Logg inn for å se sidene
Endelig skal vi gifte oss!

Sandra Oline & Ola Aleksander

24. juli 2021 Stavern Kirke

Et nytt forsøk!!

VI PRØVER IGJEN!


24. JULI 2021 gifter vi oss i Stavern Kirke.


Vielsen vil finne sted klokken 14:00.


Hverdagen er uforutsigbar og krevende for oss alle. Vi har kommet frem til at vi uansett vil gifte oss til sommeren, men da selvfølgelig etter gjeldene regler. Vi håper så klart at vi kan gjennomføre som planlagt.


Som mange har fått med seg har vi måtte kutte gjestelisten ganske drastisk. Vi har hele veien vært enige om at vi vil gifte oss denne sommeren, uansett hva. Å planlegge bryllup nå, er veldig utfordrende. Selv om det skulle åpne for at man skal kunne ha flere gjester i Juli, er planleggingsfasen akkurat nå, så vanskelig, at dette er det beste vi får til i år. Vi skulle så inderlig ønske at alle kunne dele dagen med oss, men har innsett at dette blir det beste vi får til.


NB! Overnatting må bookes selv. Vi kan anbefale Wassilioff i Stavern, Farris Bad i Larvik eller Solplassen Camping. Det er selvfølgelig andre overnattingsmuligheter enn nevnt over. Det er lurt å være tidlig ute med å booke overnatting, da Stavern er et populært sted om sommeren. Politihøyskolen i Stavern tilbyr dessverre ikke overnatting lenger.


Vi ønsker fortsatt å invitere til mingling fredagen før selve bryllupet. Dette blir da fredag 23- juli 2021, klokken 18:00. Dette vil fortsatt holdes i hagen til kommandantboligen.


 

Se også facebooksiden for fortløpende oppdateringer samt tidsfrister

Supermatch

Det hele startet i oktober 2017. Ola på Krigsskolen og Sandra på Jessheim. Akkurat kort nok avstand til at en supermatch ble mulig. Ola slo på stortromma og sendte en superlike i retning Jessheim. Sandra responderte med en sveip til høyre...


Det var nok ingen av de som hadde sett for seg at dette var starten på et stort eventyr.


Etter første møte var det gjort! Kjemien satt som et skudd, og kan vel best beskrives med at Ola, på daglig basis, ble en skikkelig Jessheimråner.


Sandra var heller ikke fremmed for militær takt og tone, og ble regelmessig observert i B-blokka på Linderud.


Etter en stund kom det frem at Kadett Haukaas skulle overflyttes til Nordens perle, nemlig Setermoen i Indre Troms. Da tok det ikke lang tid før Sandra kunne informere Ola om at hun nå hadde jobb på Setermoen, og meldte seg klar for overflytting.


Det kalde Nord, langt fra hjemsted og familie, fikk Sandra og Ola til å innse at livet med hverandre var det viktigste.


Vielse

Bilderesultat for kors symboler

Hvor: Stavern Kirke
Når: 24.juli 2021
Klokken: 14:00


 

Møt senest 15 minutter før vielsen.


NB! Der er veldig få parkeringsplasser ved kirken, men det finnes noen betalingsparkeringer i Stavern sentrum som man kan benytte.


 

Etter vielsen ønsker vi gjestene velkommen til Hotel Wasillioff for mingling og aperitiff.

Dagen før dagen

Vi ønsker å invitere alle gjester til en sosial sammenkomst fredag før bryllupet. Kvelden vil bli tilbrakt ved låven inne ved Fredriksvern Verft. Her vil det bli servert enkel mat, med noe godt i glasset. Det er ikke behov for medbrakt. Det vil også være aktiviteter utover kvelden, så ta med konkurranseinstinktet!


Kledskode: Pyntet som til hagefest/sommerfest. Velg skotøy med omhu da kvelden vil bli tilbragt inne i låven og på plenen. Kle deg etter været. Det kan også være lurt å ha med noe varmere klær til kvelden.


Vi håper så mange som mulig har mulighet til å komme å mingle sammen med oss!

Overnatting

Siden politihøyskolen ikke lenger har overnattingsmuligheter, må alle booke overnatting selv.

Vi kan anbefale Wassilioff og Farris Bad. Men likså fint er det å bo på Solplassen Camping, rett ved stranda. Det er også mulig å booke andre steder i nærheten.

Middag og Fest

På grunn av endringene som har blitt gjort, har middagen blir flyttet til Hotel Wassilioff.


Det er gåavstand fra kirken til hotellet.


Middagen starter 16:00, og kaker vil bli servert etter middag.


Påfølgende fest finner sted i hagen til kommandantboligen. Vi vil gå dit sammen fra middagslokalet.


Det vil være fri bar.


Kleskode: Det fineste du har!
Militært personell bes bruke M2.


Toastmaster

Toastmaster


I og med at det er så usikkert hvor mange gjester vi får ha i vårt bryllup, har vi sett oss nødt til å endre toastmastere til vårt bryllup. Disse to godbitene er vi 100% sikker på at får dele dagen med oss.


Vi presentere herved de nye toastmasterne:
Tommy Breen og Stian Breen.


Å si at vi er spente vil være en underdrivelse! Radarparet er kjent for å ikke legge noe i mellom, spesielt når det gjelder lillesøster Sandra. Ola Conny har også fått gjennomgått så langt i familien. Brødrene Breen er kjent for raske replikker og tilbakemeldinger. Samtidig har de en meget myk side, som kommer spesielt frem etter noe godt i glasset, gjerne kombinert med fin musikk.


Det skal sies at de er kjent for å være både kreative, morsomme og godhjerta. Vi kan vel ikke si at vi er \"trygge\" hender, men at vi får en uforglemmelig aften, det er vi ganske sikre på.


Vi gleder oss masse, til at disse to skal lose oss gjennom vår bryllupsfeiring.


Ønsker du å holde en tale eller synge en sang? Ta kontakt med


 

Tommy:


tommy.breen@aktiv.no
Tlf: 932 24 504


eller


Stian:
stian@alnaelektro.no


Tlf: 924 12 195

Ønskeliste

Vårt største ønske for dagen er at så mange som mulig kan komme å dele dagen med oss!


Vi vet at mange kommer langveisfra, og vi forventer ingen gaver. Dersom noen mot formodning ønsker å gi noe har vi laget oss ønskeliste hos Tilbords.


Link til listen:


https://www.tilbords.no/bryllup/vis-liste/?wishListId=76124


Ellers ville vi satt stor pris på penger til bryllupsreise, opplevelser eller gjenbruk!

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres