Logg inn for å se sidene
Vi gifter oss!

Silje & Fredrik

12. juni 2021
Holla kirke

Ny informasjon til ny dato

Ny dato for  bryllupet er 12.06.2021.


Vi håper at korona og andre virus holder seg langt vekk neste år slik at vi kan få en heidundrende fest sammen med familie og venner.  Vi sender ikke ut noen ny invitasjon, men bruker hjemmesiden vår for å informere dere.


Nedover finner dere informasjon om tidspunkter, overnatting og transport. Noe dere eventuelt lurer på som dere ikke finner på siden, send oss en melding:)


Svar på om du/dere kommer innen: 31.03.2021 til Silje: 41688599

Vårt bryllup

Velkommen til Silje & Fredrik sin bryllupsnettside!


Her finner dere informasjon om dagen vi gleder oss så mye til, som både kan vært nyttig og greit å lese.


Som opplyst i bryllupsinvitasjonen vår, begynner vi selve dagen med vielse kl. 12.30 i Holla kirke.


Etter vielsen kan dere dra til Helgen klubbhus hvor mottakelsen finner sted, dette ligger i retning Skien. Når man kjører utover mot Skien kommer man til en plass som heter Helgen, når dere får en Montessoriskole og et stort rødt bygg (barnehage) på deres venstre side skal dere nedover grusveien rett etter det store røde huset mot Ols brygge og Idrettsanlegg, følg veien nedover til dere ser en fotballbane da er dere framme.


Når det kommer til sosiale medier som Instagram, Facebook o.l. er det bare å legge ut bilder om noen har lyst til det, men vi vil ikke at dere legger ut bilder med Sigurd og Jens på sosialemedier. Snapchat går fint.


Og som sikkert mange vet er jo bruden ekstremt glad i bilder, så om dere skulle sitte med noen bilder etter helgen som dere tenker kan være et fint minne for brudeparet, send dem gjerne over:)


Vi prøver å oppdatere denne siden om det er noe mer informasjon angående dagen det kan være fint for dere gjester å vite, så ta gjerne en titt innom innimellom når datoen nærmer seg.


 Toastmaster 

Vi har vært så heldige at vår gode venn Mathias Haugen vil ta på seg ansvaret å være toastmater for dagen. Med han som toastmaster kommer dagen til å gå på skinner.


Mathias vil gjerne ha beskjed så tidlig som mulig om noen har lyst til å holde tale (eller synge, spille osv.), han setter dere opp på lista så dere får plass på dagens program.


Hans telefonnummer er: 99228793
E-post: Mathias_haugen@yahoo.no


Forlovere

Fredrik sine forlovere er:


 Håvard Veie


Barndoms kompisVegard Støbakk


Barndoms kompis
 

Silje sine forlovere er:


Linn Jeanette Gjevestad


Gått på ungdomskolen og videregående sammen, men først fra 2006/2007


vennskapet startet.Stine Charlotte Lindgren


Barndoms venninne
 

Overnatting og transport

For de fleste av dere vil det nok være mest praktisk å overnatte i Skien, ligger ca. 20 minutter fra festlokalet. Vi har fått til en avtale med med Clarion hotell bryggeparken til 1090 kr. pr. dobbeltrom pr. døgn og 990 kr. pr. enkeltrom pr. døgn for perioden 11-13.6, om noen ønsker overnatte flere netter får dere det til samme pris. Det har holdt av 15 rom til og med 01.04 til våre gjester, de som ønsker overnatte her bør booke rom innen denne fristen. Ønsker dere å benytte dere av dette tilbudet oppgi bookingkode: 1090GR009488, kan også skrive inn bryllup Silje og Fredrik i mailen ved bestilling til hotellet, bestillinger skjer via epost: cc.bryggeparken@choice.no


.


Om noen av dere kommer med bobil eller campingvogn vil vi anbefale Telemark kanalcamping i Lunde.


Transport: noen av dere som kommer langveis fra kommer kanskje med fly,  vi kan eventuelt ordne transport fra flyplassen, det går også buss og tog fra Torp til Skien. Buss er å anbefale siden denne kan stoppe nærmest hotellet. Skulle flere av dere velge å fly ned i stede for å kjøre bil er det kjekt om dere prøver å fly på litt like tidspunkt om vi skal få noen til å hente dere.


På selve bryllupsdagen kan vi ordne med taxibuss/transport fra både Skien og Lunde, om det er ønskelig. Vi vil gjerne ha beskjed fra dere som ønsker transport når dere svarer på invitasjonen, slik at vi kan organisere dette i god tid. Da ordner vi også med transport fra kirken og ut til Helgen klubbhus for dere. Utgiftene for transport til/fra kirken dekker vi.


Når folk vil hjem utover natten kommer vi til å få noen til å kjøre for oss. Vi avtaler en pris pr.person med disse som dere betaler rett til de når de kjører dere.

Kirken


Vielsen starter som nevnt kl. 12.30 i Holla kirke, som ligger i Kirkebakken 18 rett ved sentrum.


Litt informasjon ang vielsen; vi har innleid fotograf for dagen, fra vielsen starter til vielsen er over ønsker vi kun at det er fotografen som tar bilder i kirken. Slik at hennes bilder ikke blir ødelagt av telefoner som er i veien. Etter vielsen er det bare å knipse bilder om noen ønsker det.


Festlokale og middagen


Som nevnt innledningsvis blir middagen og festen på klubbhuset i Helgen. Når dere ankommer festlokalet vil det være folk tilstede for å ta  i mot dere. Er det noe dere lurer på når dere kommer, spør etter Tonje eller Ronny, de kan hjelpe dere med det meste. Det bli servert litt mat og drikke, og arrangert litt aktiviteter ute på fotballbanen (vær forbehold på akkurat dette), når brudeparet tar bilder.


Om noen har noen allergier som er nødvendig for kokkene våre å vite om, gi oss beskjed så bringer vi det videre.


Når vi ankommer festlokalet ønsker vi å samle alle gjestene på fotballbanen for er felles bilde.


Middagen blir servert ca. kl. 17.00.

Ønskeliste

Vi ønsker mest av alt at våre gjester kommer å feirer dagen sammen med oss.


Utenom dette ønsker vi oss penger til bryllupsreise og til å få ferdig oppussingen i heimen.


Ønskeliste Kitchen : https://www.kitchn.no/onskeliste/108816


Vi har også noen ønsker som vi ikke får skrevet ned på noen butikk ønskeliste, ta gjerne kontakt med oss for disse ønskene.