Sidene lastes inn ...
Logg inn for å se sidene

Katrine & Mehdi

15. august 2020
St Johannes kirke
Vi gifter oss/we are getting married!

Vårt bryllup/Our wedding

15. juli 2020

Hei til de som leser her!

Vi gleder oss til dagen og glad for at så mange av dere har mulighet til å feire med oss! Det setter vi stor pris på. Ville bare oppdatere alle på at alt går som planlagt 15. august. Både kirken og lokale tilrettelegger for at smittevernsregler blir ivaretatt.

Vi har fått spørsmål fra veldig mange angående gaveønsker. Vi har ingen spesifikke ting vi ønsker oss men hvis det er sånn at noen ønsker å gi noe så sparer vi til bryllupsreise (når det blir aktuelt å reise utenlands igjen). Felles kontonummer: 3209.24.77249 eller Vipps. Dette er absolutt ikke noe vi forventer, men synes det var ryddigst å skrive det her i stedet for på meldinger til de som har spurt.

Det vil ikke bli satt opp noe fellestransport fra kirken til lokale. Det høres ut som mange har tenkt å kjøre bil selv (både  fra Østlandet og de som bor her). Lokalet har en stor parkeringsplass. Ellers er det lettvint med vanlig taxi eller f.eks bestille en maxitaxi på forhånd. Det tar ca 15-20 min fra kirken/Stavanger sentrum. 

Vi gleder oss sååå mye til å dele dagen med dere!

Masse kjærlighet fra Mehdi og Katrine
Vi ønsket å lage denne siden for å gjøre det mer oversiktlig for alle slik at det ikke ble altfor mye informasjon samlet på invitasjonen. Flere av våre venner er engelsktalende slik at vi må legge ut informasjonen både på norsk og engelsk.

Vielsen vi bli holdt i St. Johannes kirke på Storhaug lørdag 15.august. Det vil bli mulighet for å ta litt bilder utenfor etter seremonien.

Middag og fest vil bli i Drivhuset på Bærheim som ligger ca 15 min kjøretur fra kirken. Vi jobber med å få til felles transport for de som ønsker.

Velkommen, vi gleder oss veldig til å dele dagen med dere!
We wanted to make this website so that we could easily give out information to all of our guests.

On the wedding day, Saturday the 15th of August, the ceremony will be held in St.Johannes church, Storhaug (see map).

The wedding reception will be held at Lokal Base`s charming greenhouse located right outside Stavanger, a 15 minute drive from the church. We are working on arranging transportation from the church to the greenhouse.

Welcome, we are so excited to hopefully share the day with you!

Veibeskrivelse/Directions

Fra Sola flyplass er det hyppige avganger med flybussen, som regel hvert 15. minutt i hverdagene. Det tar ca 20-25 min med flybuss inn til Stavanger sentrum.

Adresse St. Johannes kirke:

Høgsfjordgata 8, 4001 Stavanger

Adresse lokalet, Drivhuset på Bærheim (Lokal Base):

Forusbeen 337


4051 SolaFrom Sola airport there is a shuttle bus to the city with departure every fifteen minutes. It takes 20-25 minutes to the city centre.

Overnatting/Accommodations

Hotellet som ligger nærmest St. Johannes kirke er Scandic Stavanger city, med kun et par minutters gangavstand fra kirken. Hotellet er relativt nytt og rimelig i pris.

Ellers er disse gode og sentrale alternativ:

 • Thon Hotel

 • Radisson Blu Atlantic

 • Scandic Stavanger Park

 • Scandic Royal

 • Clarion Hotel


The hotel located closest to the church where the wedding ceremony will be held is Scandic Stavanger city (walking distance). This hotel is relatively new and affordable.

These are also good options all located in the city centre:

 • Thon Hotel

 • Radisson Blu Atlantic

 • Scandic Stavanger Park

 • Scandic Royal

 • Clarion Hotel


We also suggest that you check out Airbnb. There are a lot of apartments for rent during the summer but they are usually a bit pricy.

Annen info

Regner med at vi vil få mange spørsmål om hva vi ønsker oss. Vi føler at vi har alt vi trenger i skuffer og skap så da vil vi heller ønske oss penger som vi f.eks kan bruke på bryllupsreise :)
We feel like we have everything we need so instead of making a Wedding Registry we would rather wish for money to spend on our honeymoon.

 

Mange lurer også på dresskode. Vi tenker formelt, dvs dress (evt smoking for de som vil) til herrene og lange eller knelange/cocktail lengde på kjolene til damene. Dere må gjerne bruke bunaden hvis noen orker det i varmen :)
We also know that many of you are wondering what to wear so this is our suggestion for wedding attire:

 • Long or knee/cocktail-length dresses

 • Tuxedo/suit or blazer with dress shirt with tie.

Contact us