Sidene lastes inn ...
Vi gifter oss!

Tonje & Bjørn-Ståle

15. august 2020 • Hamn i Senja
-45 dager igjen!

Hjertelig velkommen

Hjertelig velkommen til slekt og venner! Vi gleder oss til å ferie dagen vår sammen med dere!


Vi ønsker tilbakemelding innen 31 januar om dere kan/ikke kan komme, send oss en sms (eller ring!)


Tonje 98062114


Bjørn-Ståle 48034939

Hamn på Senja

Vielse og bryllupsfest vil finne sted på Hamn i Senja. Det er mulighet for å overnatte på Hamn for de som ønsker det, og det vil gå buss til Finnsnes når lokalene stenger.

 

Informasjon om Hamn og overnatting finner dere på

www.hamnisenja.no

 

Overnattingtilbudet på Hamn er leiligheter med 2 eller 3 soverom knyttet til hver leilighet. Hvert soverom har eget bad og hver leilighet har kjøkken og stue. For å lette bestillingen er det fint om gjestene kan gå sammen og avtale hvem som bor sammen og sende info i bookingmailen til Hamn.

Dersom dere ikke på forhånd (når dere bestiller rom) har en plan for hvem dere skal bo sammen med kan dere eventuelt skrive inn dette som info i bestillingen til Hamn. Vi vil da, sammen med Hamn,  prøve å sette opp slik at dere deler leilighet med noen dere kjenner eller har hilst på før så langt det går.

 

For booking send mail til booking@hamnisenja.no og oppgi vårt referansenummer 53532. Hamn ønsker fullt navn på alle gjestene sine, dette må derfor oppgis. Rom må bookest innen 10. februar 2020

Klokkeslett og informasjon

Vielse finner sted 14.00 på Hamn i Senja

Middag starter 17.00 på Hamn i Senja

Buss til Finnsnes går etter lokalene stenger

 

Vi håper dere vil feire dagen med oss og siden vi vet at dette blir en lang reise for mange synes vi at deres deltakelse er en gave i seg selv.

 

Transport

Ankomst:

Hamn i Senja ligger litt ute i periferien

Enkleste transportmuligheter vil være:

- Fly til Bardufoss (BDU)

Til Bardufoss går det kun direkterute fra Oslo. OBS OBS, sidan SAS har overtatt flyginger for forsvaret virker det som det er SAS som nå flyr direkte! Videre går det flybuss til Finnsnes.

 

- Fly til Tromsø (TSO)

Til Tromsø går det direkteruter fra flere byer med både SAS og Norwegian.  Videre går det hurtigbåt til Finnsnes fra Tromsø.

Fra Finnsnes til Hamn vil vi sette opp en buss når flyruter og hurtigbåtruter for August blir lagt ut og prøve å tilpasse avgangstid slik at det passer best mulig med ankomst flybuss fra Bardufoss og hurtigbåt fra Tromsø på fredag 14. August. Vi prøver å kombinere dette til en avgang om mulig. Avgangstid for buss fra Finnsnes til Hamn vil bli lagt ut på hjemmesiden vår når den er klar. Erfaringsmessig vil dette bli i fem-sekstida på ettermiddagen.

 

Avreise:

Fra Hamn til Finnsnes vil vi sette opp en buss når flyruter og hurtigbåtruter for August blir lagt ut og prøve å tilpasse avgangstid slik at det passer best mulig med avgang flybuss fra Finnsnes til Bardufoss og hurtigbåt fra Finnsnes til Tromsø på søndag 16. August. Vi prøver å kombinere dette til en avgang om mulig. Avgangstid for buss fra Hamn til Finnsnes vil bli lagt ut på hjemmesiden vår når den er klar.

 

 

 

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres