning til å dekke overnatting til alle våre gjester, men håper at ved å gjøre alle oppmerksomme på dette i god tid går dette fint :) Foreløpige rompriser er som følger:

Dobbeltrom: 995kr pr person pr natt
Seng til barn på familierom: 500kr pr natt

Transportalternativer

De forskjellige alternativene på hvordan å komme seg til Bekkjarvik Gjestgiveri er som følger:

Fra Bergen Lufthavn, Flesland: 

Det går båt fra Flesland Kai (gratisbuss fra Flesland til kaien) kl.1635 og kl.2035 på fredag ettermiddag. Se fullstendig rutetabell her: https://www.skyss.no/globalassets/bat-og-ferje/1.-januar-2019/sunnhordland-bergen.pdf

Fra Bergen:

Ferje fra Krokeide - Hufthamar. Fullstendig rutetabell her: https://www.fjord1.no/Ruteoversikt/Hordaland/Hufthamar-Krokeide?from=001312019990&to=001312449980. Fra Hufthamar er det ca 20-25 minutters kjøring til Bekkjarvik.

Fra Stavanger:

Ferje fra Sandvikvåg - Husavik. Fullstendig rutetabell her: https://www.fjord1.no/Ruteoversikt/Hordaland/Husavik-Sandvikvaag
Fra Husavik er det ca 20 minutters kjøring til Bekkjarvik.

Ønskeliste

Den beste gaven er at dere kommer og feirer med oss, og vi forventer derfor ikke ett stort gavedryss. Er det allikevel noen som ønsker å gi oss en liten oppmerksomhet, vil vi legge ut ønskeliste etterhvert.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres