Sidene lastes inn av Kitchn ...
Vi gifter oss (endelig)!

Lea & Rune

20. juni 2020 Vatne kyrkje

Vårt bryllup

20. Juni 2020 skal det endelig skje - vi formaliserer og feirer at vi har holdt sammen gjennom tykt og tynt i 13 år!

Vielse i Vatne kyrkje klokken 12.30

Deretter fortsetter feiringen på Nerskøyløa .

Fremkomst og parkering

Dersom du følger lenkene over vil du også komme til google maps.

Kirken ligger på venstre side av veien når du kjører mot Vatne sentrum. Ved kirken er der flere oppmerkede parkeringsplasser.

Nerskøyløa ligger rett nedenfor Skodje sentrum (Nedreskodjevegen 29). Fra Nerskøyløa er det lett å komme seg både innover og utover med taxi etter festen.

 

Fotografering

Bryllupet vårt er et privat arrangement. Vi ønsker at gjestene våre skal ta del i feiringen og være tilstede i øyeblikket. Vi vil derfor be alle våre gjester om å vennligst ikke dele vielsen vår direkte med resten av omverden. Vi har invitert nettopp dere - ingen andre.

Vi har slått på stortromma og booket den fantastisk flinke fotografen Tone Molnes som skal følge oss i 10 timer. Vi vil nødig at hennes bilder skal ødelegges av mobiltelefoner som kommer i veien. Vi har ytret et ønske overfor Tone at hun skal fange minnerike øyeblikk også av familie, venner og barna.

I kirken ønsker vi mobilforbud. Under vielsen vil vi ha en proffere "amatør"fotograf som kan ta litt supplerende bilder. Bildene h*n tar vil bli lastet opp i en egen sky. I denne skyen må dere gjerne legge ut alle bilder dere tar under festen etc, i tillegg til å låne bilder. Bildene Tone tar vil også bli tilgjengeliggjort etterhvert.

Vi vil gjerne være de første til å dele bilder (av oss) fra bryllupet og ber om at alle respekterer dette :)

 

Dagen før dagen

Vi ser for oss å samle gjestene til en liten kick off kvelden før kvelden. Dette for at alle gjestene skal bli kjent før selve bryllupsfesten. Dette blir i en uformell setting. Detaljer kommer senere.

Ønskeliste

13 år som kjærester - 12 år som samboere - 10 år som huseiere.

Vi har klart å samle opp en god del ting i løpet av disse årene.De fleste (kjøkken)skapene våre er allerede fulle av fine ting  - selv om noen kanskje vil mene vi har behov for et fondue-sett eller et råflott sausenebb ;) I disse tider med overflod er det ikke nødvendigvis ting vi trenger.

Det viktigste for oss på bryllupsdagen er at DU er der og deler dagen med oss. Men om du vil gi en gave, så er det bidrag til bryllupsreisen vår som står på en solid andreplass på ønskelisten.

Som småbarnsforeldre til tre små drager (som ikke har hatt ferie alene siden 2013) så trenger vi en skikkelig timeout. Hvis ekteskapet skal få en god start og barna få opplagte foreldre de neste 18 årene altså ;)

Dette med bryllupsgaver er veldig ulikt fra kultur til kultur, og fra familie til familie. Vi har full forståelse for at noen kanskje syns det blir feil å gi en pengegave øremerket bryllupsreise. Ta i så fall kontakt så kanskje vi kan lage en liten ønskeliste som vi deler ved behov :)

Bryllupsreisen vår går til et voksenhotell i Kolymbia, Rhodos med all inclusive og swim up - her skal det kobles skikkelig av!

Overnatting

Ettersom de fleste av gjestene våre har tilhørighet i nærheten, så har vi ikke prebooket hotellrom. Dersom det likevel skulle være aktuelt - ta kontakt med Léa eller Rune så tidlig som mulig. Da vil vi høre med nærmeste overnattingssted om mulighet for feks pakkepris om det er mange nok som ønsker overnatting.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres