Bitt & Christoffer

15. august 2020
Chateau de Courcelles Roy

Vårt bryllup

Kjære familie og venner.

Vi har bestemt oss for å bli gamle og grå sammen, og i den anledning ønsker vi å invitere dere til livets fest og feire kjærligheten sammen med oss.

Bryllupet finner sted i den vakre slottsparken Chateau de Courcelles Roy, i Beaulieu-sur-Loire, Frankrike.

Vi håper dere har muligheten til å være med og feire oss! Vi gledår oss!

-Christoffer og Bitt

 

Program:


Alle gjestene våre er velkomne til å tilbringe hele langhelgen med oss i slottsparken. Vi har basseng og tennisbane samt at området vi befinner oss i innehar gode muligheter for vinsmaking mm. Fredag begynner det offisielle programmet og vi håper så mange som mulig ønsker (og har mulighet) å være med på det sosiale. Vi antar at mange vil måtte reise hjemover på søndag for å rekke jobb, men for de av dere som har en ekstra fridag er man hjertelig velkomne til å bli til mandag.


 • Torsdag 13. august:
  20:00 Vi fyrer opp grillen og inviterer til en uformell grillfest for de som har ankommet Frankrike. Ta med mat og drikke!

 • Fredag 14. august:
  13:00 - 17:30 Aktivitet
  19:00 Bli kjent fest / Middag

 • Lørdag 15. august:
  14:00 Vielse
  17:00 Bryllupsmiddag

 • Søndag 16. august
  12:00---> Kom og slapp av ved bassenget!


 

 

Rsvp

Vi ber om tilbakemelding så fort som mulig, og senest 10. januar 2020.

Påmeldingsskjema finner dere her: https://forms.gle/53uuQVLPM9WAChvZ6

 

 

Informasjon

Toastmaster:

Quang The Mai, tlf: 98290130, quangthemai83@gmail.com

Litt om stedet vi skal være

Vi har valgt å gifte oss i Frankrike! Dette er ikke tilfeldig da dette er landet vi møttes aller første gang (i Cannes) og også her vi forlovet oss. Courcelles Le Roy er en slottspark i landlige strøk ca 2 timer fra Paris (litt kortere fra Orly-flyplassen). Slottsparken har et gammelt slott på tomten som i dag kun fungerer som en rekvisitt i bakgrunn. Den er ruiner og vil ikke bli brukt under bryllupet. Dog har vi hele slottsparken for oss selv denne langhelgen.

Blant fasilitetene har vi et eget basseng, tennisbane og en liten innsjø. Det er med andre ord et sted vi sammen kan slappe av, nyte godt selskap og ikke minst god mat. Slottsparken ligger i det velkjente vindistriktet Loire-dalen og det er derfor gode muligheter for å kunne kombinere turen med en visit innom berømte vinprodusenter. Eksempelvis finner man vinområdet Sancerre bare 20-30 min unna med bil.  Noe lenger unna (men fremdeles innenfor kjøreavstand) finner man også Burgund-distriktet som blant annet er kjent for de vinproduserende områdene Chablis og Chatillonnais (Cremand de Bourgogne).

Overnatting:

Chateau de Courcelles Roy

Vi har et gitt antall soveplasser i selve slottsparken sammen med oss. Nærmeste familie vil bli tildelt rom først, men vi har rikelig med plass til flere. Rommene er av ulik størrelse (2, 3, 4 og 5 mannrom).  Ta kontakt med Bitt eller Christoffer dersom dere ønsker mulighet for overnatting i slottsparken. Overnattingen gjelder fra torsdag – mandag, og pris vil være avhengig av størrelse på rommet. Vi kommer tilbake til dette.

Andre alternativer:

Vi jobber med løsning om rabaterte priser på hotell i nærheten. Mer info om dette kommer her.Vi har også fått tilsendt noen alternativer for villaer til utleie. Alt fra 6-14 personer. De av dere som er i grupper og kan ønske seg dette kan ta kontakt så setter vi dere i kontakt med de relevante vi har fått tilsendt kontaktinfo til.

Transport:

Det er flere måter å komme seg til slottsparken på.


Tog: Denne løsningen er ikke veldig praktisk men kanskje den mest kostnadseffektive dersom man bare er to stk. Si fra om dere har utfordringer knyttet til å finne en god rute så kan vi sende en beskrivelse vi har fått av eieren av slottsparken.

 

Leiebil: Dette er den mest effektive løsningen. Dersom man er to anbefaler vi å ta kontakt med andre på gjestelisten for å dele utgifter dersom man ønsker det. F.eks. via vår Facebook-gruppe som etterhvert skal være oppe og stå.

 

Buss: Vi kommer etterhvert til å få oss en oversikt over hvilket fly folk vil lande i Paris med. Dersom mange lander samme tid vil vi sette opp felles buss fra flyplassen som blir tilbudt som en mulighet for de som ikke ønsker å leie egen bil.

 

Gave:

Det vi ønsker oss aller mest er at familie og venner får muligheten til å komme å feire oss. Vi har forståelse for at det vil være utgifter knyttet til reisen og vi vil understreke at vi er ydmyke over at dere i det hele tatt vurderer å dele denne opplevelsen med oss.  Virkelig!
Om noen allikevel ønsker å gi gave, ønsker vi oss et lite bidrag til bryllupsreisen. Slik at vi kan fortsett og utforske verden, og samle på opplevelser og minner sammen <3