Sidene lastes inn ...
Vi gifter oss (endelig)!

Lea & Rune

20. juni 2020 Vatne kyrkje

Vårt bryllup

20. Juni 2020 skal det endelig skje - vi formaliserer og feirer at vi har holdt sammen gjennom tykt og tynt i 13 år!

Vielse i Vatne kyrkje klokken 12.30

Gjestene bør være på plass fra 12 av. Det bør påregnes litt ekstra tid til plassering pga smittevernshensyn.  Kirken benytter annenhver benkerad. Det er plass til ca 50 -60 nede i kirken og 20 i galleriet.

Det er ikke tillatt med riskasting ved kirken, ei heller ønsket av oss. Det vil bli satt frem viftepinner ved utgangen etter vielsen som dere kan ønske oss tillykke med.

Deretter fortsetter feiringen på Nerskøyløa .

Magnus Høegh-Krohn Viddal har påtatt seg den store oppgaven med å være toastmaster! Han kan kontaktes på 97544890 eller magnus.viddal@gmail.com

01.05: I dag feirer vi 13 år sammen og hva passer vel bedre enn at vi fikk vite at det blir mulig å gjennomføre bryllupet som planlagt :) Vi hadde uansett bestemt oss for å gjennomføre vielsen - det var festens skjebne som hvilte i hendene på regjeringen.

 

Fremkomst og parkering

Dersom du følger lenkene over vil du også komme til google maps.

Kirken ligger på venstre side av veien når du kjører mot Vatne sentrum. Ved kirken er der flere oppmerkede parkeringsplasser, på begge sider av kirkehaugen.

Nerskøyløa ligger rett nedenfor Skodje sentrum (Nedreskodjevegen 29). Fra Nerskøyløa er det lett å komme seg både innover og utover med taxi etter festen. Parkeringsplasser finnes til høyre (nedenfor) for hovedhuset og løa, eller på grusvei opp til garasjen. Blir det veldig fullt finnes også en større parkering ved idrettsbanen rett ved.

 

Antrekk

Det er kleskoden\"mørk dress\" som gjelder. Det er derimot helt greit om du vil ha lang kjole.

 

 

Fotografering

Bryllupet vårt er et privat arrangement. Vi ønsker at gjestene våre skal ta del i feiringen og være tilstede i øyeblikket. Vi vil derfor be alle våre gjester om å vennligst ikke dele vielsen vår direkte med resten av omverden. Vi har invitert nettopp dere - ingen andre.

Vi har slått på stortromma og booket den fantastisk flinke fotografen Michaela Potterbaum fra Nashville, USA! Hun skal følge oss i 9 timer. Michaela og teamet hennes i  Promise Mountain er kåret til topp 50 bryllupslanleggere/foto i verden. Hun er i tillegg fotograf for Lonely planet. Vi vil nødig at hennes bilder skal ødelegges av mobiltelefoner, kamera og nettbrett som kommer i veien. Vi har ytret et ønske overfor Michaela at hun skal fange minnerike øyeblikk også av familie, venner og barna.

Oppdatering 05.05: Michaela blir dessverre koronafast i USA frem til juli, pga norske karanteneregler. HELDIGVIS har hun allerede ordnet ny fotograf til oss! Hun er også amerikansk, men gift med en moldenser og holder til i Mo i Rana. Arbeidet hennes kan sjekkes ut her cassandraksfoto.com

I kirken ønsker vi mobilforbud. Vi vil gjerne at alle heller deler øyeblikket med oss. I tillegg at vi har en profesjonell fotograf med oss hele dagen, vil Marit (til vanlig utegående reporter i P4) ta bilder under selve vielsen. Bildene hun tar blir lagt opp i en egen sky, og gjort tilgjengelig for alle gjestene. I denne skyen må dere gjerne selv legge ut bilder dere selv tar under festen etc., i tillegg til å fritt låne bilder.

Lenke til sky (google drive)

Vi ønsker å være de første til å dele bilder (av oss) fra bryllupet og ber om at alle respekterer dette :)

 

Dagen før dagen

Vi hadde sett for oss en samling kvelden før bryllupet. Nå som det er forbudt med private arrangement, ser vi ikke for oss at dette blir like lett å gjennomføre. Dersom utesteder/bar'er har åpnet igjen til juni så hadde det vært kjekt om de som har anledning møtes. Det kan komme oppdatering her etterhvert - følg med :)

Ønskeliste

13 år som kjærester - 12 år som samboere - 10 år som huseiere.

Vi har klart å samle opp en god del ting i løpet av årene som samboere. De fleste (kjøkken)skapene våre er allerede fulle av fine ting  - selv om noen kanskje vil mene vi har behov for et fondue-sett eller et råflott sausenebb ;) I disse tider med overflod ønsker vi heller å fylle på med flotte opplevelser - slik vi håper og ønsker at bryllypsdagen vår vil bli.

Det viktigste for oss på bryllupsdagen er derfor at DU er der og deler dagen med oss. Men om du vil gi en gave, så er det bidrag til bryllupsreisen vår som står på en solid andreplass på ønskelisten.

Dette med bryllupsgaver er veldig ulikt fra kultur til kultur, og fra familie til familie. Vi har full forståelse dersom noen ønsker å gi en \"vanlig\" gave. Ta i så fall kontakt så kanskje vi kan lage en liten ønskeliste som vi deler ved behov.

I og med at det er frarådet å bruke kontanter så går det an å vippse til 99446901. Merk gjerne med #leaogrune. Der vil bli satt frem en fin boks til kort :)

 

Overnatting

Ettersom de fleste av gjestene våre har tilhørighet i nærheten, så har vi ikke prebooket hotellrom. Dersom det likevel skulle være aktuelt - ta kontakt med Léa eller Rune så tidlig som mulig. Da vil vi høre med nærmeste overnattingssted om mulighet for feks pakkepris om det er mange nok som ønsker overnatting.

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres