Logg inn for å se sidene

Annette & Ole Martin

11. august 2018
Åssiden Kapell

Vårt bryllup

Velkommen til vår bryllupsside!Vi gleder oss veldig til å bli Herr og Fru Gregersen, og ser frem til å tilbringe denne dagen sammen med deg/dere!

Vielse


Vielsen holdes i Åssiden Kapell kl. 13.00


Historie:


Den gamle katolske kirke, som tidligere lå i Drammen sentrum. Kirken ble gitt som gave fra Oslo katolske bispedømme, og flyttet til bruk som kapell på Åssiden.


En natt i desember 1996 ble den flyttet opp til Åssiden kirkegård og fungerer nå som seremonisal ved begravelser og bisettelser.

BryllupslokaleBryllupsfesten holdes på Svensefjøset ved Elvebakken Gård i Lier.

Historie:

Gården er en gammel husmannsplass som tidligere lå under Frogner Prestegård. Tidligere het husmannsplassen Leiret, et navn som trolig oppstod rundt 1700. Dette på grunn av soldater som bodde ved elvesletta i teltleir da de var på øvelser og eksersis i et område sør for Heggtoppen. I 1889 ble gården solgt som et selvstendig bruk til Erik G. Leret, og fikk navnet Elvebakken Gård.

Ekteparet Sveinung og Linda-Marie Opsal kjøpte gården i 2010. De har to barn, Sondre og Sigurd. Fra før av er Linda-Marie sykepleier og Sveinung selvstendig næringsdrivende som entreprenør.

Sveinung og Linda-Marie har alltid vært svært interessert i og lidenskapelig opptatt av god mat og drikke. Gleden man opplever ved å nyte mat og drikke i godt lag er så stor og universell at det er noe alle kan identifisere seg med. Samtidig som de var opptatt av å bevare gården som et tradisjonelt gårdsbruk, ønsket de å tenke alternativt for å kunne finne en levevei på gården, som er alt for liten til å kunne leve av kun jordbruk. Slik formet ideen seg sakte men sikkert, der uttrykket «veien blir til mens man går» virkelig er levendegjort i denne ide-og byggeprosessen. Utfra dette kom tanken om å være et sted der man uavhengig av anledning, får oppleve en varm og god gårdstemning, kombinert med nydelig mat og drikke. Råvarene skal være mest mulig lokale og kanskje til og med ureist. Det er grunnen til at de begynner å brygge eget øl.

Hegg Ølkompani er Svensefjøsets eget bryggeri. Der produserer de et variert utvalg tidløse ølsorter med karakter, glede og sjel, for de fleste anledninger. Ølet får du både kjøpt og servert på fjøset, men du kan også finne de i butikk og vinmonopolet.

 

http://svensefjoset.no/

Program

Kl 13:00 - Vielse

 

Ca kl. 14.15 - Ankomst Svensefjøset - Det vil bli servert noe å bite i og noe godt å drikke når du ankommer Svensefjøset.

 

Middag og god drikke

 

Kl. 01:00 - Baren stenger

 

Kl. 01:30 - Lokalet stenger....

 

Dersom du har noen allergener så si ifra om dette så tidlig som mulig!

Praktisk info

Forlovere Annette:

Kathrine Hetty Andersen (tlf. 41 92 18 96 ) &

Karianne Ødegård (tlf. 95 26 78 58)

 

Forlover Ole Martin: Børre Hansen (tlf. 91 38 89 50)

 

Toastmaster: Vidar Moen (email: vidar_moen@icloud.com)

 

Overnatting: Brudeparet skal tilbringe natten på Scandic Ambassadeur Hotel i Drammen.

Det vil bli holdt av bord i frokost-salen dagen derpå, slik at vi kan sitte samlet.

 

Avtalepriser: Economy enkeltrom - 924 kr

Economy dobbeltrom - 924 kr

Standard enkeltrom - 1128 kr

Standard dobbeltrom - 1728 kr

Superior rom - 1728 kr

Ønskeliste

- Kitchn: Vi har lagt ut egen bryllupsliste hos Kitchn med listenavn:

Bryllupsliste for Annette og Ole Martin ( https://www.kitchn.no/bryllup/vis-liste/?wishListId=91819)

 

- Gavekort:

  • Kalma Interiør (CC Drammen)

  • Kariolen

  • Bauhaus


 

- Penger til bryllupsreise. Kontonr: 1208.10.16672