Logg inn for å se sidene

Kari Anne & Roger

13. august 2022
Sand kirke
Vi gifter oss!

Vårt bryllup

Velkommen til vårt bryllup lørdag 15.august 2020 i Sand kirke klokka 13.00, med påfølgende fest på grendehuset i Erfjord.

Her vil vi legge ut praktisk informasjon frem mot bryllupsdagen. <3

Historien om oss

Kari Anne og Roger møttes på fest hos en felles venninne i Erfjord påsken 2007. De viste ingen interesse for hverandre den gang, heller tvert imot. De endte opp med å bli irritert på hverandre. Iallfall Kari Anne. Og som menn ofte kan si; kvinnfolk blir sure for ingenting eller kvinnfolk som blir sure for alt.

Kari Anne og Roger hadde den gang en veldig ulik musikksmak. Roger ville helst høre på hardbarka skrikemusikk, Kari Anne ville høre på hiphop musikk. Det var det som var grunnen til at Kari Anne ikke likte Roger. Han var irriterende, plagsom og hadde en forferdelig dårlig musikksmak. Hun skulle iallfall aldri snakke med han, igjen. Mm, særlig..

Sommeren 2007 var det fest i Erfjord igjen. Roger var på vei til Gatebiltreff i Oslo, mens Kari Anne og ett par andre venner hadde ankommet festen i Erfjord. På festen spøkte de om at de skulle ringe til Roger, for å få han med. Fra spøk til alvor - Roger var ikke vanskelig å be. Han trosset Gatebil og kjørte strake vegen til Erfjord. Klar for å være med på fest.

Den kvelden ble Kari Anne og Roger bedre kjent. Uten å diskutere om hvilken musikk de skulle høre på. Kari Anne syns Roger virket som en sjarmerende mann. I tillegg var han jo sååå fin. Roger derimot, han var mer opptatt av rompa til Kari Anne. Mannfolk..

Sommeren var på hell. Roger viste interesse for Kari Anne ved å sende sms flere ganger, uten å få svar. Kari Anne var nemlig ikke sååå interessert. Det ble det fort endringer på.

Roger ga ikke opp. Han sjarmerte Kari Anne med sin uimotståelige sjarm og hun måtte bare gi etter.

Etter en sommerferie med flere ubesvarte meldinger, fester, kjøreturer fra Erfjord til Sand, filmkvelder osv, ble Kari Anne og Roger endelig et par. Den 15.august 2007 ga de sitt første kyss til hverandre og mange flere kyss skulle det bli. ?

 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne her om det skulle være noe :)