Vi gifter oss!

Jannicke & Pål

22. mai 2021 • Cringletie House
-32 dager igjen!

Velkommen!

Kjære venner og familie!


Først og fremst: Velkommen til vår hjemmeside og tusen takk for at du/dere vil komme i bryllupet vårt!!

Denne hjemmesiden er en informasjonskanal mellom oss og dere frem mot bryllupet. Her kan dere også sende oss meldinger hvis det er noe dere lurer på, eller bare vil sende oss en liten hilsen.

Adresse for bryllupet blir, som de fleste har fått med seg nå, i Skottland. Nærmere bestemt ca 1 time sør for Edinburgh, i fylket som heter Scottish Borders. Der er det en landsby som heter Peebles og 5 min derfra dette fantastiske hotellet/slottet som heter Cringletie House Hotel:

https://www.cringletie.com/

 

 

 

 

Hvordan komme seg til bryllupet

Fra Edinburgh flyplass til slottet:


Fra Edinburgh flyplass er nok taxi eller maxitaxi det beste om man er flere. Det tar ca 45 min med taxi fra flyplassen til slottet

Minstepris for taxi som er booket på forhånd er 800 kr. Her lønner det seg selvfølgelig å ta taxi sammen om man er flere. Eks. Minibuss som tar 8 personer med baggasje koster 1500 kr. ;-)

Link til nettside hvor man kan forhåndsbooke:

https://welcomepickups.mozio.com/en-us/search?start_name=EDI%3A%20Edinburgh%2C%20GB%20-%20Edinburgh%20Airport&start_address=EDI&end_address=Cringletie%20House%2C%20Peebles%2C%20UK&pickup_datetime=05%2F22%2F2020%2001%3A00%20PM&mode=one_way&num_passengers=4&currency=NOK&return_pickup_datetime=11%2F14%2F2019%2001%3A00%20PM&ref=welcomepickups

Slottet har også anbefalt selskapet: Five star taxi http://fivestartaxisgalashiels.com/ 

De sier dette er billigere fordi det er lokalisert i Peebles og ikke i Edinburgh. Og de nevnte en pris på ca 600 kr fra flyplassen til Cringletie/Peebles

 

Fra Edinburgh sentrum til slottet:


Fra sentrum av Edinburgh kan man ta buss til Peebles. Peebles er nærmeste landsby til slottet og taxi fra Peebles til slottet tar kun 5 min.

Bus nr X62, selskap: Borders Buses

https://passenger-line-assets.s3.eu-west-1.amazonaws.com/bordersbuses/BB/X62-timetable-20190307-f9520f49.pdf

Går fra flere steder i Edinburgh Sentrum blant annet:

  • Edinburgh, Bus Station (nord for gamlebyen)

  • Edinburgh, Salisbury Place (sør for gamlebyen)


Når vi var i Edinburgh i november, testet vi hvordan det var å ta buss fra Edinburgh til Peebles. Vi erfarte at man kunne også gå på buss X62 et sted ca midt i gamlebyen som heter South Bridge. Stoppet er rett foran en butikk som heter Forbidden planet. Sjekk at det står X62 på skiltet. På andre siden av gata ligger et hotell som heter: Ibis Edinburgh Centre South Bridge. Søk det opp på google maps, så er det lett å se nøyaktig hvor stoppet er. På bussen er det ingen problem å betale med vanlig kredittkort. Vær også obs på at dere må ta med baggasjen inn på bussen.

Hvis noen tar buss fredag, så er det ikke nødvendig å ta den til Peebles. Man kan gå av ved innkjøringen til slottet (mener stoppet heter Cringletie) men vær obs på at da må man gå et lite stykke langs en privat vei før man kommer til slottet. Dere kan derimot ikke gå feil da slottet ligger i enden av denne veien, og det er skilt ved buss-stoppet. Mener det var ca 400 meter å gå. Men de kan sikkert også komme å hente dere hvis dere ringer.

Mye info her, men bare ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på. Vi reiser til Skottland onsdag 20. mai, og skal bo i Peebles frem til fredag.

Program for bryllupshelgen

Innsjekk Cringletie House Hotel mellom kl. 14.00-17.00 For dere som har mulighet, så anbefaler vi å komme litt før kl 17.00, slik at dere får tid til å komme i orden før programmet starter kl 17.00

 

Friday 22. May

17.00 Meeting in Garden Room for pre-dinner drinks

17.30 Story Teller in the role of Brigadier-General James Wolfe Murray of Cringletie

18.30 BBQ

Ca 20.30 Quiz

01.00 Bar closes

 

Saturday 23. May

08.00 – 10.00 Breakfast

12.00 – 12.15 Guest’s gathering for ceremony in conservatory. Cash bar / drinks available prior ceremony

12.30 Ceremony

Registrar: Liz Paxton

13.15 Champagne and canapes

14.00 Cutting of the cake

15.00 – 17.00 Free time for guests

17.00 Guests to be seated in Sutherland dining room

21.00 Evening reception in Conservatory

21.30 DJ Lee Live

00. 00 Evening Buffet

02.00 Bar closes. Drinks can be put out in Lounge for guests to help themselves

 

Sunday 24. May

09.30-11.oo Breakfast

12.00 Check out

Matallergier

Hvis du har noen matallergier, så kan vi ordne slik at maten blir tilpasset deg. Gi oss beskjed så snart som mulig.

Nyttig info!

Toastmaster


Toastmaster for dagen blir Mariell Gabrielsen. Hun nås på telefon: 994 03912 eller mail: Mariell.gabrielsen@gmail.com

 

Gaver?


Vi ønsker oss ingen gaver til bryllupet. Gaven for oss er at dere ønsker å ta dere tid og råd til å feire denne spesielle anledningen sammen med oss. Vi føler oss både ydmyk og beæret over at folk vil komme og være sammen med oss på vår bryllupsdag. Vi vet alle har travle liv og mange andre ting å bruke penger på enn akkurat vårt bryllup. Derfor vil gaven for oss være denne helga sammen med dere! Og en bedre gave kan vi ikke tenke oss.

 

Unplugged vielse og middag. Hva betyr det?


Vi ønsker å se gjestene våre og ikke mobiltelefonene deres. Samtidig ønsker vi at alle er tilstede 100%. Vi oppfordrer derfor alle til å la mobiltelefoner og kameraer ligge under vielse og middag. Det er leid inn en profesjonell fotograf for hele dagen, samt en videograf som skal filme både vielse og taler under middagen. Dermed vil alle som ønsker få tilgang på bilder fra dagen i etterkant.

 

Kostnader for gjestene

Foruten reiseutgiftene. Vil dere måtte betale for overnatting 2 netter på Cringletie House Hotel. Siden hele hotellet er booket er det ingen som trenger å bestille overnatting på forhånd. På slottet er mange rom forskjellige og de vil derfor være priset ulikt. Hvert par betaler for det rommet de har bodd på.

Et dobbeltrom for 2 netter vil ligge på ca. 4500-5000 kr totalt, dette er inkludert frokost for 2 personer lørdag og søndag.

Vi spanderer middag fredag og selvfølgelig alle måltider lørdag.

Vi ser nå at et vanlig dobbeltrom kommer på 5000 kr for hele helga, inkludert frokost begge dagene. Kronekursen jobber imot oss for tiden, så derfor blir dessverre ting litt dyrere enn først beregnet.. Vi ønsker også at de som har mulighet til det betaler til oss innen en mnd før bryllupet. Kontonr er: 7535 10 20512 Så gjør vi opp betaling for rommene direkte med slottet. Det eneste dere da trenger å betale i løpet av bryllupshelga er drikke som dere har satt på rommet.

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres