Sidene lastes inn ...
Vi gifter oss

Marie & Lars

06. juni 2020 Lillestrøm

Vårt bryllup

Velkommen! Vi skal visst gifte oss, om kort tid ;). Dagen falt på 6. juni 2020 og bryllupet vil holdes i Lillestrøm. Først litt viktig informasjon:

  • Det er en feil i innbydelsen dere alle har fått. Vielsen starter 13:00, ikke 13:30 som det står. Spre det, husk det og skriv det gjerne ned. Litt kjedelig å dumpe inn midt i vielsen fordi du glemte det(det er forøvrig noe vi hadde klart å gjøre ;))

  • For de som stiller seg spørsmålet om hvorfor bildene på innbydelsen er over teksten, så er meningen at man kan ta bilde av og henge det opp for å huske datoen ;). Og ikke minst ha våre vakre ansikter fremme hele tiden ;).

  • Vielsen vil være i hagen til foreldrene til Lars. Det er greit å notere seg at vielsen vil forgå på en gressplen. Da snakker vi til alle dere herlige damer som kanskje vil ha på litt heler for anledningen.

  • S.U sendes til 414 16 351 innen 1. april, her kan dere også nevne evt. allergier vi må ta hensyn til.

  • Bryllupet er først og fremst forbeholdt de voksne. Våre egne barn vil kun være der under middagen.

Ønskeliste

Vi ønsker oss: KOMMER SNART

Hotell

Noen ønsker seg eller er nødt til å sove over på hotell. I Lillestrøm finner dere tre forskjellige hoteller i gåavstand til festlokalet. Vi anbefaler at dere bestiller rom gjennom hotellets nettside da dette er det rimligste. Vi skal bo på Scandic hotell, men dere velger selv hvor dere ønsker å bo. Under ser dere link til de forskjellige hoteller i Lillestrøm:

Reisevei

Vielsen holdes i hagen til foreldrene til Lars i Lillestrøm. Grunnen til at vi valgte dette som vielseplass er fordi vi har opplevd mye sammen med familie og venner i denne hagen/huset. Kjellergata 12 er midt på et boligfelt noe som er et utradisjonelt sted å gifte seg, men det er dette vi liker med det. Hagen er liten og intim og vi tror det kan bli en fin og spesiell stemning.

Vi anbefaler at dere kjører flere sammen til vielsen eller blir kjørt da det er lite parkeringsmuligheter her. Det skal ikke stå biler parkert i innkjørselen, men det er en barnehage 50 meter unna som det er noen parkeringsplasser.

Middag og bryllupsfest skal holdes på Samfundet i Lillestrøm. Et hyggelig eldre hus som ligger nede ved Nittelva. Adresse er Brogata 2, 2000 Lillestrøm.

Toastmastere

Vi er så heldige at vi har to herlige personer i livet vårt som har sagt ja til å være toastmastere, Line og John. De har allerede organisert seg godt og gleder seg til dagen.

Om du ønsker å si noen ord under middagen eller annet, så kan dere snakke med disse to. Du kan da sende mail til: marieoglars06062020@gmail.com eller ta kontakt på 922 29 220 (John).

Line Birgitte Olestad: 

Line møtte vi da sønnene våre Liam og Ask begynte i 1.klasse. Gutta fant raskt tonen, og det samme gjorde vi foreldre. Line er forlovet med Aleksander og har to barn, Oliwer og Ask.

Vi har i løpet av årene vi har kjent hverandre opplevd mye sammen. Og familiene våre har på en måte smeltet litt inn i hverandre. Line er ei dame som har stålkontroll på det meste, samtidig er hun alltid blid og imøtekommende mot alle. Hun er også alltid sent ute, noe som passer oss veldig bra :). Vi setter utrolig stor pris på at Line har tatt på seg denne jobben for oss. Vi er veldig glad i deg!

 John Ricard Kaalund:

John har vi kjent gjennom hele vårt forhold. Han er forlovet med Josina, som er en nær venninne av Marie fra barndommen av, og de har to barn, Christina og Caspian. Vi har hatt mange fine opplevelser med Josina og John, og har også vært naboer i mange år, der vi delte mange sommerkvelder ute på verandaen.

Dette er to mennesker som er åpne, ærlige og ikke minst to personer vi virkelig ser opp til. John er en herlig blanding av mye humor, men også en god samtalepartner som alltid stiller opp når det trengs. Vi er veldig glad i deg! 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres