Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Silje & Espen

22. august 2020 Bergen

Vårt bryllup!

Det er en stor glede å endelig samle familie og venner for å feire vårt bryllup. Vi er kjempe glade for at nettopp du vil være med å feire dagen med oss.

Vielsen finner sted i Loddefjord Kirke lørdag 22. August kl 13:30. Middag og påfølgende bryllupsfest er lagt til Bod 24 i Sandviken. Her ønskes gjestene velkommen fra kl 17:00. Det er fint om alle gjestene kan være på plass før brudeparet ankommer kl 17:30.

Bod 24 vil ha åpen café hele dagen frem til klokken 17 dersom det skulle være ønskelig å ta seg dit umiddelbart etter vielsen. Hopp på buss nr 5 eller 6 som går direkte til Sandvikstorget hvert tiende minutt fra Loddefjord terminal eller fra kirken (nr 6).


Bod 24 er kjent for god mat med tilhørende gode viner. Til middagen serveres det vin evt. øl og mineralvann. Etter middagen vil baren være åpen for kjøp av forfriskninger.

Dresskode: Dress

Toastmaster for kvelden er Knut Olav Berg.

Avtale om tale og evt. andre innslag i programmet må meldes til toastmaster innen lørdag 15. August. Tlf: 992 24 482 eller mail: knut.olav.berg@gmail.com

Brudeparet ønsker seg i hovedsak pengegaver, som kan overføres til kontonummer: 3705.42.42272. Dersom du føler dette blir for upersonlig ligger det nå en ønskeliste hos Kitchn som du finner lenger nede på denne siden.

Ønskeliste

God kveld alle

Her kommer en etterlyst ønskeliste fra brudeparet:

Brudeparet ønsker seg i hovedsak pengegaver, som kan overføres til kontonummer: 3705.42.42272.


Dersom du føler dette blir for upersonlig har vi nå opprettet en ønskeliste hos Kitchn. Den finner dere ved å bruke lenken under, og bestille direkte derfra. Kjøper du gaven fysisk i butikk er det greit om du oppgir denne lenken til butikken, slik at de får oppdatert ønskelisten.

Ønskeliste: https://www.kitchn.no/onskeliste/114382

Bryllup Bergen, 22. August 2020

Hei.

Vi gjennomfører bryllupet vårt på hjemlige trakter den 22. August 2020.

Vielsen vil finne sted i Loddefjord Kirke kl 13:30. På kvelden blir det middag og bryllupsfest på Bod 24 i Sandviken.

Pga corona situasjonen har vi dessverre ikke mulighet til å invitere alle gjestene som var invitert til Spania. Dette er selvsagt ikke en ideell situasjon, men giftemålet er det viktigste for oss. Vi velger derfor å gjennomføre bryllupet i et noe nedskalert format her hjemme.

Hilsen Silje og Espen

COVID-19

Kjære bryllupsgjest!

Pga situasjonen med koronavirus blir bryllupet vårt den 22. mai i Spania avlyst. Det er mange usikkerhetsmomenter som p.t. gjør det vanskelig å planlegge et nytt bryllup.

Vi håper dere holder dere friske og at vi får feire bryllup sammen ved en senere anledning.

Hilsen Silje og Espen

Til brudeparet!

Her kan dere sende oss bekreftelse på om dere kommer eller ikke, spørsmål vedrørende bryllupet, lykkeønskninger eller andre henvendelser.