Sidene lastes inn ...

Katarina & Stefan

08. august 2020
Bodin kirke/Saltstraumen hotell
Vi gifter oss!

Overnatting Saltstraumen Hotell

For de som ønsker å slippe å reise hjem etter festen, er det muligheter for å overnatte på Saltstraumen Hotell. Dette er selvfølgelig valgfritt, men det hadde vært en koselig avrunding på feiringen med felles frokost dagen derpå. Hotellet tilbyr følgende priser, og frokost er inkludert:


Dobbeltrom: 850,- per pers


Enkeltrom: 1200,-


Dere må ringe hotellet på tlf. 75 50 65 60


eller sende mail til hotell@isaltstraumen.no for å booke rom. Dersom dere prøver å gjøre det på nett, vil det stå at det er fullbooket da de har reservert alle rommene på hotellet i anledning vårt bryllup. Oppgi på telefon/mail at dere er gjester, og dere vil få de ovennevnte priser.


OBS OBS! Begrenset antall rom.

Program for dagen

14:15


Vielse i Bodin Kirke(OBS - det var opplyst om vielse kl. 14:00 i invitasjonene)


ca. 15:00


Fotografering og såpebobler utenfor kirken16:00


Mingling med velkomstdrink & frukt på Saltstraumen hotell18:30


Middag + dessertNår det passer etter det:


Kakeskjæring med påfølgende kaffe og kaker02:00


Baren stenger (lokalet må være tømt kl. 02:00)


 

Transport til Saltstraumen Hotell

Vi ønsker at de som har behov for transport fra kirken og til Saltstraumen Hotell gir oss beskjed om det.


Til orientering kommer vi ikke til å arrangere felles transport fra hotellet. Dette er fordi det kommer til å variere hvor våre gjester skal, i tillegg til at vi ser for oss at det kommer til å være ulikt tidspunkt for behov/ønske om å dra for våre gjester. Vi håper dette ikke er problematisk for noen.


Reisen er en 30 minutters biltur.


 

Påmeldt transport:

  • Karoline Navarsete

  • Martina

  • Mona


 

Ønskeliste

Vi avlyser bryllupet pga. korona

Kjære alle sammen

Siden vi sendte ut bryllupsinvitasjoner til vårt planlagte bryllup 8. august 2020 har situasjonen i samfunnet endret seg drastisk som følge av koronautbruddet.

Myndighetene har nå gitt tillatelse til arrangementer med inntil 50 personer etter 7. mai, og til inntil 200 etter det dersom spredningen fortsatt er under kontroll – og dersom det er mulig for personer å holde 1 meters avstand til hverandre.

Vi har håpet i det lengste at bryllupet vårt kunne gjennomføres som normalt med alt det innebærer: kyss, klemmer, latter og dans - uten frykt for å bryte nasjonale regler og retningslinjer, og uten å være redde for at bryllupet vårt kan medføre til smittespredning og sykdom.

Vi har etter hvert innsett at det er usannsynlig at vi kan gjennomføre bryllupet vårt slik vi ønsker. Og aller viktigst: Vi kan ikke gjennomføre bryllupet vårt uten å bekymre oss for om vi setter familiemedlemmer i risikogruppen for potensiell fare for smitte, samt andre i samfunnet dersom bryllupet vårt skulle bidra til smittespredning.

Vi har på bakgrunn av dette bestemt oss for at bryllupsfesten 8. august 2020 dessverre må avlyses. Vi kommer til å få hotellet til å avbestille rom, så det trenger dere ikke tenke på.

Vi beklager på det sterkeste til de som allerede har hatt økonomiske utgifter som følge av bryllupet, men vi håper på forståelse for valget vårt – som gjøres med tungt hjerte! Likevel er vi optimistiske om at alt skal bli bra, og gift blir vi – bare kanskje ikke i år <3

Katarina & Stefan

Send oss en hilsen

Legg igjen din/deres epostadresse og få varsel på epost når/hvis brudeparet svarer på hilsningen deres