Sidene lastes inn ...
Vi gifter oss (endelig)!

Lea & Rune

20. juni 2020 Vatne kyrkje

Vårt bryllup

20. Juni 2020 skal det endelig skje - vi formaliserer og feirer at vi har holdt sammen gjennom tykt og tynt i 13 år!

Vielse i Vatne kyrkje klokken 12.30

Deretter fortsetter feiringen på Nerskøyløa .

Fremkomst og parkering

Dersom du følger lenkene over vil du også komme til google maps.

Kirken ligger på venstre side av veien når du kjører mot Vatne sentrum. Ved kirken er der flere oppmerkede parkeringsplasser.

Nerskøyløa ligger rett nedenfor Skodje sentrum (Nedreskodjevegen 29). Fra Nerskøyløa er det lett å komme seg både innover og utover med taxi etter festen.

 

Fotografering

Bryllupet vårt er et privat arrangement. Vi ønsker at gjestene våre skal ta del i feiringen og være tilstede i øyeblikket. Vi vil derfor be alle våre gjester om å vennligst ikke dele vielsen vår direkte med resten av omverden. Vi har invitert nettopp dere - ingen andre.

Vi har slått på stortromma og booket den fantastisk flinke fotografen Michaela Potterbaum fra Nashville, USA! Hun skal følge oss i 9 timer. Michaela og teamet hennes i  Promise Mountain er kåret til topp 50 bryllupslanleggere/foto i verden. Hun er i tillegg fotograf for Lonely planet. Vi vil nødig at hennes bilder skal ødelegges av mobiltelefoner, kamera og nettbrett som kommer i veien. Vi har ytret et ønske overfor Michaela at hun skal fange minnerike øyeblikk også av familie, venner og barna.

I kirken ønsker vi mobilforbud. Vi vil gjerne at alle heller deler øyeblikket med oss. I tillegg at vi har en profesjonell fotograf med oss hele dagen, vil Marit (til vanlig utegående reporter i P4) ta bilder under selve vielsen. Bildene hun tar blir lagt opp i en egen sky, og gjort tilgjengelig for alle gjestene. I denne skyen må dere gjerne selv legge ut bilder dere selv tar under festen etc., i tillegg til å fritt låne bilder.

Vi ønsker å være de første til å dele bilder (av oss) fra bryllupet og ber om at alle respekterer dette :)

 

Dagen før dagen

Vi ser for oss å samle gjestene til en liten kick off kvelden før kvelden. Dette for at alle gjestene skal bli kjent før selve bryllupsfesten. Dette blir i en uformell setting. Detaljer kommer senere.

Ønskeliste

13 år som kjærester - 12 år som samboere - 10 år som huseiere.

Vi har klart å samle opp en god del ting i løpet av årene som samboere. De fleste (kjøkken)skapene våre er allerede fulle av fine ting  - selv om noen kanskje vil mene vi har behov for et fondue-sett eller et råflott sausenebb ;) I disse tider med overflod ønsker vi heller å fylle på med flotte opplevelser - slik vi håper og ønsker at bryllypsdagen vår vil bli.

Det viktigste for oss på bryllupsdagen er derfor at DU er der og deler dagen med oss. Men om du vil gi en gave, så er det bidrag til bryllupsreisen vår som står på en solid andreplass på ønskelisten.

Dette med bryllupsgaver er veldig ulikt fra kultur til kultur, og fra familie til familie. Vi har full forståelse dersom noen ønsker å gi en "vanlig" gave. Ta i så fall kontakt så kanskje vi kan lage en liten ønskeliste som vi deler ved behov :)

 

Overnatting

Ettersom de fleste av gjestene våre har tilhørighet i nærheten, så har vi ikke prebooket hotellrom. Dersom det likevel skulle være aktuelt - ta kontakt med Léa eller Rune så tidlig som mulig. Da vil vi høre med nærmeste overnattingssted om mulighet for feks pakkepris om det er mange nok som ønsker overnatting.

Greit å vite

Antrekk:

Det er kleskoden "mørk dress" som gjelder. Det er derimot helt greit om du vil ha lang kjole.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres