fbpx
Vi gifter oss!

Jannicke & Pål

23. mai 2020 • Cringletie House
95 dager igjen!

Velkommen!

Kjære venner og familie!


Først og fremst: Velkommen til vår hjemmeside og tusen takk for at du/dere vil komme i bryllupet vårt!!

Denne hjemmesiden er en informasjonskanal mellom oss og dere frem mot bryllupet. Her kan dere også sende oss meldinger hvis det er noe dere lurer på, eller bare vil sende oss en liten hilsen.

Adresse for bryllupet blir, som de fleste har fått med seg nå, i Skottland. Nærmere bestemt ca 1 time sør for Edinburgh, i fylket som heter Scottish Borders. Der er det en landsby som heter Peebles og 5 min derfra dette fantastiske hotellet/slottet som heter Cringletie House Hotel:

https://www.cringletie.com/

 

 

 

 

Hvordan komme seg til bryllupet

Fra Edinburgh flyplass til slottet:


Fra Edinburgh flyplass er nok taxi eller maxitaxi det beste om man er flere. Det tar ca 45 min med taxi fra flyplassen til slottet

Minstepris for taxi som er booket på forhånd er 800 kr. Her lønner det seg selvfølgelig å ta taxi sammen om man er flere. Eks. Minibuss som tar 8 personer med baggasje koster 1500 kr. ;-)

Link til nettside hvor man kan forhåndsbooke:

https://welcomepickups.mozio.com/en-us/search?start_name=EDI%3A%20Edinburgh%2C%20GB%20-%20Edinburgh%20Airport&start_address=EDI&end_address=Cringletie%20House%2C%20Peebles%2C%20UK&pickup_datetime=05%2F22%2F2020%2001%3A00%20PM&mode=one_way&num_passengers=4&currency=NOK&return_pickup_datetime=11%2F14%2F2019%2001%3A00%20PM&ref=welcomepickups

 

Fra Edinburgh sentrum til slottet:


Fra sentrum av Edinburgh kan man ta buss til Peebles. Peebles er nærmeste landsby til slottet og taxi fra Peebles til slottet tar kun 5 min.

Bus nr X62, selskap: Borders Buses

https://passenger-line-assets.s3.eu-west-1.amazonaws.com/bordersbuses/BB/X62-timetable-20190307-f9520f49.pdf

Går fra 2 ulike steder i Edinburgh Sentrum:

  • Edinburgh, Bus Station (nord for gamlebyen)

  • Edinburgh, Salisbury Place (sør for gamlebyen)


 

Program for bryllupshelgen

Info kommer!

Matallergier

Hvis du har noen matallergier, så kan vi ordne slik at maten blir tilpasset deg. Gi oss beskjed så snart som mulig.

Nyttig info!

Toastmaster


Toastmaster for dagen blir Mariell Gabrielsen. Hun nås på telefon: 994 03912 eller mail: Mariell.gabrielsen@gmail.com

 

Gaver?


Vi ønsker oss ingen gaver til bryllupet. Gaven for oss er at dere ønsker å ta dere tid og råd til å feire denne spesielle anledningen sammen med oss. Vi føler oss både ydmyk og beæret over at folk vil komme og være sammen med oss på vår bryllupsdag. Vi vet alle har travle liv og mange andre ting å bruke penger på enn akkurat vårt bryllup. Derfor vil gaven for oss være denne helga sammen med dere! Og en bedre gave kan vi ikke tenke oss.

 

Unplugged vielse og middag. Hva betyr det?


Vi ønsker å se gjestene våre og ikke mobiltelefonene deres. Samtidig ønsker vi at alle er tilstede 100%. Vi oppfordrer derfor alle til å la mobiltelefoner og kameraer ligge under vielse og middag. Det er leid inn en profesjonell fotograf for hele dagen, samt en videograf som skal filme både vielse og taler under middagen. Dermed vil alle som ønsker få tilgang på bilder fra dagen i etterkant.

 

Kostnader for gjestene

Foruten reiseutgiftene. Vil dere måtte betale for overnatting 2 netter på Cringletie House Hotel. Siden hele hotellet er booket er det ingen som trenger å bestille overnatting på forhånd. På slottet er mange rom forskjellige og de vil derfor være priset ulikt. Hvert par betaler for det rommet de har bodd på. Dette gjøres opp direkte til hotellet ved ankomst eller avreise.

Et dobbeltrom for 2 netter vil ligge på ca. 4500-5000 kr totalt, dette er inkludert frokost for 2 personer lørdag og søndag.

Vi spanderer middag fredag og selvfølgelig alle måltider lørdag.

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres