Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene

Katrine & Mehdi

15. august 2020
St Johannes kirke
Vi gifter oss/we are getting married!

Vårt bryllup/Our wedding

Oppdatering: Vi håper på bedre tider og at dagens situasjonen fortsetter i den positive retningen det har gjort de siste ukene. Vi håper å tror vi kan gjennomføre dagen slik vi har planlagt. Vi følger med på retningslinjer og forhåndsregler ift smittevern og skal så klart følge de reglene som eventuelt måtte gjelde på dagen. Det er enda noen måneder fram i tid så vi håper det går fint å gjennomføre uten for mye styr. Vi fortsetter å glede oss og det håper vi dere også gjør!

Masse kjærlighet fra oss
Vi ønsket å lage denne siden for å gjøre det mer oversiktlig for alle slik at det ikke ble altfor mye informasjon samlet på invitasjonen. Flere av våre venner er engelsktalende slik at vi må legge ut informasjonen både på norsk og engelsk.

Vielsen vi bli holdt i St. Johannes kirke på Storhaug lørdag 15.august. Det vil bli mulighet for å ta litt bilder utenfor etter seremonien.

Middag og fest vil bli i Drivhuset på Bærheim som ligger ca 15 min kjøretur fra kirken. Vi jobber med å få til felles transport for de som ønsker.

Velkommen, vi gleder oss veldig til å dele dagen med dere!
We wanted to make this website so that we could easily give out information to all of our guests.

On the wedding day, Saturday the 15th of August, the ceremony will be held in St.Johannes church, Storhaug (see map).

The wedding reception will be held at Lokal Base`s charming greenhouse located right outside Stavanger, a 15 minute drive from the church. We are working on arranging transportation from the church to the greenhouse.

Welcome, we are so excited to hopefully share the day with you!

Veibeskrivelse/Directions

Fra Sola flyplass er det hyppige avganger med flybussen, som regel hvert 15. minutt i hverdagene. Det tar ca 20-25 min med flybuss inn til Stavanger sentrum.
From Sola airport there is a shuttle bus to the city with departure every fifteen minutes. It takes 20-25 minutes to the city centre.

Overnatting/Accommodations

Hotellet som ligger nærmest St. Johannes kirke er Scandic Stavanger city, med kun et par minutters gangavstand fra kirken. Hotellet er relativt nytt og rimelig i pris.

Ellers er disse gode og sentrale alternativ:

 • Thon Hotel

 • Radisson Blu Atlantic

 • Scandic Stavanger Park

 • Scandic Royal

 • Clarion Hotel


The hotel located closest to the church where the wedding ceremony will be held is Scandic Stavanger city (walking distance). This hotel is relatively new and affordable.

These are also good options all located in the city centre:

 • Thon Hotel

 • Radisson Blu Atlantic

 • Scandic Stavanger Park

 • Scandic Royal

 • Clarion Hotel


We also suggest that you check out Airbnb. There are a lot of apartments for rent during the summer but they are usually a bit pricy.

Annen info

Regner med at vi vil få mange spørsmål om hva vi ønsker oss. Vi føler at vi har alt vi trenger i skuffer og skap så da vil vi heller ønske oss penger som vi f.eks kan bruke på bryllupsreise :)
We feel like we have everything we need so instead of making a Wedding Registry we would rather wish for money to spend on our honeymoon.

 

Mange lurer også på dresskode. Vi tenker formelt, dvs dress (evt smoking for de som vil) til herrene og lange eller knelange/cocktail lengde på kjolene til damene. Dere må gjerne bruke bunaden hvis noen orker det i varmen :)
We also know that many of you are wondering what to wear so this is our suggestion for wedding attire:

 • Long or knee/cocktail-length dresses

 • Tuxedo/suit or blazer with dress shirt with tie.

Contact us